راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف خودسرانه هر نوع دارو در کودکان خطرآفرین است

  • کد خبر: ۲۳۸۴۷۴
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
مصرف خودسرانه هر نوع دارو در کودکان خطرآفرین است
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مصرف خودسرانه هر نوع دارو اعم از گیاهی و شیمیایی برای کودکان خطر‌آفرین است، اظهار کرد: مقدار مصرف دارو، جذب و دفع آن در کودکان با بزرگ‌سالان متفاوت است. مصرف هر نوع دارویی برای کودک باید با نظر پزشک معالج باشد و از خوددرمانی پرهیز شود؛ چراکه مصرف بعضی از دارو‌ها در دوران کودکی ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فرشته غفاری با اشاره به اینکه یکی از راهکار‌های عمده برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان، مکمل‌یاری است، خاطر‌نشان کرد: براساس دستور‌العمل‌های وزارت بهداشت، به‌منظور پیشگیری و کنترل کمبود این ریزمغذی‌ها و کاهش عوارض نامطلوب آن‌ها بر سلامت کودکان، لازم است کلیه کودکان کمتر از دو سال مکمل‌های آهن، مولتی‌ویتامین یا ویتامینA و ویتامینD را مطابق با دستور‌العمل‌های تدوین‌شده مصرف نمایند. برای کودکان بالای دو سال، حتماً باید با تشخیص و تجویز پزشک صورت گیرد.

مسئول امور دارویی بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر تصریح کرد: دادن دارو به کودکان مشکل است و به هر روشی که باشد نیاز به تکنیک خاص دارد و برای دارو‌های مایع خوراکی به‌جای قاشق یا پیمانه، بهتر است از سرنگ یا قطره‌چکان استفاده کرد و حتماً مقدار دقیق را از داروساز یا پزشک پرسید.

وی خاطرنشان کرد: هرگز قرص را بدون نظر پزشک یا داروساز نشکنید و کپسول را باز نکنید؛ زیرا اسید داخل معده یا برخی مواد غذایی می‌تواند باعث خنثی‌شدن خواص برخی دارو‌ها شود یا طعم بدی در دهان ایجاد کند؛ همچنین قبل از افزودن دارو به غذای کودک یا لبنیات و آب‌میوه، باید تداخلات دارو با غذا یا لبنیات و آب‌میوه را مدنظر قرار داد.

دکتر غفاری تأکید کرد: دارو‌ها را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید و هرگز در مقابل کودکان، دارو‌های خود را مصرف نکنید؛ چون ممکن است کودک به تقلید از شما درصدد مصرف دارو باشد که ممکن است عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->