عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

از آن وداع تلخ تا این شکوه حضور

  • کد خبر: ۲۳۶۲۰۵
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
از آن وداع تلخ تا این شکوه حضور
شهید آیت‌ا... رئیسی در دوره کوتاه مسئولیت ریاست‌جمهوری یک حد نصاب در ابعاد مختلف ایجاد کرد و الگوی رئیس‌جمهور محبوب و مطلوب را در انقلاب نشان داد.
محسن داوری
خبرنگار محسن داوری

بعد از شهادت ناباورانه شهید رئیسی و شهدای خدمت، تغییرات جدیدی را شاهد بودیم؛ به‌طوری‌که حتی یک‌لحظه هم امور کشور به وقفه نیفتاد و کار‌ها طبق روال همیشه پیش رفت. با تصمیم بموقع رهبر معظم انقلاب در تعیین مسئولیت معاون‌اول رئیس‌جمهوری به‌عنوان جانشین رئیس‌جمهور و تکلیف برگزاری انتخابات طبق قانون (در۵۰ روز)، کار‌ها به‌سرعت پیش رفت.

هیچ‌گونه آمادگی از قبل نبود، مسئولان و حتی نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری که قبل از انتخابات باید از چند ماه قبل جلساتی برگزار و تصمیم‌گیری می‌کردند نیز فرصت کمی داشتند؛ اما با همین شرایط همه کار‌ها به‌سرعت انجام شد و حتی تأییدصلاحیت‌ها با اینکه کار خیلی سنگینی بود، در زمان مقرر انجام شد و نامزد‌ها وارد فرایند تبلیغات خود شدند. با‌وجود زمان کم، مقدمات برای برگزاری یک انتخابات با حضور پرشور مردم فراهم شد. 

کار‌ها با سرعت و سلامت پیش رفت و این نشان از استقامت نظام جمهوری اسلامی و بنیه عظیم مردمی این نظام دارد. در چنین‌سطحی که رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه (که هر دو در سیاست‌های بین‌المللی مؤثر بودند)، به شهادت رسیدند، اما همه‌چیز سر جای خودش محکم ماند و بدون ناامنی و به‌هم‌ریختگی پیش رفت. این جز عنایت خداوند نبود. با همین مسیر اقتدار که رهبر معظم انقلاب برای ما مشخص کردند، کار‌های سیاسی و کشورداری نیز به‌خوبی پیش رفت. 

به‌طور‌متداول مقدمات انتخابات ریاست‌جمهوری یک‌سال به طول می‌انجامد؛ اما با توجه به صراحت قانون اساسی و پیش‌بینی در مجموعه فرایندها، باید ظرف حداکثر پنجاه روز کار به نتیجه می‌رسید و مجموعه خادمان نظام این موارد را در چهل روز مهیا و زمینه برای برگزاری انتخابات را با قدرت و جدیت فراهم کردند.

شهید آیت‌ا... رئیسی در دوره کوتاه مسئولیت ریاست‌جمهوری یک حد نصاب در ابعاد مختلف ایجاد کرد و الگوی رئیس‌جمهور محبوب و مطلوب را در انقلاب نشان داد. شخصیت شهید رئیسی آن‌گونه شد که به عنوان الگویی برای تمام دوران‌های ریاست‌جمهوری و تراز رئیس‌جمهور انقلاب اسلامی خواهد بود. 

۸ تیرماه، مردم مشهد بار دیگر حماسه‌ای رقم زدند و بار دیگر برگ زرینی در تاریخ ملت غیور و سربلند ایران رقم خورد. روز انتخابات، روز حساس تعیین سرنوشت خود و جامعه است؛ روزی که همه احساس‌تکلیف کردند. این احساس البته پیر و جوان نمی‌شناخت. همه آنهایی که به این آب و خاک عِرق داشتند، آمدند تا در سرنوشت سیاسی کشور خود سهیم باشند. بار دیگر مردم مشهد حماسه آفریدند و نشان دادند پای این نظام و انقلاب خواهند ماند.

 مردم آگاه ایران آماده و آمده بودند تا در لبیک به فرمان مقتدای خویش، حماسه تشییع شهدای خدمت را کامل کرده و آن داغ سخت را به دستاوردی برای انقلاب و ایران تبدیل کنند. امید است نتیجه این انتخابات برای مردم مایه خیر و برکت و مایه عزت و آبروی روزافزون برای انقلاب اسلامی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->