اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

آیا شب‌زنده‌دارها از سحرخیزها عملکرد مغزی بهتری دارند؟ + پاسخ دانشمندان

  • کد خبر: ۲۳۸۶۹۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
آیا شب‌زنده‌دارها از سحرخیزها عملکرد مغزی بهتری دارند؟ + پاسخ دانشمندان
براساس مطالعه جدیدی که توسط دانشمندان انجام شده است، افرادی که عادت دارند تا صبح بیدار باشند و دیرتر از حد معمول به خواب می‌روند (که در اصطلاح به آن‌ها «جغد شب» گفته می‌شود)، می‌توانند از افراد سحرخیز تیزهوش‌تر باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه دولتی «امپریال‌کالج لندن» در تحقیق خود، داده‌های به‌دست‌آمده از مطالعه بیوبانک بریتانیا روی بیش از ۲۶ هزار نفر را مورد مطالعه قرار داده‌اند که در آن، شرکت‌کنندگان برخی تست‌های هوش، استدلال، زمان واکنش و حافظه را تکمیل کرده‌اند. در مرحله بعد، محققان به بررسی این موضوع پرداختند که طول مدت، کیفیت و زمان‌بندی خواب شرکت‌کنندگان چگونه بر عملکرد مغز آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

آن‌ها متوجه شدند که افراد به‌اصطلاح «جغد شب» و آن‌هایی که امتیاز «متوسط» را دریافت کرده‌اند، «عملکرد شناختی بهتری» داشته‌اند؛ درحالی‌که افراد سحرخیز امتیاز کمتری در این زمینه کسب کرده‌اند.

طبق داده‌های ارائه‌شده از تست‌ها، افراد شب‌زنده‌دار در یک گروه حدود ۱۳.۵ درصد و در گروه دیگر ۷.۵ درصد بیشتر از افراد سحرخیز امتیاز کسب کرده‌اند. افراد متوسط (ترکیبی از هر دو گروه) نیز بهتر عمل کرده‌اند و در دو گروه حدود ۱۰.۶ درصد و ۶.۳ درصد بیشتر نسبت به افراد سحرخیز امتیاز کسب کرده‌اند.

همچنین دانشمندان می‌گویند که مدت زمان خواب نیز شاخص مهمی در زمینه عملکرد مغز است و افرادی که هر شب بین ۷ تا ۹ ساعت می‌خوابند، در تست‌های شناختی بهترین عملکرد را داشته‌اند. درحالی‌که خواب کمتر از ۷ ساعت یا بیشتر از ۹ ساعت تأثیر منفی دارد. علاوه‌بر‌این، به گفته دانشمندان، عملکرد شناختی مغز در زنان کمتر بوده و افزایش سن، فشار خون بالا و دیابت می‌تواند آن را تضعیف کند.

دکتر «رها وست»، نویسنده اصلی این مطالعه که در ژورنال BMJ Public Health منتشر شده و پژوهشگر بالینی بخش جراحی‌و‌سرطان امپریال کالج لندن، می‌گوید: «درحالی‌که درک تمایلات طبیعی خواب شما بسیار ضروری است، خوابیدن به اندازه کافی نیز بسیار مهم است، نه خیلی طولانی و نه خیلی کوتاه. این امر برای سالم نگه‌داشتن مغز و استفاده از بهترین عملکرد آن بسیار مهم است.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->