شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طهوریان‌عسکری: در دوره ششم، با شعار «سامان‌دهی و تحول در حاشیه شهر» از مردم رأی گرفتیم و شبانه‌روز در کنار مردم هستیم

  • کد خبر: ۲۳۸۶۰۴
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴
طهوریان‌عسکری: در دوره ششم، با شعار «سامان‌دهی و تحول در حاشیه شهر» از مردم رأی گرفتیم و شبانه‌روز در کنار مردم هستیم
رئیس کمیسیون سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در دوره ششم، با شعار سامان‌دهی و تحول در حاشیه شهر از مردم رأی گرفتیم و برای ایجاد این اعتماد، در کنار مردم تلاش شبانه‌روزی داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان‌عسکری در مراسم بهره‌برداری از پل دوم و اصلاح هندسی ورودی جاده سرخس به مشهد بر روی مسیل طرق در شهرک شهید باهنر، بهسازی دیواره و کف‌سازی مسیل طرق، اظهار کرد: خوشبختانه این سه سال، اقدامات مختلفی درجهت حل مشکلات مردم انجام و تحول و جهش بزرگی رخ داده است. میزان اعتبار اختصاص‌یافته به حاشیه شهر در سال ۱۴۰۰، ۲۲۰۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۷۰۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ حدود ۵۶۰۰ میلیارد تومان و در سال جاری ۷۸۰۰ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: ۳۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی در قالب پروژه زودبازده برای اولین بار در تاریخ صدساله در مشهد رخ داد که کم‌نظیر و بی‌سابقه بوده است که مردم به طور مستقیم در پروژه‌ها مشارکت داشتند.

این عضو شورا ادامه داد: سهم بودجه عمرانی از سال آخر شورای پنجم، از ۲۴ درصد به ۴۰ درصد در سال سوم شورای ششم رسید. همچنین سرانه فضای سبز ۱۰.۱۶ سانتی‌متری به ۱۱.۱۳ مترمربع افزایش یافته است و بیش از ۴۲ هزار پروانه ساختمانی در محلات هدف بازآفرینی و حاشیه، طی سه سال آخر صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه امروز پل دوم جاده سرخس که یکی از گذرگاه‌های ورودی مشهد است، احداث می‌شود، ادامه داد: پروژه‌هایی که نام خواهم برد یا به بهره‌برداری رسیده‌اند یا در حال تکمیل آن‌ها هستیم و از نمونه‌های آن می‌توان به اتصال ابوطالب‌شمالی به بولوار ۲۲بهمن جاده کلات و پل دوربرگردان ابوطالب‌شمالی و پل سوم خیام، همچنین فاز٢ پروژه بزرگ کال و بوستان اسماعیل‌آباد، پل سوم فهمیده، بی‌آرتی بولوار توس و پل سه‌راه شاهنامه اشاره کرد.

طهوریان‌عسکری ادامه داد: همچنین احداث مسیل طرق، احداث بولوار مصلی‌شرقی، احداث بولوار و پل قمربنی‌هاشم(ع) و بهره‌برداری از پل مصلی، بوستان ٧٣هکتاری کرامت، بولوار بصیرت و پل شهید میرزایی و پل دهرود، ایستگاه جدید آتش‌نشانی، تکمیل و بهره‌برداری استخر شهید قربانی نیز از دیگرپروژه‌های حاشیه شهر است که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد.

وی ادامه داد: همچنین از دیگرپروژه‌هایی که می‌توان نام برد که در حاشیه شهر به بهره‌برداری رسیده‌اند یا در حال تکمیل هستند، می‌توان به کلنگ‌زنی و آغاز عملیات ساخت استخر شهید یوسف‌زاده، احداث مرکز فرهنگی خاتم‌الانبیا(ص)، بازپیرایی معراج شهدا، پایانه اتوبوس‌رانی کرامت، بازگشایی بولوار کرامت و تعیین تکلیف اراضی فتح‌آباد اشاره کرد.

این عضو شورا تأکید کرد: این‌ها فقط قطره‌ایی از یک دریا کار و تلاش شبانه‌روزی است که با توجه به شرایط اقتصادی موجود انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->