آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی: مسئولان اراده‌ای قوی برای رفع مشکلات حاشیه شهر مشهد دارند

  • کد خبر: ۲۳۸۶۴۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
استاندار خراسان‌رضوی: مسئولان اراده‌ای قوی برای رفع مشکلات حاشیه شهر مشهد دارند
استاندار خراسان‌رضوی گفت: مسئولان اراده‌ای قوی برای رفع مشکلات حاشیه شهر دارند و بسیاری از آن‌ها اهل حاشیه شهر هستند.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در مراسم بهره‌برداری از پل دوم و اصلاح هندسی ورودی جاده سرخس به مشهد بر روی مسیل طرق در شهرک شهید باهنر و بهسازی دیواره و کف‌سازی مسیل طرق که امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۳) برگزار شد، با اشاره به اینکه تلاش‌های ما باید منتج به رضایتمندی شود، اظهار کرد: یکی از شاخص‌های مهمی که براساس آن می‌توانیم ارزیابی کنیم که آیا این کار‌ها به سرمایه اجتماعی و رضایت مردم ختم شده یا نه، حضور در صحنه سیاسی و اجتماعی است که مردم مشهد، در آخرین میدان سیاسی، پاسخ آن را دادند و برای اولین بار در سال‌های اخیر، بیش از ۵۶ درصد مردم مشهد در انتخابات مشارکت کردند.

وی افزود: مشهد در بین کلانشهر‌ها در انتخابات دور اول و دوم مجلس و انتخابات ریاست‌جمهوری رتبه اول را کسب کرد که این به‌معنای آگاهی و قدرشناسی مردم از تلاش‌های مسئولان است که به این خاطر هم خدا را شکر کرده و از مردم صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به این موضوع که اعلام کردیم طرح تحول حاشیه مشهد یکی از طرح‌های تحولی است و از ابتدا در دستور‌کار قرار گرفت، ادامه داد: در این راستا، قرارگاهی در مشهد با مسئولیت فرمانداری ایجاد شد، اما نقش محوری با شهرداری مشهد است. البته دستگاه‌های استانی نیز باید به وظایف خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه ستاد بازآفرینی نسبت به حاشیه شهر وظیفه دارد و نهاد‌های انقلابی نیز پای صحنه هستند، ادامه داد: بیش از ۲۰۰ پروژه به‌ارزش ۱۲ همت در حاشیه شهر انجام شده و این در حالی است که کل بودجه عمرانی استان ۴ همت است. همچنین بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حال احداث است که بیش‌از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ان‌شاءالله اورژانس آن در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه کار‌های زیرساختی در حال انجام است، تصریح کرد: سپتاژ و کشف‌رود به صورت عام از موضوعات جدی بوده و همگی مرتبط با کل مشهد و حاشیه شهر است. مسئولان اراده‌ای قوی برای رفع مشکلات حاشیه شهر دارند و بسیاری از آن‌‌‌ها اهل حاشیه شهر هستند. حس خوبی داریم که مشکلات را حل کنیم.

نظری گفت: بازشدن معابر اصلی بافت فرسوده تراز مناطق حاشیه شهر را تغییر می‌دهد که باید مورد توجه قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->