گاز و برق ۱۵ هزار ویلای خالی از سکنه مازندران قطع شد خط قرمز‌های تغذیه در شب یلدا | چه میوه هایی را در شب یلدا نخوریم؟ وحدت حوزه و دانشگاه، لازمه پیشرفت جامعه اسلامی است کوتا‌ه‌ترین توصیه‌ها برای بلندترین شب مروری بر تاریخ جشن شب چله از ایران باستان تا به امروز | شب مرگ اهریمن و زایش خورشید تنقلات سالم برای شب‌نشینی یلدا | شب‌چره‌های زمستانی کلاس‌های درس تمام دانشگاه‌ها با دستور وزارت علوم تا پایان ترم اول ۱۴۰۳ مجازی شد + عکس قتل پدر به دلیل رابطه نامتعارف با زن غریبه + عکس اختلال در عملکرد ادارات مشهد؛ از قطعی برق تا سرگردانی ارباب رجوع | خاموشی ها، ادارات را فلج کرده است آسفالت ۱۳ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور در هشت ماه نخست سال ۱۴۰۳  دانشگاه فردوسی مشهد تا پایان ترم اول ۱۴۰۳ مجازی شد بهترین روش‌ها برای تسکین سرفه چیست؟ افزایش اختلالات اوتیسم در میان کودکان ایرانی توزیع شیر مدارس در مشهد، معطل ابلاغیه کمبود نقدینگی و تأخیر پرداخت بدهی بیمه‌ها و بیمارستان‌های دولتی زمینه‌ساز کمبود دارو تقسیم بندی جدید در رسیدگی به پرونده‌های قضایی با فعالیت دادگاه‌های صلح جدول جدید واکسیناسیون کودکان منتشر شد یک قطره خون شما برای دورهمی بیماران کافی است اهمیت پژوهش در توسعه همه‌جانبه کشور اکثر جوانان مبتلا به کووید طولانی طی ۲ سال بهبود می‌یابند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳) و شب یلدا وزیر آموزش و پرورش در مشهد: کمبود معلم نداریم | در آینده‌ای نه چندان دور با بحران نیروی مازاد مواجه می‌شویم + فیلم پویش هایی برای خاطره‌سازی شب چله برای نیازمندان | یلدا، بهانه همدلی ۶۰۰ پرونده قضایی ویژه نوجوانان در رابطه با سلاح سرد در دست بررسی است | بازی خطرناک نوجوانان روی تیغه بران تغییر ساعت آغاز‌به‌کار ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی تا پایان بهمن ۱۴۰۳ آیا مدارس مشهد و خراسان رضوی شنبه (یک دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هنوز ادامه دارد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) گازگرفتگی در مشهد ۳۸ نفر را روانه بیمارستان کرد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) جزئیات توافق دولت و مجلس در مورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | قانون از همین ماه (آذر ۱۴۰۳) اجرا می‌شود امدادرسانی هلال احمر به ۴ هزار و ۴۶ حادثه‌دیده در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ آذر ۱۴۰۳) آیا چاقی بعد از جراحی‌های زیبایی برمی‌گردد؟ آیا ژله فایده هم دارد؟
سرخط خبرها

برای داشتن رابطه خوب با فرزندان بزرگ‌سال خود، با این ۶ رفتار خداحافظی کنید

  • کد خبر: ۲۳۵۷۷۹
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
برای داشتن رابطه خوب با فرزندان بزرگ‌سال خود، با این ۶ رفتار خداحافظی کنید
حفظ رابطه خوب با فرزندان بزرگ‌سالتان می‌تواند کاری دشوار باشد. گاهی اوقات، رفتار‌هایی که زمانی در جوانی قابل‌قبول بودند، اکنون می‌توانند موجب ناراحتی و سوءتفاهم شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، اصل ارتباط خوب با فرزندانتان «احترام»، «درک» و «حفظ حریم» است. رفتار‌های انگشت‌شماری وجود دارند که می‌توانند بدون اینکه شما متوجه باشید، رابطه شما را خراب کنند.

بنابراین، اگر می‌خواهید بدانید چگونه با بچه‌های بزرگ‌تر خود پیوند‌های محکمی داشته باشید، زمان خداحافظی با این شش رفتار است؛ چراکه انجام آن‌ها ممکن است ناخواسته فرزندانتان را از شما دور کند.

۱) دیکته‌کردن زندگی به آن‌ها
به عنوان والدین، ما اغلب در دام این باور می‌افتیم که می‌دانیم چه چیزی برای کودکان بزرگسال ما بهترین است. این یک غریزه طبیعی است، اما مهم است که به یاد داشته باشید آنها اکنون بالغ هستند.

آنها تصمیمات خود را می‌گیرند و این تصمیمات ممکن است همیشه با آنچه ما فکر می‌کنیم بهترین است مطابقت نداشته باشد و این اشکالی ندارد.

