هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون ۱۹۳ نفر در غزه به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدند گفت و گوی تلفنی پزشکیان و نخست وزیر مالزی | فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه جنایات در غزه شود توافق ایران و قزاقستان برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و تدوین نقشه راه مشترک رئیس قوه قضائیه: نمی‌شود برای کل کشور یک نسخه پیچید عراقچی در پیامی به لاریجانی تبریک گفت برگزاری یکصد و هشتمین میز خدمت مردمی در مسجد امام خمینی (ره) خیابان وحید با حضور فرماندار مشهد مقدس واکنش رئیس دفتر رئیس جمهور پیشین ایران به انتصاب لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی
سرخط خبرها

مخبر بر ثبت ویژگی‌های مدیریتی شهید رئیسی به‌ عنوان الگوی عملی برای اداره کشور تاکید کرد

  • کد خبر: ۲۳۷۹۵۱
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۹
مخبر بر ثبت ویژگی‌های مدیریتی شهید رئیسی به‌ عنوان الگوی عملی برای اداره کشور تاکید کرد
سرپرست ریاست جمهوری به تشریح ویژگی‌های مدیریتی شهید آیت‌الله رئیسی در بیان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار امروز(یکشنبه) اعضای دولت با ایشان اشاره کرد و گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند این مشخصات و ویژگی‌ها باید ثبت و تبدیل به الگو شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در جلسه هیات دولت که بعد از ظهر یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳ برگزار شد، با اشاره به دیدار امروز اعضای هیات دولت با رهبر معظم انقلاب اسلامی، از محبت‌ها و ابراز لطف ایشان به رئیس جمهور شهید و مجموعه اعضای دولت قدردانی و اظهار امیدواری کرد که اعضای دولت سیزدهم بتوانند پاسخ مناسبی به این محبت‌ها و اعتماد بدهند.

سرپرست ریاست جمهوری همچنین به تشریح ویژگی‌های شهید آیت‌الله رئیسی در بیان رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند این مشخصات و ویژگی‌ها باید ثبت و تبدیل به الگو شود، لذا مناسب است که دبیر هیئت دولت با همکاری همه اعضای دولت نسبت به پیگیری این مهم اقدام کنند تا به یک برنامه عملیاتی و الگوی عملی برای اداره امور اجرایی کشور تبدیل شود.

مخبر یکی از ویژگی‌های مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره دولت مردمی را کار و تلاش تا روز و لحظه آخر عنوان کرد و افزود: همه اعضای دولت باید تا آخرین روز و لحظه فعالیت مثل لحظه و روز اول فعالیت خود شوق و عزم خدمت داشته باشند.

سرپرست ریاست جمهوری در ادامه بار دیگر از مردم بابت حضور پرشور در انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری قدردانی و از وزیر کشور و همه دست‌اندرکاران و مدیران و کارکنان این وزارتخانه، شورای نگهبان، وزیر و کارکنان وزارت ارتباطات، نیرو‌های انتظامی، نظامی و امنیتی و همه کسانی که برای برگزاری سالم و بدون حاشیه انتخابات تلاش کردند، صمیمانه تشکر کرد.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از مسئولان سازمان برنامه و بودجه و نیز وزارت آموزش و پرورش خواست تا هر چه سریع‌تر اقدامات لازم برای تخصیص بودجه و اعطای جوایز برگزیدگان المپیادی کشور را انجام دهند.

سرپرست ریاست جمهوری همچنین با اشاره به گزارش معاون حقوقی ریاست جمهوری درباره عملکرد مطلوب این معاونت در طول بیش از هزار روز فعالیت دولت مردمی اظهار داشت: اینکه در طول این مدت معاونت حقوقی در همه دعاوی حقوقی بین‌المللی کشور موفق بوده و در هیچ پرونده‌ای شکست نخورده، کارنامه بسیار درخشانی است که باید به شکل شایسته درباره آن اطلاع‌رسانی شود.

مخبر در بخش پایانی سخنان خود بر ضرورت خویشتنداری و تلاش مجدانه در راستای حفظ آرامش و ایجاد فضای رفاقت برای کار و کوشش در کشور تاکید کرد.

سرپرست ریاست جمهوری در ابتدای جلسه امروز هیات دولت فرارسیدن ایام محرم و شهادت اباعبدالله الحسین (ع) را تسلیت گفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->