تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زندگی هنری «اردشیر کاظمی» مستند می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۴۲۵۵
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
زندگی هنری «اردشیر کاظمی» مستند می‌شود
مستند «گیله پیرمرد» به‌کارگردانی علی رستگار در تهران کلید خورد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم «گیله پیرمرد» که عنوان آن به معنی پیرمرد اهل گیلان است، با محوریت شخصیت بامزه، جذاب، صریح‌اللهجه و درعین حال در برخی مواقع ناخشنود و گلایه‌مند اردشیر کاظمی روایت می‌شود و گروه سازنده مستند در سفری چندروزه به بندر انزلی (زادگاه این بازیگر) و رشت او را همراهی می‌کند.

اگرچه اردشیر کاظمی را معمولا در نقش‌های کوتاه و با دیالوگ‌هایی مختصر و کم و بیش شبیه کاراکتر واقعی خودش در فیلم‌ها و سریال‌ها به یاد می‌آوریم، اما او شخصیتی فرهیخته، کتابخوان و درحال مطالعه مدام روزنامه‌ها و مجلات است و تحلیل‌ها و نظرات دقیق و بی‌پرده‌ای درباره شخصیت‌های تاریخ معاصر و اتفاقات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دارد.

برخلاف شایعه‌ای که درباره کاظمی به عنوان مسن‌ترین بازیگر ایران مطرح است، وی سال ۱۳۱۷ به دنیا آمده و ۸۶ سال دارد. فیلم‌های «دایره زنگی» و «در دنیای تو ساعت چند است؟» و سریال‌های «پژمان»، «لیسانسه‌ها» و «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟» از مهم‌ترین آثار کاظمی است.

تهیه‌کنندگی مستند «گیله پیرمرد» را میلاد باقری بر عهده دارد و آرش داوری توفیق و محمدعلی طهرانی هم تصویربرداران این فیلم هستند.

«گیله پیرمرد» برای حضور در هجدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» آماده می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->