دو غایب بزرگ استقلال برای بازی با آلومینیوم مسی: امیدوارم یک جام جهانی دیگر باشم سطح هوشیاری صابر کاظمی پایین، اما امید‌ها زنده است عدم تطابق مدارک مدیریتی، علت عدم معارفه رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام از سوی وزیر! تیم‌داری استقلال به مشهد رسید ساپینتو به وریا: ذهن بازیکنان را بساز صیادمنش در سبد خرید زمستانی استقلال یادی از سیف‌الله جواهری، اولین مدال‌آور تاریخ جودوی ایران | پهلوان بی‌مرز هاشمیان پاسخ تماس مدیران پرسپولیس را نمی‌دهد پرسپولیس تا نیم فصل بازیکن نمی‌گیرد پرسپولیس در تبریز دفاعی می‌شود فقط یک دستیار هاشمیان ماندنی خواهد شد خبر بد برای باقری و پرسپولیس: اوریه مصدوم شد اوسمار در تبریز روی نیمکت نمی‌نشیند کریم باقری دوباره در قامت سرمربی هاشمیان به دنبال دریافت کل مبلغ قراردادش وریا غفوری با توئیت تاجرنیا مربی استقلال شد + عکس صابر کاظمی با اورژانس هوایی به ایران منتقل می‌شود برگزاری دربی در مشهد دوباره داغ شد| ورزشگاه پارس پر از ابهام و بی نظمی مبلغ قرارداد اوسمار با پرسپولیس چقدر است؟
سرخط خبرها

سید حسین حسینی، تنها در کمپ حجازی

  • کد خبر: ۲۳۸۰۸۲
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۱
سید حسین حسینی، تنها در کمپ حجازی
سید حسین حسینی، دروازه‌بان استقلال که ادامه همکاری‌اش با این باشگاه مشخص نیست این روزها در کمپ ناصر حجازی به تنهایی در حال تمرین اختصاصی است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سید حسین حسینی اکنون در یک بلاتکلیفی محض با باشگاهش استقلال به سر می‌برد و به طور دقیق روشن نیست که فصل بعد در ترکیب آبی‌ها خواهد بود یا خیر؟! در همین حال مدیران باشگاه استقلال نیز اقدام به جذب دروازه‌بانی از کشور بوسنی کرده‌اند تا احیانا اگر مجوز بازگشت حسینی به تمرینات این تیم صادر نشد، بتوانند از دروازه‌بان خارجی استفاده کنند و فصل بعد بدون گلر نباشند. با این حال حسینی امیدوار است مشکلاتی که به وجود آمده در روز‌های باقی مانده حل شود تا او بتواند در تمرینات استقلال حاضر شده و یک فصل دیگر درترکیب این تیم باشد. حسینی برای اینکه آمادگی ذهنی و بدنی خود را از دست ندهد این روز‌ها در کمپ ناصر حجازی به طور اختصاصی در حال تمرین است.

حسینی به طور مداوم درکمپ حاضر می‌شود و تمرینات خود را پی می‌گیرد تا بعد از صدور مجوز بتواند در ترکیب استقلال قرار بگیرد، اما اینکه چه زمان مجوز بازگشت آقای شماره یک صادر شود روشن نیست و برخی معتقدند که شاید حسینی با شروع تمرینات استقلال نتواند به این مهم دست یابد و چند هفته‌ای رسیدگی به برخی مشکلاتی که برای او به وجود آمده، طول بکشد.  

آنچه مسلم است مدیران باشگاه استقلال نیز باید به سرعت تکلیف این موضوع را مشخص کنند، اما درروز‌های اخیر مدیران آبی ترجیح داده‌اند کمتر پیرامون این ماجرا صحبت کنند تا همه چیز به شکل مطلوب و درارامش به نفع گلر آبی پیش برود و مجوز صادر شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->