ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام تشکر همسر شهید جمهور به همسران روسای کشورهای مختلف

  • کد خبر: ۲۳۸۷۳۶
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
پیام تشکر همسر شهید جمهور به همسران روسای کشورهای مختلف
دکتر علم‌الهدی همسر شهید رئیسی در پاسخ به ابراز همدردی برخی از همسران روسای کشور‌ها گفت: حدود دو ماه از شهادت مظلومانه رئیس‌جمهور دوست داشتنی ایران می‌گذرد و بدون شک همدردی گرم شما در این حادثه تلخ، اشتیاق به همکاری را بین ما و شما تقویت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علم‌الهدی همسر شهید رئیسی در پاسخ به ابراز همدردی برخی از همسران روسای کشور‌ها گفت: حدود دو ماه از شهادت مظلومانه رئیس‌جمهور دوست داشتنی ایران می‌گذرد و رنج فراقش همچنان برجاست و به طور شگفت‌انگیزی مردم را به تکاپوی بیشتر درجهت پیگیری اهداف بلند پایه‌اش همراه کرده است. بدون شک همدردی گرم شما در این حادثه تلخ، اشتیاق به همکاری را بین ما و شما تقویت کرده است.

دکتر علم‌الهدی در ابتدای این پیام با ذکر نام خداوند مجاهدان و شهیدان، آرزوی بهروزی و موفقیت برای رئیس، همسر و دولت و ملت آن کشور گفت: از محبت و دلسوزی صمیمانه در روز‌های سخت هجران سرور محبوبم، تشکر می‌کنم و گرچه حدود دو ماه از شهادت مظلومانه رئیس جمهور مهربان و دوست داشتنی ایران می‌گذرد، ولی رنج فراقش همچنان بر جاست و به طور شگفت انگیزی مردم را به تکاپوی بیشتر در جهت پیگیری اهداف بلند پایه اش همراه کرده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: بدون شک همدردی صمیمانه و گرم شما در این حادثه تلخ، اشتیاق به همکاری را بین ما و شما تقویت نموده است.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران تصریح کرد: با شهادت مجاهد خستگی ناپذیر رئیسی قهرمان، گروه‌های مختلف مردم نیز برای گسترش ارتباطات و فعالیت‌های منطقه‌ای و جهانی، آماده شده اند و لازم می‌دانم اعلام کنم انگیزه‌ها و ظرفیت‌های عمومی فعال شده در جریان این حادثه دردناک چه بسا بیشتر از گذشته می‌تواند به پیشرفت و تقویت مصالح مردم و منافع ملی دو کشور کمک کند و می‌دانید که تقویت دیپلماسی عمومی و گشودن راه جوانان پرشور و مردم فرهیخته، متخصصین، مبتکرین و اقشار مردم تا چه حد در تضمین منافع ملی و امنیت پایدار و پیشرفت همگانی می‌تواند موثر باشد و از این رو امیدوارم زمینه‌های همکاری‌های فرهنگی به خصوص برای بانوان فعال دو کشور نیز افزایش یابد.

دکتر جمیله علم‌الهدی در بخش دیگری از این پیام نوشت: از سرکار عالی که در این روز‌های سخت با ما همدردری نمودید می‌خواهم ضمن ابلاغ تشکر ما به همسر محترم و مردم خوب کشورتان و با توجه به اهتمام شهید رئیسی به موضوع ارتقاء جایگاه خانواده همکاری‌های فی‌مابین را تقویت نمایید.

همسر شهید رئیسی، رئیس جمهور شهید جمهوری اسلامی ایران در پایان ابراز امیدواری کرد خداوند دانا و توانا همه کسانی که برای برپایی صلح و عدالت و ارتقای خانواده و ایجاد جهانی سرشار از محبت، تلاش می‌کنند غریق رحمت بی انتها و برکات ابدی نماید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->