جزئیات واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| عبدالملکی: سال ۱۴۰۱ پس از افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران کمترین نرخ بیکاری را داشتیم ویدئو| مدیرکل روابط کار وزارت کار: هنوز درصد افزایش حقوق مشخص نشده است قیمت سکه های طلا در مرحله سوم پیش فروش چقدر است؟ (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اقدامات سازمان بازرسی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش ناترازی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | طلا در مشهد ارزان شد قیمت امروز دلار، طلا و سکه (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش قیمت طلا همچنان ادامه دارد دلار وارد کانال ۸۸ هزارتومان شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ۸۸۷ غرفه نوروزی فروش صنایع‌دستی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود جزئیات مهم از تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کار آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید
سرخط خبرها

ماجرای حذف متقاضیان مسکن ملی چه بود؟

  • کد خبر: ۲۳۷۲۷۵
  • ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷
ماجرای حذف متقاضیان مسکن ملی چه بود؟
معاون مسکن و عمران شهری بنیاد مسکن با اشاره به اینکه پیشنهاد وام ۴۰۰ میلیونی مسکن روستایی هنوز تصویب نشده است گفت: متقاضیانی که آورده خود را پرداخت نکرده اند جای خود را به متقاضیان دیگر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، ورود بنیاد مسکن به پروژه نهضت ملی مسکن در شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر اگر چه مزیت‌هایی برای بنیاد مسکن داشته است، اما به هر حال این نهاد را با مشکلات عدیده‌ای مواجه کرده است. چرا که عدم پرداخت آورده از سوی متقاضیان شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر باعث شده تا برخی از متقاضیان مسکن ملی در شهر‌های کوچک حذف و یا جا به جا شوند.

اگر چه حمیدرضا سهرابی، معاون مسکن و عمران شهری بنیاد مسکن حذف متقاضیان مسکن ملی را رد کرده و نمی‌پذیرد، اما ظاهرا در برخی از مناطق کشور این اتفاق رخ داده است.

او در پاسخ به این پرسش که آیا بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که متولی ساخت مسکن در روستا‌ها است و به نوعی حامی قشر کم درآمد‌ها و محرومین است اقدام به حذف متقاضیان مسکن ملی که آورده خود را پرداخت نکرده اند می‌کند؟ گفت: از ابتدای قانون جهش تولید مسکن، عملکرد بنیاد مسکن در شهر و روستا حاکی از آن است که در مجموع عملیات اجرایی ۸۲۰ هزار و ۷۲۶ واحد آغاز شده است که از این تعداد ۳۲۷ هزار و ۸۲۵ واحد اتمام یافته و در حال حاضر ۴۹۲ هزار و ۹۰۱ واحد در دست اجراست.

در بخش مسکن شهری در مجموع ۲۶۰ هزار و ۲۲۸ واحد مسکونی آغاز شده است

سهرابی با اشاره به اینکه در بخش مسکن روستایی ۵۹۰ هزار واحد پروانه اخذ و ۵۶۰ هزار و ۴۹۸ واحد آغاز شده است گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در بخش مسکن شهری در مجموع ۲۶۰ هزار و ۲۲۸ واحد مسکونی را آغاز کرده است و ۲۱۲ هزار واحد مسکونی نیز در نهضت ملی مسکن در بخش شهری به متقاضیان تخصیص داده شده است.

متقاضیان مسکن ملی حذف نمی‌شوند بلکه به انتهای لیست می‌روند

معاون مسکن و عمران شهری بنیاد مسکن با اشاره به اینکه بنیاد مسکن هیچ گاه هیچ متقاضی نهضت ملی مسکن را به دلیل عدم واریز آورده حذف نکرده است اظهار داشت: برخی از متقاضیان نهضت ملی مسکن در برخی شهر‌ها که تعداد آنها هم زیاد نیست بنا به دلایلی آورده خود را در موعد مقرر واریز نکرده اند. اما این موضوع باعث نشده است که این متقاضیان حذف شوند. بلکه طبق اولویت بندی، متقاضیان واجد شرایط و طبق برنامه، متقاضیانی که در صف انتظار هستند جایگزین این افراد شده اند.

سهرابی با تاکید بر اینکه پس حذف متقاضیان نهضت ملی مسکن در برنامه نیست و این خبر‌ها کذب است ادامه داد: هیچ متقاضی از پروژه‌های نهضت ملی مسکن به دلیل عدم پرداخت آورده خود حذف نمی‌شود و طبق مقررات به انتهای لیست خواهد رفت.

معاون مسکن و عمران شهری بنیاد مسکن در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر چه تعداد واحد مسکن نهضت ملی از سوی بنیاد مسکن در حال احداث است؟ گفت: در حال حاضر ۱۵ هزار و ۸۰۰ واحد هم مسکن اقشار کم درآمد شهری داریم که مجموعاً مسکن شهری به ۲۲۷ هزار و ۸۰۰ واحد خواهد رسید.

افزایش سقف وام مسکن روستایی به ۴۰۰ میلیون تومان هنوز تصویب نشده است

سهرابی در پاسخ به این پرسش که از آخرین وضعیت وام مسکن روستایی که قرار بود سقف آن به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یابد چه خبر؟ گفت: به هر حال بنیاد مسکن در دولت سیزدهم پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی به ۴۰۰ میلیون تومان را آماده کرده بود، اما فعلا هیچ اقدامی با توجه به اینکه قرار است دولت چهاردهم مستقر شود انجام نداده است.

وی افزود: پیشنهاد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزایش سقف وام ساخت مسکن روستایی تا ۴٠٠ میلیون تومان است، اما همانطور که گفتم این پیشنهاد هنوز در حال بررسی و باید برای تصویب آن منتظر ماند تا دولت چهاردهم مستقر شود.

چندی پیش غلامرضا صالحی رئیس بنیاد مسکن با بیان اینکه رویکرد بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی مناسب‌تر و مثبت است گفت: پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی را نگه می‌داریم و به دولت چهاردهم تقدیم می‌کنیم.

او گفته است که به نظر می‌رسد به دلیل شهادت رئیس جمهور فقید شرایط فعلا برای ارائه پیشنهاد مهیا نباشد. به هر حال ما علاقمند بودیم که در اواخر خرداد ماه امسال پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی تا ۴۰۰ میلیون تومان را به دولت ارائه کنیم، اما به خوبی می‌دانید که این روز‌ها شرایط به گونه‌ای نیست که این پیشنهاد به دولت تقدیم شود. پس منتظر این هستیم تا دولت چهاردهم مستقر شود و سپس پیشنهاد خود را به دولت جدید ارائه کنیم. ما معتقد هستیم که پرداخت تسهیلات مسکن روستایی توانسته است روند ساخت و ساز و نوسازی مسکن روستایی را سرعت ببخشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->