وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد؛ مهاجرت نخبگان از آمریکا درپی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان | ۸۱ کیلومتر دیوارکشی شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مناظره قوچانی و احدیان با موضوع «اولویت‌های رئیس‌جمهور آینده»

  • کد خبر: ۲۳۵۳۳۶
  • ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
مناظره قوچانی و احدیان با موضوع «اولویت‌های رئیس‌جمهور آینده»
قوچانی فعال سیاسی اصلاح‌طلب و احدیان مشاور محمدباقر قالیباف با یکدیگر مناظره کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، مناظره محمد قوچانی فعال سیاسی اصلاح‌طلب و محمدسعید احدیان مشاور محمدباقر قالیباف کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یکشنبه سوم خرداد ۱۴۰۳ در با حضور در شبکه خبر در مناظره‌ای با عنوان «اولویت‌های رئیس‌جمهور آینده» شرکت کردند.

محمدسعید احدیان در ابتدای این مناظره با بیان اینکه مهمترین اولویت رئیس‌جمهوری باید موضوع اقتصاد باشد، اظهار کرد: باید برای حل مسائل اقتصادی مردم برنامه و هدف داشت و از راه‌حل صحبت کرد. آگاهی و اشراف آقای قالیباف در این زمینه مشخص است و برنامه‌های معینی هم در نظر گرفته شده است، اما در طرف مقابل یعنی آقای دکتر پزشکیان چنین چیزی نمی‌بینیم و به گونه‌ای عمل می‌شود که صدای مردم این میان گم می‌شود و مشاوران ایشان هم با تنش‌آفرینی رفتار می‌کنند.

محمد قوچانی در ادامه با بیان اینکه مهمترین مشکل کشور این است که مشارکت در انتخابات به ۵۰ درصد نرسیده است، گفت: جمهوری اسلامی تمایزی با رژیم گذشته داشت که همان جمهوریت نظام است که اکنون در خطر قرار دارد. درباره تنش‌آفرینی هم باید گفت شما و دوستانتان به سفارت عربستان حمله کردید و برای کشور تنش ایجاد کردید و اکنون هم همان افراد در ستاد‌های آقای قالیباف هستند. اینکه در یک میزگرد تنشی ایجاد شود کشور بهم نمی‌ریزد، اما حمله به سفارت عربستان برای کشور تنش‌آفرین شد.

قوچانی: رقیب ما آرای خاموشی است که نمی‌خواهند در انتخابات مشارکت کنند

وی افزود: آقای قالیباف از روزی که نامزد شده است چندبار از مردم رأی نگرفته است. چرا مجدداً شانس خود را امتحان می‌کند؟ ما نه با آقای قالیباف، نه جلیلی و نه دیگری رقابت نداریم، رقیب ما آرای خاموشی است که نمی‌خواهند در انتخابات مشارکت کنند.

احدیان نیز در ادامه تاکید کرد: با سخنان آقای قوچانی مشخص شد که دغدغه کسی که طرفدار آقای پزشکیان است اقتصاد نیست بلکه مشارکت است. موضوعی که در طول همه این سال‌ها بار‌ها مطرح شده و بار‌ها هم پاسخ گرفته است.

وی یادآور شد: بسیاری افراد در ستاد آقای پزشکیان هستند که شاید بتوان به آنان هم چنین ایراداتی گرفت؛ مگر قرار است آقای پزشکیان پاسخگوی این امر باشد؟

قوچانی هم در بخش دیگری از این مناظره اظهار کرد: من نگفتم اقتصاد مسئله مردم نیست. گفتم مسئله اقتصادی را با راه‌حل اقتصادی برطرف نمی‌کنند بلکه با راه‌حل اجتماعی این امر حل می‌شود.

قوچانی: مگر در کشور قحط الرجال است؟

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: چرا آقای قالیباف که رئیس مجلس است دوباره برای انتخابات کاندیدا شده است؟ مگر در کشور قحط الرجال است؟ مگر ریاست مجلس چیز کمی است؟

احدیان: شما نمی‌خواهید مسئله مردم را حل کنید

احدیان هم در بخش دیگری از این نشست تأکید کرد: آقای پزشکیان که از او حمایت می‌کنید تمام ستادش از دولت آقای روحانی پر شده است. شما مسئله مردم را نمی‌خواهید حل کنید و این اول کارتان است که وقتی دولت را تشکیل دادید چهار سال بعد بیاید و بگویید نگذاشتند کار کنیم و نشد!

احدیان تاکید کرد: اینکه بر انصراف آقای قالیباف تاکید دارید به چه دلیل است؟ جز اینکه نمی‌توانید با او رقابت کنید و به همین دلیل دنبال انصراف او هستید. جبهه انقلاب منسجم است و جایی که لازم باشد وحدت و ائتلاف هم خواهد داشت.

قوچانی در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر اینکه کاندیدا‌های پوششی کاملاً مشخص هستند، اظهار کرد: من که اینجا نشستم آنقدر شجاعت دارم که بگویم آقای جهانگیری اشتباه کرد که کاندیدا شد.

وی افزود: ما به دولت‌های روحانی و خاتمی و هاشمی هم نقد داریم و آن دولت‌ها را تقدیس نمی‌کنیم. به خود شهید رئیسی هم احترام می‌گذاریم، اما به دولت او نقد داریم.

احدیان در بخش پایانی این مناظره تاکید کرد: اگر از آقای قالیباف نمی‌ترسید چرا می‌گویید رأی ندارد. شما با دوقطبی‌سازی کاذب تلاش دارید که تنش‌آفرینی کنید. اما بدانید که مردم دیگر این مسائل را نمی‌پذیرند و مراقبت بیشتری دارند و به چنین اقدامات و حرف‌هایی رأی نمی‌دهند.

احدیان: پوششی‌بازی برای جریان شماست

وی تاکید کرد: پوششی‌بازی برای جریان شماست. جبهه انقلاب بر اساس مصلحت و بدون جانبداری شرایط را در نظر می‌گیرد و عمل می‌کند و آقای قالیباف هم به همین روند باور دارد.

قوچانی نیز در بخش پایانی سخنانش اظهار کرد: شما فکر می‌کنید مردم به پول‌پاشی و طلا و گوشت دم در خانه تحویل دادن به کسی رأی می‌دهند. ما از آقای قالیباف نمی‌ترسیم و ایشان هم اگر رئیس‌جمهور شود یک رئیس‌جمهور متوسط‌الحال است و بهتر از دوره شهرداری او نخواهد شد.

قوچانی: راه‌حل برای تغییرات فقط صندوق انتخابات است

وی یادآور شد: ما فقط به انتخابات می‌آییم تا نشان دهیم می‌خواهیم نظم سیاسی اصلاح شود و بگوییم که راه‌حل برای تغییرات فقط صندوق انتخابات است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->