وزیر بهداشت: ویروسی جدید در آزمایشگاه‌های ما شناسایی نشده است + فیلم رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟ ایران رتبه هشتم جهان در بازار محصولات حلال حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳) لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار دارد پیشگیری از ابتلا به بیماری HPV؛ غربالگری یا تزریق واکسن؟ سقوط هواپیمای سبک آموزشی فراجا در گیلان (۲۶ دی ۱۴۰۳) حضور در نمایشگاه گردشگری اسپانیا با هدف معرفی ایران پویا و مقتدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران در سطح استان از فردا گروگان‌گیری ۱۵ماهه، با همت سازمان اطلاعات سپاه کرمان پایان یافت انتصاب رسمی مدیرکل امور بین‌الملل توسط رئیس سازمان امور دانشجویان مردی که همسرش را با ضربات کلنگ در مشهد به قتل رسانده بود، درگذشت حجم آب در سدهای مشهد، درحال‌کاهش و فقط ۱۲ درصد است مسمومیت ۲۳ دانش‌آموز مشهدی در مسجد به دلیل انتشار گاز منوکسیدکربن تمام واریزی‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، کشوری و لشکری تا پایان سال ۱۴۰۳ اعلام شد + زمان واریز و مبلغ فرار دختر ۱۵ ساله با فرد موردعلاقه‌اش در شب خواستگاری | قتل و تهدید؛ سرانجام یک عشق مجازی قتل یک جوان ایرانی به دست تبعه خارجی در مشهد بخشنامه جدید بانک مرکزی برای تأمین ارز دارو کمتر از ۴ سال برای جوانی جمعیت فرصت داریم فوت ۱۹۹ نفر براثر گازگرفتگی، از اول مهر امسال | استان خراسان رضوی در صدر جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن (۲۶ دی ۱۴۰۳) آخرین اخبار درمورد برداشت از حقوق کارمندان بابت «مهریه» فواید بی‌نظیر سرکه سیب؛ از کاهش وزن تا کنترل دیابت هوا در سطح کشور سرد می‌شود | پیش‌بینی بارش باران و برف در برخی استان‌ها (۲۶ دی ۱۴۰۳) عامل اصلی فراموشی در جوانان «اضطراب» است نیاز دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم به ۱۵۱ هزار ظرفیت خوابگاهی آیا فعالیت بدنی زیاد باعث طول عمر بیشتر می‌شود؟ اگر بیماری تنفسی و ویروسی دارید، از حضور در جمع بپرهیزید وعده رئیس سازمان محیط زیست برای اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۲۶ دی ۱۴۰۳) بهترین روش تأمین پروتئین روزانه بدن کدام است؟ صالحی امیری: تاجیکستان اولویت استراتژیک ایران در حوزه گردشگری است
سرخط خبرها

مصرف خودسرانه هر نوع دارو در کودکان خطرآفرین است

  • کد خبر: ۲۳۸۴۷۴
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
مصرف خودسرانه هر نوع دارو در کودکان خطرآفرین است
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مصرف خودسرانه هر نوع دارو اعم از گیاهی و شیمیایی برای کودکان خطر‌آفرین است، اظهار کرد: مقدار مصرف دارو، جذب و دفع آن در کودکان با بزرگ‌سالان متفاوت است. مصرف هر نوع دارویی برای کودک باید با نظر پزشک معالج باشد و از خوددرمانی پرهیز شود؛ چراکه مصرف بعضی از دارو‌ها در دوران کودکی ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فرشته غفاری با اشاره به اینکه یکی از راهکار‌های عمده برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان، مکمل‌یاری است، خاطر‌نشان کرد: براساس دستور‌العمل‌های وزارت بهداشت، به‌منظور پیشگیری و کنترل کمبود این ریزمغذی‌ها و کاهش عوارض نامطلوب آن‌ها بر سلامت کودکان، لازم است کلیه کودکان کمتر از دو سال مکمل‌های آهن، مولتی‌ویتامین یا ویتامینA و ویتامینD را مطابق با دستور‌العمل‌های تدوین‌شده مصرف نمایند. برای کودکان بالای دو سال، حتماً باید با تشخیص و تجویز پزشک صورت گیرد.

مسئول امور دارویی بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر تصریح کرد: دادن دارو به کودکان مشکل است و به هر روشی که باشد نیاز به تکنیک خاص دارد و برای دارو‌های مایع خوراکی به‌جای قاشق یا پیمانه، بهتر است از سرنگ یا قطره‌چکان استفاده کرد و حتماً مقدار دقیق را از داروساز یا پزشک پرسید.

وی خاطرنشان کرد: هرگز قرص را بدون نظر پزشک یا داروساز نشکنید و کپسول را باز نکنید؛ زیرا اسید داخل معده یا برخی مواد غذایی می‌تواند باعث خنثی‌شدن خواص برخی دارو‌ها شود یا طعم بدی در دهان ایجاد کند؛ همچنین قبل از افزودن دارو به غذای کودک یا لبنیات و آب‌میوه، باید تداخلات دارو با غذا یا لبنیات و آب‌میوه را مدنظر قرار داد.

دکتر غفاری تأکید کرد: دارو‌ها را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید و هرگز در مقابل کودکان، دارو‌های خود را مصرف نکنید؛ چون ممکن است کودک به تقلید از شما درصدد مصرف دارو باشد که ممکن است عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->