جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

بادامکی: پیشنهاد مالی بالای الوکره را رد کردیم

  • کد خبر: ۲۳۵۷۹۳
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
بادامکی: پیشنهاد مالی بالای الوکره را رد کردیم
باشگاه پرسپولیس به عبدالکریم حسن اجازه جدایی نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعاتی بعد از تکذیب پیشنهاد الوکره برای عبدالکریم حسن، معاون ورزشی سرخپوشان اعلام کرد که این پیشنهاد به دست باشگاه رسیده، اما آنها رد کردند.

حسین بادامکی معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: ظهر امروز (چهارشنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۳) از سوی باشگاه الوکره قطر، نامه‌ای به باشگاه رسید که طی آن، با پیشنهاد مالی خوبی، درخواست رضایتنامه برای عبدالکریم حسن مدافع تحت قرارداد باشگاه پرسپولیس همراه بود که ما با انتقال این بازیکن مخالفت کردیم.

بادامکی در این خصوص عنوان کرد: باشگاه پرسپولیس بدون هیچ تعللی با ارسال نامه‌ای، با پیشنهاد این باشگاه قطری مخالفت کرد.

معاون پرسپولیس در پایان افزود: عبدالکریم حسن، یک سال دیگر با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->