مستمری کمک‌هزینه لوازم بهداشتی دی ۱۴۰۳ معلولان واریز شد (۲۶ دی ۱۴۰۳) پرداخت کمک هزینه معیشت به افراد دارای معلولیت + جزئیات نگاهی به چالش‌های طرح تلفیق تحصیل دانش‌آموزان استثنائی در مدارس عادی به‌زودی مشکل هزینه سرویس مدارس استثنایی در مشهد حل می‌شود رشد و توسعه جامعه با مشارکت فراگیر معلولان قول ویژه رئیس جمهور به معلولان + فیلم سهم ناعادلانه معلولان از امکانات همگام با مناسب‌سازی محیط شهری برای معلولان همه ما ساکنان یک خیابانیم روایت اهالی آسایشگاه فیاض بخش که معلولیت مانع رسیدن به اهدافشان نیست | زندگی به توان امید لزوم مناسب‌سازی ۲۰۰۰ مکان در سند تحول مناسب‌سازی مشهد نامه‌ افراد دارای معلولیت به رئیس سازمان برنامه و بودجه ۱۳ هزار نفر متقاضی حق پرستاری در خراسان رضوی علت و معلول استخدام نصفه ونیمه معلولان وعده پیگیری اعتراض توان یابان که در آزمون استخدامی اخیر رد شده اند | صدای معلولان شنیده می‌شود؟ ۲۱‌هزار نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی درباره برخی بالا‌وپایین‌های زندگی نابینایان مشهد به بهانه روز عصای سفید | چشم نیمه‌باز شهر به مشکلات روشن‌دلان مناسب‌سازی‌نشدن مدارس خراسان رضوی، مانعی پیش پای معلولان مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود
سرخط خبرها

شهروندان توان‌یاب مشهدی کجا می‌توانند رأی دهند؟ | اتخاذ تمهیدات لازم برای شعبات مناسب‌سازی‌شده اخذ رأی

  • کد خبر: ۲۳۶۵۵۷
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
شهروندان توان‌یاب مشهدی کجا می‌توانند رأی دهند؟ | اتخاذ تمهیدات لازم برای شعبات مناسب‌سازی‌شده اخذ رأی
مسئولان انتخابات در خراسان‌رضوی و مشهد در مورد پیش‌بینی تمهیدات لازم برای اخذ رأی از شهروندان کم‌توان جسمی در مرحله دوم انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم، صحبت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اهمیت مشارکت و حضور گسترده مردم پای صندوق‌های رأی در انتخابات، یک امر ملی است و تمامی شهروندان ایران از این حق قانونی و مردم‌سالارانه برخوردارند.

تصاویر منتشرشده از شرکت مردم در مرحله اول انتخابات ریاست‌جمهوری نشان می‌دهد شهروندان دارای معلولیت و جانبازان و افراد سالمند، مشارکت قابل‌احترام و درخور تحسینی داشته‌اند. اما اهمیت مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری اماکن انتخاباتی و شعب اخذ رأی، مطالبه‌ای است که این شهروندان دارند.

نداشتن شعبه مشخص‌شده برای اخذ رأی ویژه توان‌یابان

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات خراسان‌رضوی گفت: برای رأی‌گیری از افراد کم‌توان جسمی پیش‌بینی خاصی صورت نگرفته است و شعبه ویژه‌ای برایشان در نظر نگرفته‌ایم.

امیر فریدنیا به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: در مرحله اول انتخابات، مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی با ارسال نامه‌ای، خواستار دسترس‌پذیری شعبات اخذ رأی شدند؛ اما این مکاتبه دیر انجام شد و ستاد انتخابات، فهرست شعبات را به وزارت کشور اعلام کرده بود.

وی ادامه داد: شهروندان دارای معلولیت، جانبازان و سالمندان باید در شعباتی که تردد در آن‌‌ها برایشان آسان است، رأی دهند.

فریدنیا به سایر معلولیت‌ها اشاره و عنوان کرد: براساس قانون، افرادی که امکان ثبت رأی را به عللی مانند بی‌سوادی، آسیب در بینایی یا حتی شنوایی ندارند، مطابق قانون باید با یک نفر همراه مراجعه نمایند و اعضای حاضر در شعبه رأی‌گیری، اجازه کمک نخواهند داشت.

ارسال صندوق سیار رأی به مراکز نگهداری از معلولان، جانبازان و سالمندان در مشهد

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد با اعلام آمادگی برای ارسال صندوق‌های سیار اخذ رأی به مناطقی که جمعیتی ثابت و همیشگی دارند، گفت: معلولان، جانبازان و سالمندان مستقر در آسایشگاه‌ها یا خانه سالمندان می‌توانند از طریق صندوق‌های سیار در رأی‌گیری شرکت کنند.

محسن داوری همچنین به شهرآرانیوز گفت: بسیاری از اماکنی که به عنوان شعبات اخذ رأی در مشهد فعال هستند، در ادارات یا مدارس قرار دارند که به‌ویژه در ادارات، شرایط مناسب برای ورود اقشار کم‌توان وجود دارد.

گفتنی است مرحله دوم از چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری کشورمان، جمعه، ۱۵ تیر ۱۴۰۳، هم‌زمان با سراسر کشور در مشهد برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->