دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی بررسی کتاب «قدرت اندیشه» و برخی از آرای آیزیا برلین فیلم‌های آخر هفته شبکه‌های سیما (۲۱ و ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۴) + زمان پخش و خلاصه داستان دانلود قسمت شانزدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اختتامیه مرحله استانی چهارمین جشنواره ملی «افتخار من» در مشهد برگزار شد همه چیز درباره سریال وحشی هومن سیدی + زمان پخش و تیزر احساس سوختن به تماشا نمی‌شود مستند فریم‌های فلسطینی روی آنتن شبکه یک + زمان پخش دکترای افتخاری برای اولگا توکارچوک، نویسنده برنده نوبل هنر انقلاب، به مسائل ناب انسانی می‌پردازد لزوم حفظ هویت محتوایی هنر انقلابی هنر انقلاب زبان گویای جامعه کاپیتان تیم ملی فوتسال مهمان «۱۰۰۱» می‌شود + زمان پخش احیای سینما به سمت درست تاریخ پرندگان خشمگین ۳ در راه سینما هنر انقلابی مطالبه گر و امید آفرین | گفت وگو با هنرمندان مشهدی به بهانه سالروز شهادت سید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی رضایت ادبی و چند پاراگراف درباره‌ سبک نویسندگی همینگوی سیاست در خدمت فرهنگ | در عرضه و معرفی هنر انقلاب اسلامی، به چه راه‌هایی می‌شود رفت؟
سرخط خبرها

معرفی نامزد‌های ایرانی جایزه آلما

  • کد خبر: ۲۳۵۲۲۸
  • ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
معرفی نامزد‌های ایرانی جایزه آلما
انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، احمد اکبرپور و هدی حدادی را به عنوان نامزد‌های خود برای جایزه یادبود آسترید لیندگرن (آلما) ۲۰۲۵ معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انجمن نامبرده برای سال ۲۰۲۵ در بخش نویسندگان «احمد اکبرپور» و در بخش تصویرگران «هدا حدادی» را به عنوان نامزد‌های خود برای جایزه یادبود آسترید لیندگرن (آلما) ۲۰۲۵ برگزید.

احمد اکبرپور به دلیل دیدگاه‌های نو در روایت داستان، جهان داستانی طنز، فانتزی، اسطوره و افسانه، جسارت طبع آزمایی در گونه‌های گوناگون ادبی، بازتاب آثارش در دیگر کشور‌ها و به زبان‌های دیگر و همچنین در پژوهش‌های دانشگاهی، نوشتن برای کودکان با نیاز‌های ویژه، توجه به ارزش‌های جهان‌شمول مانند، صلح، دوستی، مدارا و خانواده، سه دهه فعالیت مستمر در حوزه ادبیات کودک و نوجوان، فعالیت‌های موثر فرهنگی و اجتماعی در شهر‌ها و روستا‌های مختلف از جمله برگزاری کارگاه‌های آموزش داستان‌نویسی برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان.

هدا حدادی تصویرگر، نویسنده و شاعر کودکان و نوجوان (که در سال ۲۰۱۲ نیز نامزد جایزه آلما بود.) به دلیل بیش از دو دهه فعالیت مستمر در حوزه ادبیات کودک اعم از تصویرگری کتاب و نویسندگی، تاثیرگذاری در رشد کتاب‌های تصویری کودک و نوجوان، نوآوری و خالقیت در تصویرگری، جسارت در طراحی تصاویر متفاوت با عرف و سنت، برخورداری از نگاهی متفاوت و استمرار در طرح مسائل زنان و طبیعت در تصویرگری، نوآوری در به کارگیری تکنیک کلاژ در تصویرگری (به ویژه استفاده از کاغذ ابریشم)، چاپ و انتشار کتاب‌ها و همچنین مقالات متعدد درباره آثارش در دیگر کشورها، انتشار کتاب‌های غیرفارسی در سطح بین‌المللی، برگزاری نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی در داخل و خارج ایران، برگزاری کارگاه‌های مختلف برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان، توجه ویژه به حقوق انسان‌ها فارغ از جنسیت و بهره‌گیری از درون مایه‌های صلح، عشق، عصیان، آزادی و دوستی با طبیعت، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در براتیسالوا، بولونیا و بلگراد، برخورداری از وجهه بین‌المللی به علت دریافت جوایز متعدد داخلی و بین المللی.

دولت سوئد این جایزه را به یاد آسترید لیندگرن که از پرطرفدارترین نویسندگان جهان است از سال ۲۰۰۲ راه‌اندازی کرده است. جایزه نقدی آلما به میزان ۵ میلیون کرون سوئد، به عنوان بزرگ‌ترین و گران‌ترین جایزه ادبیات کودکان و نوجوانان و دومین جایزه بزرگ ادبیات - پس از جایزه هانس کریستین اندرسن در جهان به شمار می‌رود. این جایزه به اشخاص یا سازمان‌هایی اهدا می‌شود که نقش برجسته‌ای در خلق ادبیات کودک و نوجوان یا ترویج آن دارند. هر سال بیش از دویست و پنجاه فرد یا نهاد از سراسر جهان برای این جایزه نامزد می‌شوند.

شورای کتاب کودک نیز «سید نوید سیدعلی اکبر» را در بخش نویسندگان و «علیرضا گلدوزیان» در بخش تصویرگران، برای دریافت جایزه آسترید لیندگرن (آلما) ۲۰۲۵ معرفی کرد.

انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، شورای کتاب کودک، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مؤسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، چهار نهاد ایرانی هستند که می‌توانند برای این جایزه نامزد یا نامزد‌هایی معرفی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->