عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی: میزان مشارکت انتخاباتی نسبت به هفته گذشته بیشتر است + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۷۴۴۶
  • ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی: میزان مشارکت انتخاباتی نسبت به هفته گذشته بیشتر است + فیلم
رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی با بیان اینکه مشارکت در این دوره نسبت به مرحله اول بهتر است، گفت: هر دقیقه که زمان انتخابات را معطل کنیم، حق‌الناس است. ترتیبی در شعب داده شده است که روند برگزاری انتخابات تسهیل شود. حداکثر زمان را سه دقیقه برای شعب در نظر گرفتیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سیدهادی طباطبایی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۳)، در استودیو انتخابات خراسان‌رضوی اظهار کرد: انتخابات را رأس ساعت ۸ صبح در استان برگزار کردیم و این باعث افتخار ما بوده که در تمام انتخابات‌های اخیر، فرایند رأس ساعت ۸ شروع شده است.

وی با بیان اینکه هر دقیقه که زمان انتخابات را معطل کنیم، حق‌الناس است، عنوان کرد: ترتیبی در شعب داده شده است که روند برگزاری انتخابات تسهیل شود. حداکثر زمان را سه دقیقه برای شعب در نظر گرفتیم. چند مانور برگزار و امتحان کردیم که از زمان تحویل مدارک تا انداختن رأی سه دقیقه بیشتر طول نخواهد کشید تا وقت زیادی گرفته نشود.

طباطبایی بیان کرد: مدرک هویتی بسیار مهم بوده و شامل دو مدرک شناسنامه و کارت‌ملی هوشمند است. برخی شناسنامه قدیمی دارند که کد‌ملی در آن درج نشده، بنابراین باید کد‌ملی را داشته باشیم که نماینده فرماندار در شعبه از ثبت‌احوال استعلام می‌گیرد. سایر مدارک که در انتخابات مجلس قابل استفاده بود، در این انتخابات استفاده نخواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: در شعب، تأکید کردیم که نوشتن رأی برای هیچ فردی توسط اعضای شعبه قابل‌قبول نیست. فرد باید همراه خودش یک نفر را بیاورد که رأی را بنویسد تا شبهه‌ای ایجاد نشود. به نمایندگان فرماندار تأکید کردیم به‌جز اعضای شعبه که کار اخذ رأی را انجام می‌دهند و ۱۷ نفر که کارت دارند و مراجعه‌کننده‌ها، نباید فرد دیگری در شعبه حضور داشته باشد؛ زیرا این خود شائبه ایجاد می‌کند.

وی تصریح کرد: برای حدود ۳۵۰۰ نفر از نمایندگان نامزد‌ها برای حضور در شعب کارت صادر کردیم که اعتبار این کارت از ابتدای رأی‌گیری تا انتهاست. این افراد تنها می‌توانند گزارش دهند و حق مداخله ندارند. نمایندگان نامزد‌ها حتماً باید قبل از بسته‌شدن درب شعبه و پایان مرحله رأی‌گیری، در شعبه حاضر باشند، اگر درب بسته شد، از نظر قانونی اجازه بازکردن درب را نداریم.

طباطبایی گفت: در هیچ‌یک از شعب، قطعی نداشتیم. همه آنلاین هستند و در سامانه نشان داده می‌شوند. مشارکت در این دوره نسبت به مرحله اول بهتر است. در این چهار انتخابات، در هیچ شعبه‌ای مشکل تعرفه نداشتیم. چنانچه ۷۰ درصد موجودی شعب مصرف شود، تعرفه لازم را ارسال می‌کنیم. 

رئیس ستاد انتخابات خراسان‌رضوی اضافه کرد: ما ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان و ۵۰۰ کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان داریم. در اطلس امنیتی که شب گذشته چک کردیم، استان را سفید نشان می‌داد، حتی در شهرستان‌های مرزی نیز مشکلی نداشتیم که به دلیل اشراف اطلاعاتی خوب است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->