معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا وزیر راه و شهرسازی با الهام علی اف در باکو دیدار کرد ترامپ: از بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خبر داد دست‌نوشته رهبر انقلاب در صفحه اول قرآنی که به خانواده‌ شهید آوینی اهدا کردند + عکس و فیلم طالبان ادعای مطرح شده درباره واگذاری بگرام به آمریکا را رد کرد نایب رئیس مجلس: اتحادیه بین المجالس باید اشغالگران را وادار به عقب نشینی از غزه کند صباح زنگنه: مذاکرات فرصت مناسبی برای ایران ایجاد می‌کند | باید معادله برد_برد ایجاد کرد رئیس‌جمهور سابق روسیه: تعداد کشور‌های دارای زرادخانه هسته‌ای افزایش خواهد یافت قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست اخبار ضدونقیض درباره واگذاری پایگاه نظامی بگرام از سوی طالبان به آمریکا استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران دیدار وزیر خارجه با سرپرست سفارت ایران در کابل (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مخبر در گفت‌وگو با پوتین: روابط راهبردی تهران-مسکو غیر قابل تغییر است

  • کد خبر: ۲۳۵۸۵۴
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۲
مخبر در گفت‌وگو با پوتین: روابط راهبردی تهران-مسکو غیر قابل تغییر است
سرپرست ریاست جمهوری ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور، روابط راهبردی فیمابین را غیرقابل تغییر خواند و اظهار کرد: تفاهمنامه مشترک در خصوص انتقال گاز روسیه به ایران گامی بلند در جهت تعمیق روابط دو کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری عصر امروز چهارشنبه در پاسخ به تماس تلفنی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، امضای تفاهمنامه مشترک در خصوص انتقال گاز روسیه به ایران را گامی بلند در جهت تعمیق روابط دو کشور و اقدامی موثر در راستای توسعه اقتصادی منطقه دانست و با بیان اینکه با اجرای این طرح نه تنها منافع اقتصادی دو کشور، بلکه منافع کل منطقه تامین خواهد شد، از اهتمام رئیس جمهوری روسیه در به سرانجام رسیدن این توافق قدردانی کرد.

وی در ادامه ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور، روابط راهبردی فیمابین را غیرقابل تغییر خواند و با تاکید بر اهمیت مذاکرات و نگاه مشترک تهران-مسکو در خصوص مسائل منطقه‌ای، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های دو کشور در جهت ثبات‌بخشی به منطقه به نتایج مطلوب برسد.

مخبر همچنین ضمن محکومیت حادثه تروریستی اخیر در داغستان با دولت و ملت روسیه و خانواده جانباختگان این جنایت ابراز همدردی کرد.

ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نیز در این مکالمه تلفنی با ابراز خرسندی از امضای تفاهمنامه مشترک راهبردی انتقال گاز میان دو کشور، این توافق را رویدادی بزرگ در راستای تامین منافع دو کشور و تقویت همکاری‌های دوجانبه و به نفع بازار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دانست.

رئیس جمهور روسیه افزایش سطح مبادلات تجاری میان دو کشور را رضایت‌بخش و تبادل هیئت‌های دیپلماتیک را بهترین گزینه در جهت زمینه‌سازی برای توسعه روابط عنوان کرد.

ولادمیر پوتین با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که همکاری دوجانبه با این کشور روی کاغذ نمی‌ماند و به مرحله عمل و اجرا می‌رسد، از اهتمام و جدیت دولت شهید رئیسی برای توسعه و اجرای توافقات میان دو کشور قدردانی و برای ملت ایران در انتخابات پیش‌رو آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->