طالبان گروه‌هایی را برای حل مشکلات هویتی مهاجرین به ایران اعزام کرد خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین + فیلم پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین روایت انوش دستگیر از پناهندگی تا نیمکت تیم ملی هلند با تلاش‌های هند، آمریکا معافیت تحریمی بندر چابهار را تمدید کرد نخستین محموله سوخت صادراتی از ایران با خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد
سرخط خبرها

سرکنسول ایران در هرات: پنج نمایندگی ایران در افغانستان فردا شعبه اخذ رای هستند

  • کد خبر: ۲۳۶۰۰۱
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶
سرکنسول ایران در هرات: پنج نمایندگی ایران در افغانستان فردا شعبه اخذ رای هستند
محمد صدیقی‌فر با بیان اینکه پنج نمایندگی ایران در افغانستان فردا شعبه اخذ رای هستند گفت: احتمالا حدود ۲۵۰ ایرانی در هرات حضور دارند و امکان دسترسی تمام ایرانیان مقیم و مسافر در هرات به سرکنسولگری ایران وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شهر هرات گفت: تمام شرایط برای اخذ رای از ایرانیان مقیم یا مسافر در افغانستان برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ایران فراهم شده است.

محمد صدیقی‌فر با بیان اینکه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همواره این اهتمام را داشته که زمینه مشارکت ایرانیان خارج از کشور را در انتخابات فراهم کند گفت: در همین راستا سرکنسولگری ایران در هرات هم از این سیاست پیروی می‌کند و فردا به عنوان یک شعبه اخذ رای فعال خواهد بود و این وضعیت در نمایندگی‌های وزارت خارجه ایران در تمام نقاط جهان و از جمله پنج نمایندگی فعال در افغانستان وجود دارد.
او در ادامه افزود: امکان دسترسی تمام ایرانیان مقیم و مسافر در هرات به سرکنسولگری ایران در این شهر وجود دارد، امکانات و ظرفیت‌های لازم برای اخذ رای موجود است و پاسخگوی تمام مراجعین می‌باشد.

صدیقی‌فر تصریح کرد: اطلاع‌رسانی‌های لازم هم به تمام ولایت‌های تحت پوشش این نمایندگی شده و ایرانیانی هم که با سرکنسولگری در ارتباط بوده‌اند برای حضور حداکثری در انتخابات اعلام آمادگی کرده‌اند.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات با یادآوری اینکه در انتخابات قبلی حدود ۹۰ درصد از ایرانیان واجد شرایط رای دهی که در هرات حضور داشتند در رای گیری شرکت کردند، گفت: طی سالیان گذشته به دلیل ارتباطات گسترده و عمیقی که بین مناطق غربی افغانستان و جمهوری اسلامی ایران وجود داشته ازدواج‌های متعددی بین اتباع ایرانی و افغانستانی انجام شده و بسیاری از زنان ایرانی که با مردان افغانستانی ازدواج کرده‌اند در افغانستان زندگی می‌کنند، در انتخابات دوره قبل حدود ۴۰۰ بانوی ایرانی در هرات حضور داشتند که حدود ۳۸۰ نفر از آن‌ها در انتخابات شرکت کردند.

صدیقی فر ادامه داد: پس از روی کار آمدن طالبان در افغانستان به دلیل شرایط اقتصادی و مسایل دیگر تعدادی از بانوان ایرانی به ایران بازگشتند و به نظر می‌رسد آمار تا ۴۰ درصد کاهش یافته و احتمالا حدود ۲۵۰ ایرانی در هرات حضور دارند.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات بیان کرد که اطلاع رسانی‌های لازم به اتباع ایرانی حاضر در افغانستان در خصوص امکان اخذ رای در سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات شده و با مسوولان حکومت طالبان صحبت شده که حتی اگر برخی اتباع ایرانی در زندان‌های افغانستان باشند امکان اخذ رای از آنان فراهم شود و آنان هم در این زمینه قول مساعد داده‌اند.

وی اضافه کرد: تلاش شده که برای هر ایرانی مقیم در افغانستان که قصد شرکت در انتخابات را داشته باشد شرایط رای دهی فراهم شود.

منبع: رادیو دری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->