اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود
سرخط خبرها

راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس

  • کد خبر: ۲۳۶۲۵۲
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس
عامل جنایت مسلحانه در یکی از باغ‌ویلا‌های شهرستان کلات با تلاش کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان‌رضوی در مشهد دستگیر شد و راز شلیک مرگبار را فاش کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دقایق اولیه بامداد روز گذشته (۸ تیر ۱۴۰۳)، زنگ تلفن پلیس ۱۱۰ در شهرستان کلات به صدا درآمد و خبر جنایتی وحشتناک، نیرو‌های انتظامی را به تکاپو انداخت. طولی نکشید که با دستور سرهنگ حیدر بیگی (فرمانده انتظامی کلات) گروهی از افسران پلیس آگاهی عازم یکی از باغ‌ویلا‌های اطراف شهرستان شدند و بر وقوع جنایت مسلحانه در باغ‌ویلا، مُهر تایید زدند.

یکی از باغداران محلی به نیرو‌های انتظامی گفت: هرچه با تلفن همراه «محمد-پ» تماس گرفتم، پاسخم را نداد؛ به همین دلیل نگران شدم و به باغ‌ویلایش آمدم که با صحنه دلخراش مرگ او در خانه‌باغ روبه‌رو شدم و بلافاصله با پلیس تماس گرفتم. لحظاتی بعد عوامل انتظامی با حفظ صحنه جرم، مراتب را به قاضی هاشمی (بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب کلات) اطلاع دادند و بدین ترتیب با حضور مقام قضایی در محل وقوع جنایت، تحقیقات گسترده‌ای در این باره آغاز شد.

بررسی‌های مقدماتی حاکی از آن بود که مرد ۵۵ساله با شلیک از سلاح شکاری به قتل رسیده است؛ بنابراین در اولین مرحله از اقدامات جنایی، گوشی تلفن همراه مقتول مورد واکاوی‌های تخصصی قرار گرفت و سرنخ‌هایی به دست آمد که نشان می‌داد مرد آشنایی با او قرار ملاقات داشته است.

راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس

در حالی که بررسی‌های قضایی به سپیده‌دم کشیده بود، ماجرای پیامک و تماس مشکوک در گوشی تلفن «محمد-پ» (مقتول) به عنوان اولین فرضیه جنایی زیر ذره‌بین تحقیقات رفت و این‌گونه پیگیری‌های تخصصی این جنایت هولناک با صدور دستوری ویژه از سوی سرهنگ کارآگاه جواد شفیع‌زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان‌رضوی) به کارآگاهان ورزیده اداره جنایی استان واگذار شد.

عقربه‌های ساعت حدود ۴ بامداد را نشان می‌دادند که گروه تخصصی کارآگاهان به‌سرپرستی سرهنگ محمد همتی (رئیس اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان‌رضوی)، جلسه کارشناسی تحلیل جرم را با راهنمایی‌های رئیس پلیس آگاهی تشکیل دادند و دقایقی بعد، با همکاری فنی کارشناسان اداره اطلاعات جنایی، موفق شدند مخفیگاه عامل جنایت مسلحانه را در منطقه خواجه‌ربیع مشهد شناسایی کنند؛ بنابراین چند گروه عملیاتی به سمت بولوار بهمن و پارک‌های اطراف اعزام شدند؛ چراکه احتمال می‌رفت عامل جنایت به منزل شخصی خودش نرود.

عملیات ردزنی و تعقیب و مراقبت چندین ساعت به طول انجامید و درنهایت مشخص شد مرد ۵۰ساله (متهم) به سوی منزل خودش در خیابان بهمن ۴ در حرکت است. بی‌درنگ رمز عملیات در بیسیم‌های کارآگاهان پیچید و منطقه در حالی به قرق کارآگاهان پوششی درآمد که متهم‌به‌قتل وارد کمین نیرو‌های آگاهی شده بود، اما آنان هیچ اقدامی را انجام ندادند تا اینکه «علی جمعه-ع» به داخل منزل مسکونی‌اش رفت. در این هنگام، کارآگاهان با کسب مجوز‌های قضایی از قاضی اسماعیل عندلیب (معاون دادستان مرکز خراسان‌رضوی) از در و دیوار منزل بالا رفتند و متهم به جنایت مسلحانه را درحالی به دام انداختند که او شوک‌زده فقط به کارآگاهان می‌نگریست و باور نمی‌کرد در کمتر از ۱۲ ساعت شناسایی و دستگیر شود.

دقایقی بعد، افسران ورزیده اداره جنایی سلاح شکاری تک‌لول را نیز از زیر تخت‌خواب منزل متهم بیرون کشیدند و او را به مرکز پلیس آگاهی انتقال دادند. عامل این جنایت مسلحانه که هنوز در بهت و حیرت مانده بود، در اعترافات خود به کارآگاهان گفت: از همان دوران کودکی از فحاشی و توهین‌های ناموسی متنفر بودم، ولی متاسفانه گاهی با این توهین‌های زننده روبه‌رو می‌شدم. من زندگی خوبی داشتم، ولی از ۳ سال قبل، زندگی‌ام به هم ریخت. پسرم سرمایه کسب‌وکار می‌خواست و همسرم نیز طلاق گرفت. آن زمان من در باغ‌ویلای «محمد-پ» کارگری می‌کردم و امور مربوط به باغ را انجام می‌دادم تا اینکه «محمد» تهمت سرقت ۶ راس بز را به من زد و کارمان به دادگاه کشید و من ۲۰ میلیون تومان وسایلم را برای رضایت‌گرفتن از او فروختم و از همان زمان کینه او را به دل گرفتم تا اینکه ۲ روز قبل، «محمد-پ» با من تماس گرفت و با توهین ناموسی مدعی شد که چرا اقساط وام ۴۰۰ هزارتومانی را نپرداخته‌ام! من هم با همین جمله عصبانی شدم و از او پرسیدم که الان کجاست؟ او هم گفت در باغ کلات است. من هم بلافاصله اسلحه شکاری را درون کیسه‌ای گذاشتم و با خودرو‌های سواری خودم را به کلات رساندم و به طرف باغ‌ویلای او رفتم. پشت یکی از درختان پنهان شدم و زمانی که او مشغول کار در باغ بود، ناگهان ماشه سلاح را فشردم و بی‌درنگ از آنجا گریختم. دوباره اسلحه را در کیسه گذاشتم و به مشهد آمدم که توسط کارآگاهان دستگیر شدم؛ ولی فکر می‌کردم او فقط مجروح شده است.

تحقیقات افسران زبده اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان‌رضوی برای ریشه‌یابی این جنایت تکان‌دهنده و ادعا‌های متهم درحالی ادامه دارد که بررسی‌های دقیق‌تر نشان داد: «محمد پ» (مقتول ۵۵ساله) بعد از اصابت گلوله‌های ساچمه‌ای به داخل خانه‌باغ رفته، اما مدتی بعد به دلیل خونریزی و عوارض ناشی از اصابت گلوله جان خود را از دست داده است.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->