بازگشایی سایت‌های تاریخی و تفریحی با هماهنگی شورای تامین استان‌ها رکورد بی‌سابقه در تولد یک گونه در معرض انقراض از کروکودیل‌ها قاتل قاچاقچی معروف مواد مخدر، برادرش بود دستگیری زن سارق در پوشش مسافرکش ! درخواست طلاق از مردی که بچه نمی‌خواهد قاتل ۴ زن به دار مجازات آویخته شد اعترافات تکان‌دهنده متهمان پرونده آدم ربایی و تجاوز موسوم «عقرب‌های هوسران» رشد ۴۰ درصدی سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای در خراسان رضوی برگ درختی که از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند هشدار نسبت به انجام سلول‌ درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز شناسایی ۲۵۹ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری دومین بازارچه شهاب سنگ در زرند تصویب طرح مدیریت زیست‌ بومی برای ۲ تالاب مهم در بوشهر پذیرش ۶۰۰ دانش‌آموز استعداد درخشان در مشهد | افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت مدارس تیزهوشان در خراسان رضوی تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت دعوت به انجام فریضه نماز به فرهنگیان، دانش‌آموزان و اولیاء مدارک فیزیکی برای دریافت خسارت درمانی بازنشستگان لازم نیست افزایش خطر عفونت‌های چشمی و آسیب به قرنیه در پی مالش چشم‌ها استرس چطور به دندان‌هایتان آسیب می‌زند؟ بحران آب ایران از نگاه هوش مصنوعی | کشاورزی در خطر، شهر‌ها در تنش بهره‌برداری از حدود ۴۷ هزار کلاس درس تا پایان سال ۱۴۰۴ کاهش دید و حساسیت شدید به نور، از علائم شایع آب مروارید است ثبت ۲ خانه تاریخی یزد در فهرست آثار ملی سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟ امتحانات نهایی در شرایط سالم برگزار شدند | شرکت یک میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز در امتحانات کشوری برخی عوامل داخلی مرتبط با حمله به زندان اوین شناسایی شدند ۴۳۵ نوزاد زیر پوشش خدمات بانک شیر بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد قرار گرفتند ثبت جهانی شهر یزد برای حفظ میراث تاریخی لازم است درباره باغ‌بام‌ها و روش‌های ایجاد آن در ساختمان‌ها | آسمان سبز رهاسازی بیش از ۵۰ پرنده شکاری در زیستگاه‌های طبیعی شهرری
سرخط خبرها

مصرف خودسرانه هر نوع دارو در کودکان خطرآفرین است

  • کد خبر: ۲۳۸۴۷۴
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
مصرف خودسرانه هر نوع دارو در کودکان خطرآفرین است
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مصرف خودسرانه هر نوع دارو اعم از گیاهی و شیمیایی برای کودکان خطر‌آفرین است، اظهار کرد: مقدار مصرف دارو، جذب و دفع آن در کودکان با بزرگ‌سالان متفاوت است. مصرف هر نوع دارویی برای کودک باید با نظر پزشک معالج باشد و از خوددرمانی پرهیز شود؛ چراکه مصرف بعضی از دارو‌ها در دوران کودکی ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فرشته غفاری با اشاره به اینکه یکی از راهکار‌های عمده برای پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها در کودکان، مکمل‌یاری است، خاطر‌نشان کرد: براساس دستور‌العمل‌های وزارت بهداشت، به‌منظور پیشگیری و کنترل کمبود این ریزمغذی‌ها و کاهش عوارض نامطلوب آن‌ها بر سلامت کودکان، لازم است کلیه کودکان کمتر از دو سال مکمل‌های آهن، مولتی‌ویتامین یا ویتامینA و ویتامینD را مطابق با دستور‌العمل‌های تدوین‌شده مصرف نمایند. برای کودکان بالای دو سال، حتماً باید با تشخیص و تجویز پزشک صورت گیرد.

مسئول امور دارویی بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان اکبر تصریح کرد: دادن دارو به کودکان مشکل است و به هر روشی که باشد نیاز به تکنیک خاص دارد و برای دارو‌های مایع خوراکی به‌جای قاشق یا پیمانه، بهتر است از سرنگ یا قطره‌چکان استفاده کرد و حتماً مقدار دقیق را از داروساز یا پزشک پرسید.

وی خاطرنشان کرد: هرگز قرص را بدون نظر پزشک یا داروساز نشکنید و کپسول را باز نکنید؛ زیرا اسید داخل معده یا برخی مواد غذایی می‌تواند باعث خنثی‌شدن خواص برخی دارو‌ها شود یا طعم بدی در دهان ایجاد کند؛ همچنین قبل از افزودن دارو به غذای کودک یا لبنیات و آب‌میوه، باید تداخلات دارو با غذا یا لبنیات و آب‌میوه را مدنظر قرار داد.

دکتر غفاری تأکید کرد: دارو‌ها را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید و هرگز در مقابل کودکان، دارو‌های خود را مصرف نکنید؛ چون ممکن است کودک به تقلید از شما درصدد مصرف دارو باشد که ممکن است عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->