اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاشینیان و پزشکیان برای دیدار با یکدیگر توافق کردند

  • کد خبر: ۲۳۸۳۹۹
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
پاشینیان و پزشکیان برای دیدار با یکدیگر توافق کردند
نخست‌وزیر ارمنستان در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهور منتخب ایران با تبریک به او برای پیروزی در انتخابات برایش آرزوی موفقیت و کامیابی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری منتخب ایران به صورت تلفنی گفتگو کرد.

پاشینیان در اظهارات خود با تبریک پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ایران برای وی آرزوی موفقیت کرد.

بنابر اعلام سخنگوی دفتر نخست‌وزیری ارمنستان، طرفین بر تعهد خود به توافقاتی که قبلاً در سطح بین دولتی حاصل شده بود، تأکید کردند. ۲ طرف همچنین توافق کردند در فرصتی در آینده با یکدیگر دیدار کنند.

نخست وزیر ارمنستان پیش از این در پیامی به مسعود پزشکیان انتخاب او را به‌عنوان نهمین رئیس جمهور ایران تبریک گفت و با ابراز اطمینان از اینکه دولت‌های دو کشور توافقات ارمنستان و ایران و تعدادی از برنامه‌های جدید را اجرا خواهند کرد، اظهار داشت: تعمیق مستمر روابط گرم بین تهران و ایروان در چارچوب همکاری‌های دوجانبه و ثبات و شکوفایی منطقه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->