سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سعید جلیلی با نمایندگان فعلی و ادوار مجلس دیدار کرد

  • کد خبر: ۲۳۶۵۸۷
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
سعید جلیلی با نمایندگان فعلی و ادوار مجلس دیدار کرد
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جمع نمایندگان فعلی و ادوار شورای اسلامی حضور یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید جلیلی عصر امروز در مجموعه سرچشمه در جمع نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی و همچینن فعالان سیاسی اصولگرا حضور یافت.

دیدار با نمایندگان؛ سومین دیدار امروز نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است و جلیلی ظهر امروز در بازار تهران حضور یافت و بعد از آن نیز با جمعی از ورزشکاران دیدار و گفت‌وگو کرد.

سعید جلیلی در نشست مشترک با نمایندگان مجلس گفت: خیلی خوشحالم از همراهی نیرو‌های انقلاب در جهت هدف مقدسی که داریم، ما امروز در نقطه بسیار مهمی قرار داریم که در طول تاریخ بی سابقه است. در بخش‌های مختلف به ویژه بخش فناوری در یک نقطه بسیار مهم قرار داریم.

وی با بیان اینکه ما امروز یک جهان فرصت داریم تا یک ایران جهش را در کنار هم رقم بزنیم، ادامه داد: این گونه نمی‌شود که برای حل مسائل بگوییم کارشناس باید بیاید، وقت بگذارد و مساله را در طول زمان حل کند، ما فرصت و زمان زیادی نداریم.

جلیلی گفت: ما در سال‌های اخیر با حضور کارشناسان به نتایجی رسیده‌ایم و ان شاءالله در صورت پیروزی در انتخابات از روز شنبه کارمان را به طور جدی آغاز می‌کنیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->