منبع صهیونیستی مدعی اعلام زمان پایان جنگ غزه شد توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تاثیر حریق بندر شهید رجایی خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تاکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد
سرخط خبرها

وزیر دفاع آمریکا از کمک ۲.۳ میلیارد دلاری به اوکراین خبر داد

  • کد خبر: ۲۳۷۱۷۹
  • ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
وزیر دفاع آمریکا از کمک ۲.۳ میلیارد دلاری به اوکراین خبر داد
وزیر دفاع آمریکا گفت: واشنگتن به‌زودی ۲.۳ میلیارد دلار کمک امنیتی بیشتر به اوکراین را اعلام خواهد کرد که شامل تسلیحات ضدتانک، سامانه‌های رهگیر و مهمات برای پاتریوت و سایر سیستم‌های دفاع هوایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اظهارات لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در حالی بیان شد که رستم اومروف، وزیر دفاع اوکراین در پنتاگون با وی دیدار کرد.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، از مجموع این کمک‌ها، ۱۵۰ میلیون دلار از کمک‌های ریاست جمهوری آمریکا و مابقی توسط ابتکار کمک امنیتی اوکراین تامین خواهد شد.

کمک ریاست جمهوری آمریکا به پنتاگون اجازه می‌دهد تا تسلیحات را از ذخایر خود برداشته و سریعتر به اوکراین بفرستد. ابتکار کمک امنیتی اوکراین نیز تسلیحات را در قرارداد‌های بلندمدت قرار می‌دهد.

آستین در جریان مذاکرات با همتای اوکراینی خود گفت: «اشتباه نکنید، اوکراین تنها نیست و آمریکا هرگز از کمک کردن به اوکراین دست نمی‌کشد. ما هم در کنار ۵۰ متحد و شریک به تامین و ارائه کمک‌ها و ظرفیت‌های مهم که اوکراین برای عقب راندن نیرو‌های روسیه نیاز دارد، ادامه می‌دهیم.»

این اظهارنظر تنها چند روز قبل از میزبانی آمریکا از نشست ناتو در واشنگتن و در حالی که اوکراین به لابی‌گری برای حمایت نظامی و پذیرش در این ائتلاف ادامه داده است، مطرح شده است.

وزیر دفاع آمریکا به همتای اوکراینی خود گفت: «ما اقداماتی را برای ایجاد یک پل برای عضویت اوکراین در ناتو انجام خواهیم داد.»

وزیر دفاع اوکراین نیز گفت: «کی‌یف به زودی دعوتنامه‌ای دریافت می‌کند.»

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین روز یکشنبه گفت که روسیه تنها در هفته گذشته بیش از ۸۰۰ بمب قدرتمند در اوکراین پرتاب کرده است و از سران غربی خواست تا محدودیت‌های استفاده از سلاح‌های غربی برای حمله به اهداف نظامی در داخل روسیه را کاهش دهند. اوکراین به وسایل ضروری برای نابودی حامل‌های این بمب‌ها، از جمله هواپیما‌های جنگی روسیه نیاز دارد.

آستین در اظهارات خود به محدودیت‌ها اشاره نکرد، اما به اومروف گفت که آنها درباره «راه‌های بیشتری برای برآورده کردن نیاز‌های فوری امنیتی اوکراین و ایجاد نیرویی در آینده برای جلوگیری از تجاوز بیشتر روسیه» بحث خواهند کرد.

با احتساب ۲.۳ میلیارد دلار، ایالات متحده بیش از ۵۳.۵ میلیارد دلار کمک امنیتی به اوکراین از زمان حمله روسیه در فوریه ۲۰۲۲ متعهد شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->