تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سرخط خبرها

قالیباف: مهم‌ترین تصمیم مجلس در آغاز دولت جدید، تأیید یک دولت قوی برای رئیس‌جمهور است + عکس و ویدئو

  • کد خبر: ۲۳۷۴۳۰
  • ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰
قالیباف: مهم‌ترین تصمیم مجلس در آغاز دولت جدید، تأیید یک دولت قوی برای رئیس‌جمهور است + عکس و ویدئو
رئیس مجلس شورای اسلامی، با حضور در حرم مطهر رضوی، رأی خود را در صندوق مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌‌جمهوری انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در حاشیه حضور در شعبه اخذ رأی حرم مطهر رضوی و شرکت در دومین مرحله انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: مردم عزیز و فهیم ما می‌دانند امروز به فضل الهی رئیس‌جمهور خود را انتخاب می‌کنند و از همه مردم و خصوصاً افرادی که مردد هستند، دعوت می‌کنیم در انتخابات شرکت کنند.

وی افزود: مردم بدانند که امروز، روز انتخاب مهم‌ترین شخصیت کشور در حوزه اجرایی و به عنوان رئیس قوه مجریه است که تمشیت امور کشور در دست اوست. امروز هرکس از تردید خارج نشود و در انتخابات شرکت نکند، به این معنا است که برای ۴ سال زندگی خود تصمیم نگرفته است.

قالیباف با ابراز تأسف از کاهش سطح مشارکت مردم در مرحله اول انتخابات خاطرنشان کرد: در مرحله قبل ۴۰ درصد مردم در انتخابات مشارکت کردند که متأسفانه پایین‌ترین میزان سطح مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری بود. ان‌شاءالله امروز مردم ایران این موضوع را با حضور خودشان جبران کنند و با تأثیرگذاری خودشان ۴ سال آینده را به‌درستی رقم بزنند.

وی افزود: طبیعتاً بزرگ‌ترین موضوع در مورد عزیزی که امروز مسئولیت را به عهده می‌گیرد، این است که همه باید به او کمک کنیم. اگر فکر کنیم رئیس‌جمهور به‌تنهایی می‌تواند همه مشکلات را حل کند، این‌گونه نیست. البته مهم‌ترین شخص و تأثیرگذارترین شخص و پاسخگوترین فرد بدون شک رئیس‌جمهور خواهد بود، ولی کمک مردم و همه عزیزان و مخصوصاً جوانان را در اولویت داریم که انتخاب اتفاق بیفتد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز مهم‌ترین دغدغه کشور، مسئله اقتصادی است که ان‌شاءالله در اولویت قرار بگیرد و طبیعتاً یک اجماع و یک وحدت در همه زمینه‌ها شکل بگیرد.

وی افزود: پس از اعلام نتیجه و پایان رقابت‌ها، آغاز همکاری‌ها در همه سطوح بین مردم و دولت در کابینه آینده دولت شکل خواهد گرفت و امیدوارم این کابینه، کابینه پرقدرتی باشد.

قالیباف تأکید کرد: امیدوارم دولت‌مردان و مجلس شورای اسلامی بتوانند این زحمات خوب مردم را با حضور خودشان جبران کنند.

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: طبیعتاً کار‌ها باید با اتفاق نظر و همکاری بین دولت و مجلس انجام شود. فکر می‌کنم یکی از مهم‌ترین کار‌هایی که دولت در ابتدا انجام می‌دهد، معرفی کابینه است و طبیعتاً مهم‌ترین تصمیم مجلس، بررسی دقیق و رأی اعتماد به وزرای محترم است.

وی افزود: یک دولت قوی برای یک رئیس‌جمهور مهم است و مهم‌ترین نقش مجلس در اولین گام، دادن تأییدیه کابینه قوی برای دولت است. پس از آن نیز همکاری‌ها برای تحقق برنامه هفتم که اخیراً ابلاغ شده است، شکل می‌گیرد.

قالیباف ابراز امیدواری کرد که چهار سال مجلس و دولت به صورت توأمان همکاری کنند و میثاق ملی دولت، مجلس و مردم شکل بگیرد.

اینجا ببینید:

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->