تاکید جوزف عون بر لزوم خروج نیروهای صهیونیستی از لبنان هشدار عراق درباره عواقب حج بدون ویزا تاکید وزیر خارجه چین بر تقویت چندجانبه‌گرایی بریکس پزشکیان در مراسم روز کارگر: مطالبات کارگران را در مسائل بانکی دنبال می‌کنیم تمایل مسکو به روش‌های مسالمت آمیز در قبال اوکراین پزشکیان: شناسایی علت وقوع سانحه بندر رجایی، مقدم بر شناسایی مقصر حادثه است درگز میزبان دیپلمات‌های خارجی مقیم خراسان‌رضوی حملات مداوم صهیونیست‌ها به نقاط مختلف شهر غزه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش آنروا از فاجعه انسانی در فلسطین: اهالی غزه در سایه محاصره، به همه‌چیزخواری روی آورده‌اند الهام علی‌اف سالروز تأسیس رژیم صهیونیستی را تبریک گفت | سفر قریب‌الوقوع نتانیاهو به جمهوری آذربایجان تشدید اقدامات امنیتی آمریکا با تقویت سامانه پدافند هوایی ضدپهپادی و موشکی عین‌الاسد آخرین وضعیت محموله‌های دولتی در بندر شهید رجایی از زبان سخنگوی دولت | استیضاح نباید ابزار سیاسی نشود عراقچی خبر داد: روز جمعه با کشورهای اروپایی و روز شنبه با آمریکا مذاکره خواهیم کرد | طرف اصلی مذاکرات آمریکا است نه اروپا سخنان همسر نتانیاهو درباره تعداد اسرای زنده حاشیه‌ساز شد (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری مشترک سخنگوی قوه‌قضائیه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دستگاه قضایی پیگیر حادثه بندرعباس است حریق گسترده در پایتخت گرجستان + فیلم (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: با ۳۳ کشور لغو روادید داریم | گردشگری دریامحور توسعه خواهد یافت زلزله ۴.۴ ریشتری در جنوب ترکیه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطرناک‌ترین بمب ممنوعه بین‌المللی بر سر مهاجران آفریقایی در یمن تأثیر منفی ترامپ بر امور محیط‌زیستی آمریکا در ۱۰۰ روز اول ریاست‌جمهوری رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: اطلاع‌رسانی درباره حادثه بندر شهید رجایی، به شکل منسجم انجام شد افشای حمایت پنتاگون از شرکت‌های نظامی چین کلیات طرح اصلاح یکی از مواد قانون برنامه هفتم در مجلس به تصویب رسید پرواز چند جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به نوسازی صنایع سودان کمک خواهد کرد ترامپ: اگر من نبودم، پوتین کل اوکراین را می‌گرفت! محسن لنگرنشین جاسوس ارشد موساد در ایران اعدام شد (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۶ شهید در غزه از بامداد امروز تاکنون در بمباران مجتمع‌های مسکونی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله موشکی حزب‌الله لبنان به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی (۳ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۵۳۳۸
  • ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
حمله موشکی حزب‌الله لبنان به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی (۳ تیر ۱۴۰۳)
حزب‌الله لبنان مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی را هدف حملات موشکی قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی اعلام کرد که حملات موشکی جدیدی را علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی به انجام رسانده است.

اداره اطلاع‌رسانی حزب‌الله لبنان اعلام کرد: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۵:۲۵ عصر روز یکشنبه بیست‌وسوم ژوئن ۲۰۲۴ موضع السماقه واقع در تپه‌های اشغالی کفرشوبا را با تسلیحات موشکی هدف گرفتند و آن را به صورت مستقیم مورد اصابت قرار دادند.

در بیانیه دیگر حزب‌الله لبنان نیز آمده است: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۵:۱۵ عصر روز یکشنبه بیست‌وسوم ژوئن ۲۰۲۴ موضع الرمثا واقع در تپه‌های اشغالی کفرشوبا را با تسلیحات موشکی هدف گرفتند و آن را به صورت مستقیم مورد اصابت قرار دادند.

از سوی دیگر حملات ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان نیز همچنان ادامه دارد.

خبرنگار المیادین در جنوب لبنان گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی اطراف شهرک «الضهیره» در جنوب لبنان را گلوله‌باران کرده است.

علاوه بر این اطراف شهرک «راشیا الفخار» در جنوب لبنان نیز از سوی ارتش رژیم صهیونیستی با گلوله‌های ممنوعه فسفری مورد هجوم قرار گرفت.

پیش از این نیز حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای از حمله پهپادی به مقر فرماندهی جدید لشکر ۹۱ ارتش رژیم صهیونیستی در «اییلت هشاحر» واقع در شمال شرق «صفد» اشغالی و هدف قراردادن مواضع نظامیان صهیونیست در این مکان خبر داده بود. حزب‌الله لبنان در بیانیه خود اعلام کرد که در این حمله پهپادی شماری از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را به هلاکت رسانده و شمار دیگری از آنان را نیز زخمی کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->