سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی: مسئولان اراده‌ای قوی برای رفع مشکلات حاشیه شهر مشهد دارند

  • کد خبر: ۲۳۸۶۴۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
استاندار خراسان‌رضوی: مسئولان اراده‌ای قوی برای رفع مشکلات حاشیه شهر مشهد دارند
استاندار خراسان‌رضوی گفت: مسئولان اراده‌ای قوی برای رفع مشکلات حاشیه شهر دارند و بسیاری از آن‌ها اهل حاشیه شهر هستند.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در مراسم بهره‌برداری از پل دوم و اصلاح هندسی ورودی جاده سرخس به مشهد بر روی مسیل طرق در شهرک شهید باهنر و بهسازی دیواره و کف‌سازی مسیل طرق که امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۳) برگزار شد، با اشاره به اینکه تلاش‌های ما باید منتج به رضایتمندی شود، اظهار کرد: یکی از شاخص‌های مهمی که براساس آن می‌توانیم ارزیابی کنیم که آیا این کار‌ها به سرمایه اجتماعی و رضایت مردم ختم شده یا نه، حضور در صحنه سیاسی و اجتماعی است که مردم مشهد، در آخرین میدان سیاسی، پاسخ آن را دادند و برای اولین بار در سال‌های اخیر، بیش از ۵۶ درصد مردم مشهد در انتخابات مشارکت کردند.

وی افزود: مشهد در بین کلانشهر‌ها در انتخابات دور اول و دوم مجلس و انتخابات ریاست‌جمهوری رتبه اول را کسب کرد که این به‌معنای آگاهی و قدرشناسی مردم از تلاش‌های مسئولان است که به این خاطر هم خدا را شکر کرده و از مردم صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به این موضوع که اعلام کردیم طرح تحول حاشیه مشهد یکی از طرح‌های تحولی است و از ابتدا در دستور‌کار قرار گرفت، ادامه داد: در این راستا، قرارگاهی در مشهد با مسئولیت فرمانداری ایجاد شد، اما نقش محوری با شهرداری مشهد است. البته دستگاه‌های استانی نیز باید به وظایف خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه ستاد بازآفرینی نسبت به حاشیه شهر وظیفه دارد و نهاد‌های انقلابی نیز پای صحنه هستند، ادامه داد: بیش از ۲۰۰ پروژه به‌ارزش ۱۲ همت در حاشیه شهر انجام شده و این در حالی است که کل بودجه عمرانی استان ۴ همت است. همچنین بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حال احداث است که بیش‌از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ان‌شاءالله اورژانس آن در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه کار‌های زیرساختی در حال انجام است، تصریح کرد: سپتاژ و کشف‌رود به صورت عام از موضوعات جدی بوده و همگی مرتبط با کل مشهد و حاشیه شهر است. مسئولان اراده‌ای قوی برای رفع مشکلات حاشیه شهر دارند و بسیاری از آن‌‌‌ها اهل حاشیه شهر هستند. حس خوبی داریم که مشکلات را حل کنیم.

نظری گفت: بازشدن معابر اصلی بافت فرسوده تراز مناطق حاشیه شهر را تغییر می‌دهد که باید مورد توجه قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->