سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا دستگیری جاسوس‌های اسرائیل در استان‌های اصفهان و فارس (۴ تیر ۱۴۰۴) تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور پزشکیان
سرخط خبرها

من به سیدابراهیم رئیسی رأی می‌دهم

  • کد خبر: ۲۳۵۸۹۴
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
من به سیدابراهیم رئیسی رأی می‌دهم
امروز در آستانه چهل‌روز‌شدن فقدان رئیسی عزیز، سعی کردم به بهانه داغ‌بودن فضای انتخابات، بخشی از گزاره‌های مهم از منظر رهبر معظم انقلاب را درباره شخصیت حضرت آیت‌الله دکتر شهید سیدابراهیم رئیسی صرفاً به دنبال هم مرور کنم.

امروز من هم به‌نوبه خودم می‌خواهم برای کسی که فکر می‌کنم بهترین گزینه برای خادم‌جمهور‌شدن و پوشیدن ردای ریاست‌جمهوری است، تبلیغ کنم. تمام تلاشم را کرده‌ام تا این شاخص‌ها عینی و مورد‌تأیید خبره‌ترین افراد و مردم محترم ایران باشد. بخشی از خصوصیات ایشان را تقدیم می‌کنم:

از طبقه محروم و فقرچشیده، مراتب و مناصب شغلی را از پایین‌ترین جایگاه‌ها تا خطیر مناصب طی کرده است، کارآمد و کاربلد، برخوردار از صلاح و امانت، کارآزموده در مدیریت‌های کلان، شخصیتی مردمی و عالی‌قدر، از تبار سیادت و علم، مزیّن به پرهیزکاری و خردمندی، دارای سوابق درخشان مدیریت، عالِم فرزانه، خستگی‌ناپذیر، کارآزموده و مردمی، در کنار فقاهت از (بالاترین) تحصیلات (دانشگاهی) حقوقی و دانش و تجربه در این عرصه (حقوقی و قضایی) مهم برخوردار است، سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان داده است. 

برادر بسیار خوب برای رهبر معظم انقلاب، مسئولی کارآمد و باکفایت و صمیمی و جدی در عرصه ملی و بین‌المللی، معتقد و مبیّن ارزش‌های اساسی انقلاب، اهل تضرع و توسل است. مسئله مردمی‌بودن و از‌مردم‌شنیدن و در میان مردم‌بودن زیّ مردمی در او متبلور است. ساده‌زیستی و کاهش تشریفات در سلوک شخصی و حکومتی دولت از صفات مبرز اوست. توانا در زدودن رقابت‌های منفی از روابط بین قواست...
من به چنین‌شخصیتی رأی می‌دهم. رأی می‌دهم و افتخار می‌کنم.

امروز در آستانه چهل‌روز‌شدن فقدان رئیسی عزیز، سعی کردم به بهانه داغ بودن فضای انتخابات، بخشی از گزاره‌های مهم از منظر رهبر معظم انقلاب را درباره شخصیت حضرت آیت‌ا... دکتر شهید سیدابراهیم رئیسی صرفا به دنبال هم مرور کنم. این مرور فقط به صرف بزرگداشت این شخصیت نیست. 

هرکدام از این موارد اگر به‌تنهایی به یکی از کاندیدا‌های ریاست‌جمهوری یا مجلس یا... منتسب بود، الان محور عرض‌اندام ایشان در میدان رقابت سیاسی بود؛ اما حاج‌آقا رئیسی مشهدِما حتی در زمان حیاتش که مفتخر به تعاریف معظم‌له می‌شد، آنها را برای غلبه بر رقیب یا تخاطب با افراد استفاده نمی‌کرد و او هیچ‌وقت از آقا برای خودش خرج نکرد. این رویه از او چهره‌ای کم‌نظیر و در برخی عرصه‌ها بی‌نظیر ساخته است؛ شخصیتی که اکنون در لابه‌لای روایت‌های باصلابت حضرت‌آقا، می‌توان رد پایی از فقدان عنصری بی‌بدیل را مشاهده و جای خالی او را در کنار رهبر معظم انقلاب احساس کرد.

انقلاب اسلامی همواره در بحران‌های فقد سرمایه انسانی کم‌نظیر به لطف و عنایت حضرت بقیه‌ا... الاعظم و وجود ظرفیت والای امت اسلامی شاهد ظهور فرصت‌های جدید بوده است؛ اما هیچ‌گاه اثر این فقدان‌ها را در کندی مسیر پیشرفت خود نادیده نگرفته است. 
مهم این است که انقلاب اسلامی متکی بر مردم هیچ‌گاه از ظرفیت بی‌نظیر مردم غافل نشده و نشود و همواره مرکز ثقل و سکوی تعالی خود را بر کوه استوار مردم بنا کرده است.

به‌هرحال مرور شخصیت‌نگاری حضرت‌آقا درباره شهید عزیز رئیسی که به‌نوعی مزیت‌نگاری عنصر تربیت‌یافته در دامان انقلاب اسلامی است، می‌تواند راهبردی برای تعریف استاندارد‌های واقعی‌تر و عملی‌تر در الگوی حکمرانی مبتنی بر معارف انقلاب اسلامی شکل دهد و به‌نوبه خود انگشت اشاره‌ای است برای جامعه مسلمان ایرانی که آنچه می‌تواند بر سرعت طی مراحل مختلف تا تمدن‌سازی اسلامی بیفزاید، شکل‌گیری دولت اسلامی مردم‌پایه است و این، یعنی مردمی‌سازی حکمرانی اضطرار دولت‌های پیش‌روست و دولتی موفق‌تر خواهد بود که بتواند زمینه نقش‌آفرینی مردم را در تمام مراحل حکمرانی طراحی و پیاده‌سازی کند.

در پایان، یکی از شاخص‌های مهم را که نتیجه مدیریت آقای رئیسی در دولت است، در نگاه حضرت‌آقا نقل می‌کنم:
این دولت از فرافکنی و بهانه‌تراشی احتراز کرده و مسئولیت‌پذیر بوده. ما در این مدت از مسئولین محترم دولتی نشنفتیم که بگویند: «نمی‌گذارند کار کنیم، اختیار نداریم، اختیارات دست ما نیست»؛ از این حرف‌ها نشنیدیم از شما. مسئولیت‌پذیری خیلی چیز خوبی است؛ می‌گوید «ما هستیم، باید کار کنیم و کار هم می‌کنیم»؛ این نقطه مثبت بسیار مهمی است.
(بیانات در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت‌دولت، ۰۸/۰۶/۱۴۰۱)

امیدواریم هر دولتی که زمام امور را به دست می‌گیرد، بانی تعالی مردم ایران و پیشران انقلاب اسلامی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->