روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد زلنسکی: تار عنکبوت باعث تضعیف ارتش روسیه شد جزئیات برنامه مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول پایان یافت (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) غیرنظامیان فلسطینی تنها در ۱۸ درصد غزه جای دارند وزیر امور خارجه مصر در کنفرانس مشترک با عراقچی: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم عراقچی در کنفرانس خبری قاهره: مانعی برای توسعه روابط با مصر نداریم امیر حیدری: موشک‌های هوانیروز بُرد ۷ برابری پیدا کردند القسام نیرو‌های اشغالگر صهیونیست را در خان یونس هدف قرار داد وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست| بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه جغرافیایی مدیریتی
سرخط خبرها

واکنش آمریکا به احتمال مذاکره با دولت «پزشکیان» | فعلا تصمیمی برای مذاکره نداریم

  • کد خبر: ۲۳۸۱۶۰
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۷
واکنش آمریکا به احتمال مذاکره با دولت «پزشکیان» | فعلا تصمیمی برای مذاکره نداریم
سخنگوی پنتاگون در نخستین موضع‌گیری در قبال مذاکرات با تهران پس از انتخاب رئیس جمهور جدید اعلام کرد: در حال حاضر، تصمیمی برای مذاکره با ایران نداریم. انتظاری به تغییر رویکرد ایران نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در نشست خبری به تشریح سیاست‌های این کشور در قبال مذاکره با ایران در دوره مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب کشورمان پرداخت.

شبکه خبری الجزیره دوشنبه شب گزارش داد که جان کربی، سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در پی انتخاب رئیس جمهور جدید ایران با بیان اینکه واشنگتن در حال حاضر تصمیمی برای مذاکره با ایران ندارد، اعلام کرد که باید ببینیم رئیس جمهور جدید ایران چه اقدامی می‌خواهد انجام دهد.

سخنگوی پنتاگون در جمع خبرنگاران در کاخ سفید در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا آمریکا حاضر است مذاکرات درباره توافق هسته‌ای (برجام) یا سایر مذاکرات را با توجه به اینکه ایران رئیس جمهور جدیدی دارد، از سر بگیرد؟ گفت: «نه».

در نشست خبری سخنگوی پنتاگون، خبرنگار سوال کننده خواستار پاسخ رساتری از وی شد که جان کربی دوباره پاسخ «نه» خود را تکرار کرد و ادامه داد: ما در موقعیتی نیستم که فقط به این خاطر که ایران یک رئیس جمهور جدید دارد، به میز مذاکره بازگردیم.

جان کربی در نشست خبری اضافه کرد: «کاخ سفید از نزدیک به ارزیابی تحولات داخلی ایران در دوره رئیس جمهور جدید ادامه خواهد داد و ما همچنان به سیاست خود در حمایت از منافع خود و منافع متحدان منطقه‌ای خود پایبند هستیم.»

سخنگوی پنتاگون با بیان اینکه تغییری در موضع واشنگتن رخ نداده است، با تکرار مواضع و ادعا‌های این کشور علیه ایران مدعی شد: «آن‌ها همچنان از گروه‌های تروریستی مانند حماس، حزب الله و حوثی‌ها (انصارالله یمن) حمایت می‌کنند. حوثی‌ها همچنان به کشتی‌ها در دریای سرخ حمله می‌کنند. ایران همچنان به ارسال پهپاد به روسیه جهت استفاده در جنگ اوکراین ادامه می‌دهد. مانند آنچه همین آخر هفته روی داد و … بنابراین پاسخ ما نه، نه است».

جان کربی در پاسخ به این خبرنگار که پرسید آیا کاخ سفید نرمشی در موضع خود با توجه به انتخاب رئیس جمهوری جدید در ایران در نظر دارد، افزود که ما باید ببینیم رئیس جمهور جدید ایران چه اقدامی می‌خواهد انجام دهد با این حال انتظار تغییر رویکرد ایران را نداریم.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا تصریح کرد: «باید ببینیم این آقا (رئیس جمهور جدید ایران) چه می‌کند. ما با این حال توقعی درباره تغییر رویکرد ایرانیان نداریم.»

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->