وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو
سرخط خبرها

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق نزاجا: هیچ مورد سوءامنیتی در مرز‌های شرقی کشور نبوده و متصور هم نیست + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۶۰۸۴
  • ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق نزاجا: هیچ مورد سوءامنیتی در مرز‌های شرقی کشور نبوده و متصور هم نیست + فیلم
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق نزاجا گفت: تا این لحظه و قبل از این نیز هیچ مورد سوءامنیتی در مرز‌های شرقی کشور نبوده و متصور هم نیست؛ زیرا اشراف اطلاعاتی بسیار خوبی در منطقه داشتیم و داریم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، امیررضا آذریان امروز (۸ تیر ۱۴۰۳)، در استودیو انتخابات خراسان‌رضوی اظهار کرد: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این حماسه بزرگ نیاز به یک مشارکت ملی دارد.

وی بیان کرد: اگر امروز بنده به عنوان سربازی که در این سرزمین خدمت می‌کنم، در خدمت شما هستم، می‌دانم حضور حداکثری مردم به ما که امنیت‌ساز کشور هستیم هم قدرت، هم قوت و هم نظام را در جایگاه بسیار بالای نظامی قرار می‌دهد. ملت بزرگ ایران در طول سال‌های گذشته نیز ثابت کردند که پای انقلاب بودند، هستند و خواهند بود.

آذریان افزود: اگر الان تصویر و صدای من به گوش مردم می‌رسد و کسانی هنوز مردد هستند، عرض می‌کنم که به احترام خون شهدا، به احترام خون شهدای خدمت، به احترام و مبارکی این روز و به احترام سربازان شما که در مرز‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژه مرز‌های شرقی کشور برای شما امنیت ایجاد می‌کنند که این امنیت تاثیر بسیار زیادی در منطقه داشته و دارد، زمان را به ساعت‌های پایانی روز نرسانید، خیال خود را راحت کنید، پای صندوق‌های رأی بیایید و زودتر رأی خود را در صندوق بیندازید؛ همان‌طورکه مقام معظم رهبری اولین نفری بودند که رأی خود را به صندوق انداختند و فرمودند همه شرکت کنند.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق نزاجا با بیان اینکه امروز روز شادی و نشاط مردم بزرگ ایران اسلامی است، عنوان کرد: از روز‌های گذشته، ارتش جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق آمادگی خود را با خانواده‌های خود اعلام کردند تا در ساعت‌های اولیه انتخابات پای صندوق‌های رأی بیایند. از چند صندوقی که بازدید کردیم، دیدیم که چه شور و هیجانی داشتند و با عشق و علاقه آمده بودند.

وی ادامه داد: الان چندین صندوق سیار انتخابات در مرز‌های شرقی کشور وجود دارد و هم نیروی زمینی ارتش و هم مرزبانان در حال رأی‌دادن هستند. آن‌ها نیز به مردم پیام دادند که در آمدن به پای صندوق‌های رأی اقدام کنند. امیدواریم رئیس‌جمهور آینده بتواند مدیر اجرایی خوبی برای نظام، رفع مشکلات و دفاع از نظام جمهوری در مجامع بین‌المللی همانند شهید رئیسی باشد که با شهامت و قدرت در سازمان ملل متحد قرآن و عکس شهید سلیمانی را به دست گرفتند.

آذریان خاطرنشان کرد: ما مدیون شهدا هستیم و در اینجا با شهدا بیعت می‌کنیم و مردم نیز باید بیعت کنند. امنیت، اقتدار، صلابت و استقلال کشور را از شهدا داریم، پس سریع‌تر حاضر شوید و اجازه ندهید دشمن برای شما پیام بفرستد. امروز دشمن کار بسیار بزرگی را برعهده گرفته و احساسات جوانان را تحت تاثیر قرار داده، اما جوانان ما انقلابی هستند و جوانانی که دشمن روی آن‌ها حساب کرده، این افراد نیستند.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌شرق نزاجا گفت: در حال حاضر شرایط خوبی داریم و هر لحظه به حضور مردم پای صندوق‌های رأی اضافه می‌شود. تا این لحظه و قبل از این نیز هیچ مورد سوءامنیتی در مرز‌های شرقی کشور نبوده و متصور هم نیست؛ زیرا اشراف اطلاعاتی بسیار خوبی در منطقه داشتیم و داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->