معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص) اعتراض متهمان به جنایت جنگی در افغانستان به محدودیت‌های حضور در جلسات تحقیقاتی مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: هدف کشور‌های حاضر در نشست گروه ۴ کمک به افغانستان برای عبور از چالش‌هاست جلوگیری از خروج غیرقانونی ۲۸ نفر از مرز هرات (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) ایران چهارمین محموله کمک‌های خود را برای زلزله زدگان افغانستان فرستاد قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه، ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) طالبان حمله رژیم صهیونیستی به جلسه رهبران حماس در قطر را محکوم کرد  حریفان تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در بازی‌های آسیایی مشخص شد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) افغان بودن یعنی جنگیدن | بازتاب درخشش ندیم امیری در بازی تیم ملی فوتبال آلمان مقابل ایرلند + فیلم روزنامه تلگراف مدعی شد: پاکستان از افغانستان در تولید تریاک پیشی گرفت یونیسف: آب پاک از نیاز‌های فوری زلزله‌زدگان در شرق افغانستان است هند در تلاش برای گرفتن مجوز سفر امیرخان متقی به دهلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه هفدهم شهریورماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی خواستار تسریع در پاسخگویی دستگاه‌های امنیتی به استعلام‌های فرزندان مادرایرانی شد

  • کد خبر: ۲۳۴۷۶۹
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
  • ۴
استاندار خراسان‌رضوی خواستار تسریع در پاسخگویی دستگاه‌های امنیتی به استعلام‌های فرزندان مادرایرانی شد
نشست کمیسیون سامان‌دهی اتباع خارجی استان خراسان‌رضوی به ریاست استاندار خراسان‌رضوی و با هدف بررسی آخرین وضعیت اتباع و مهاجرین خارجی و اقدامات انجام‌شده در استان خراسان‌رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این جلسه، یعقوبعلی نظری استاندار خراسان‌رضوی، ضمن تقدیر از فعالیت‌های انجام‌شده کلیه اعضای کمیسیون در حوزه سامان‌دهی اتباع و مهاجرین خارجی در استان، بر ضرورت اجرای مصوبات بیست‌و‌پنجمین جلسه شورای سیاست‌گذاری اتباع و مهاجرین خارجی کشور تأکید کرد.

یعقوبعلی نظری در ادامه، به تشریح برخی مؤلفه‌های سامان‌دهی اتباع و مهاجرین خارجی با اولویت اشتغال و اسکان پرداخت و از دستگاه‌های عضو کمیسیون خواست مؤلفه‌های پیشنهادی را بررسی کرده و پس از کارشناسی تخصصی، پیشنهادات خود را ظرف دو هفته آینده به این کمیسیون ارسال کنند.

وی در ادامه، بر تعیین تکلیف هرچه‌سریع‌تر موضوع اتباع موسوم به «کد»۶ تأکید کرد و همچنین خواستار تسریع در پاسخگویی به استعلامات فرزندان مادرایرانی‌ از سوی دستگاه‌های امنیتی استان شد.

منبع: صداوسیما

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
امیرحسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۱
1
1
شما مسئولین هر موقع به یک چیزی نزدیک میشوید حرف از فرزندان مادر ایرانی می‌شود. خجالت بکشید. مسئولین ناکارآمد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۱
1
1
ای شاالله روزی برسه ایران از افغانی پاک بشه،الهی آمین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
0
1
خواهشمندیم در موضوع دادن شناسنامه به فرزندان مادر ایرانی نهایت دقت وپیگیری وحساسیت به دور از عجله و جوهای سیاسی و...صورت پذیرد ودرقوانین موجود بازنگری لازم انجام شود تا شاهد سوءاستفاده اتباع خارجی فرصت طلب دراین زمینه نباشیم ضمن اینکه این قضیه باید کوتاه وموقتی وبرای کسانی با شرایط خاص باشدنه برای همه اتباع خارجی ونه برای همه زمانها
محمدمقدم
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۹
0
1
باسلام وخسته نباشید خدمت استاندار مشهد تورخداجناب آقای نظری پرونده‌های فرزندان مادرایرانی روتصریح کنید.ممنون
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->