برگزاری آئین قرآنی ابراهیم به مناسبت سالگرد شهید جمهور در مشهد سریال «سووشون» مجوز پخش ندارد یادی از ابراهیم شکورزاده بلوری، محقق و پژوهشگر فرهنگ عامه خراسان | راوی قصه‌های مردم حال‌وهوای بهاری این روزهای تئاتر مشهد | آینده روشن تئاتر مشهد در مسیر جوان‌گرایی جشن تولد ۵۷ سالگی رضا عطاران در کنار مشهدی‌ها روایت «حماسه و ادب» در مشهد | از رونمایی انیمیشن با موضوع شاهنامه تا پویش «بچه‌مرشد» معرفی نامزد‌های جایزه «ارغوان» + اسامی اعلام آمادگی صداوسیما برای تولید پایتخت ۸ تولید فیلم «رستم و سهراب» محمدحسین مهدویان متوقف شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ توقیف سریال سووشون قبل از توزیع در شبکه خانگی درگذشت رابرت بنتون، کارگردان «کرامر علیه کرامر» پست اینستاگرامی محسن یگانه برای تولد ۴۰ سالگی‌اش + عکس مریم شیرزاد فصل جدید مجموعه آن‌شرلی را دوبله می‌کند نخل طلای افتخاری جشنواره کن به رابرت دنیرو اهدا شد حرف‌های کارگردان سریال جنگل آسفالت درباره وضعیت این اثر آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته | آغاز اکران فیلم‌های تازه نفس از امروز (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«این شرح بی‌‌نهایت» راوی آیین‌ها و نشانه‌های عاشورایی

  • کد خبر: ۲۳۸۱۶۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱
«این شرح بی‌‌نهایت» راوی آیین‌ها و نشانه‌های عاشورایی
نمایشگاه «این شرح بی‌نهایت» ۲۲ اثر عکاسی از آیین‌ها و نشانه‌های عاشورایی را به نمایش گذاشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، «این شرح بی‌نهایت» عنوان نمایشگاه عکس گروهی است که این روز‌ها در نگارخانه فردوسی مشهد در حال برگزاری است؛ نمایشگاهی که ۲۲ اثر عکاسی از ۳۰ عکاس خبری و مستند مشهدی بر دیوار‌های آن آویخته شده است تا نگاهی دیگر از عزاداری را پیش چشم مخاطبان بنشاند.

در واقع «این شرح بی‌نهایت» آثاری از عکاسان جوان و تازه‌کار، اما بااستعداد مشهدی را کنار آثاری از بزرگان و پیشکسوتان و صاحب‌نامان عرصه عکاسی شهر به نمایش گذاشته است تا مخاطبان را با انواع نگاه به نشانه‌ها و آیین‌های عاشورا و عزاداری آشنا کند.

دبیرخانه عکس جهاددانشگاهی در همین زمینه توضیح می‌دهد: «این شرح بی‌نهایت» نمایشگاهی است که در راستای برنامه‌های عکاسانه خانه عکس جهاددانشگاهی، برگزار شده است.

حمید سبحانی درباره ویژگی مهم این نمایشگاه می‌گوید: حضور عکاسان جوان در کنار عکاسان پیشکسوت و نام‌آشنای مشهدی در این نمایشگاه سبب شده است تا آثار متنوعی از جلوه‌های بصری آیین‌ها و نشانه‌های عاشورایی و عزاداری به نمایش گذاشته شود.

او اعلام می‌کند: این نمایشگاه از ۱۷ تیر ۱۴۰۳ برابر با اول محرم کار خود را آغاز کرده و تا روز قبل از تاسوعای حسینی، هر روز پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

نمایشگاه شرح بی‌نهایت هر روز عصر، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در نگارخانه فردوسی، واقع در سه‌راه ادبیات، جهاددانشگاهی مشهد، برپاست.

بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->