تلاش برای دیکته کردن زندگی به آنها می‌تواند منجر به رنجش و تنش در روابط شود. مهم است که وقتی از شما خواسته می‌شود، توصیه‌هایی ارائه کنید، اما در نهایت، اجازه دهید کشتی زندگی خود را هدایت کنند.

به یاد داشته باشید، این زندگی آنهاست. بگذارید زندگی کنند.

۲) نادیده‌گرفتن مرز‌ها
احترام گذاشتن به مرز‌ها در هر رابطه‌ای بسیار مهم است و در مورد فرزندان بزرگتر شما تفاوتی ندارد. حفظ مرز‌های سالم می‌تواند در رابطه شما با بچه‌های بزرگسالتان معجزه کند.

۳) انتقاد بیش‌ازحد
به گفته روان درمانگر کارن کونیگ، انتقاد بیش از حد به عنوان والدین واقعاً می‌تواند عزت نفس کودک بزرگسال شما را به هم بزند. افتادن در این تله آسان است، با این تصور که اشاره به عیوب آنها به نوعی به رشد آنها کمک می‌کند.

اما نکته اینجاست: انتقاد بیش از حد؟ این مانند یک توپ ویرانگر برای اعتماد به نفس آنها است. همه ما سرعت و روش خاص خود را برای یادگیری از چالش‌های زندگی داریم.

پس چرا به جای اینکه دائماً دست و پا بزنیم، روی برد‌ها و نقاط قوت خود تمرکز نکنیم؟ به این ترتیب، اعتماد به نفس آنها را افزایش می‌دهید و به آنها احساس ارزشمندی می‌دهید.

۴) عدم پذیرش بزرگ‌سالی آن‌ها
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که ما به عنوان والدین می‌توانیم مرتکب شویم این است که این واقعیت را درک نکرده و نپذیریم که فرزندانمان بزرگ شده اند.

اینکه با کودکان بزرگسال خود طوری رفتار کنید که انگار هنوز نوجوان هستند می‌تواند باعث ایجاد تنش شود. بسیار مهم است که به یاد داشته باشید آنها دیگر کودک نیستند، بلکه بزرگسالانی‌اند که قادر به تصمیم گیری برای خود هستند.

قبل از اتخاذ برنامه‌ها یا تصمیم‌هایی که شامل آنها می‌شود، حتماً با آنها مشورت کنید. به نظرات آنها احترام بگذارید و آنها را در بحث شرکت دهید.

نشان دادن احترام نه تنها پیوند شما را عمیق‌تر می‌کند، بلکه اعتماد به نفس و عزت نفس آنها را تقویت می‌کند. این یک برد-برد است.

۵) پرهیز از گفتگو درمورد چالش‌های زندگی
فقط به این دلیل که فرزندان شما اکنون بالغ هستند، به این معنی نیست که آنها به راهنمایی یا حمایت شما نیاز ندارند. در واقع، آنها ممکن است در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داشته باشند، زیرا با پیچیدگی‌های زندگی بزرگسالان درگیر هستند.

اجتناب از گفتگو در مورد امور مالی، روابط، یا انتخاب شغل می‌تواند منجر به سوء تفاهم و فاصله شود.

در کنار آنها باشید، در صورت درخواست مشاوره ارائه دهید و به دیدگاه‌های آنها گوش دهید. این می‌تواند پیوند‌های عمیق‌تر را تقویت کند و موجب شود فرزندان بزرگسال شما احساس درک و حمایت از جانب شما کنند.

۶) بی‌توجهی به زندگی خود
در پی حفظ روابط قوی با فرزندان بزرگسالمان، فراموش کردن نیاز‌ها و آرزو‌های خود آسان است.

با این حال، تمرکز صرف بر زندگی فرزندانتان می‌تواند تاثیر بدی روی زندگی شما بگذارد. حفظ علایق، دوستی‌ها و فعالیت‌های خود خارج از نقش خود به عنوان والدین ضروری است.

با داشتن یک زندگی کامل و متعادل، شما الگوی فرزندان بزرگسال خود هستید و در عین حال رابطه سالمی با آنها برقرار می‌کنید. شادی و خوشحالی شما نیز مهم است. هیچ وقت آن را فراموش نکنید.

سخن نهایی
حفظ روابط مستحکم با فرزندان بزرگسال ترکیبی از احترام، درک و همدلی است. شما باید سعی کنید آنها را همانطور که هستند بپذیرید و از انتخاب‌های آنها حمایت کنید - این پایه و اساس یک پیوند محکم است. اما نیاز‌های خودتان را نیز فراموش نکنید. با حفظ تعادل سالم در زندگی خود، نمونه‌ای درخشان برای آنها باشید.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->