جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ تا چه ساعتی تمدید شد؟

  • کد خبر: ۲۳۶۱۴۴
  • ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۷
انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ تا چه ساعتی تمدید شد؟
سخنگوی ستاد انتخابات از تمدید انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور دقایقی قبل اعلام کرد که انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ تا ساعت ۲۴ تمدید شد. 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور از تمدید زمان اخذ رای تا ساعت ۲۴ خبر داد.

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: انتخابات تا ساعت ۱۲ شب تمدید شد.

تمدید دوم:

سخنگوی ستاد انتخابات کشور: با توجه به استقبال مردم از انتخابات ریاست جمهوری در سراسر کشور زمان اخذ رای در تمام شعب تا ساعت ۲۲ روز جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ تمدید می‌شود.

تمدید اول:

محسن اسلامی در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور، گفت: با تشکر از حضور مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری و درخواست تمدید زمان اخذ رأی گیری در شعب سراسر کشور، بنا به دستور وزیر کشور انتخابات تا ساعت ۲۰ تمدید شد.

انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری صبح امروز جمعه ۸ تیرماه آغاز شده است بر اساس اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور به مدت دو ساعت تمدید شده است.

۶۱ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۳۲۱ نفر واجد شرایط رای دادن در داخل و خارج کشور هستند که می‌بایست از بین آقایان مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف به یک نفر رای دهند.

این خبر به روز رسانی می‌شود...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->