سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

آنتونیو گوترش: زمان آن است که طرفین درگیری در خاورمیانه به جنگ پایان دهند

  • کد خبر: ۲۳۸۸۶۱
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
آنتونیو گوترش: زمان آن است که طرفین درگیری در خاورمیانه به جنگ پایان دهند
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد گفت، زمان پایان دادن به درگیری در نوار غزه فرا رسیده است و از طرفین خواست به توافق برسند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه گفت رژیم صهیونیستی و جنبش فلسطینی حماس با چارچوبی در مورد آتش‌بس غزه موافقت کرده‌اند.

در همین رابطه گوترش در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «اکنون زمان پایان دادن به جنگ وحشتناک غزه است که با آتش‌بس فوری بشردوستانه و آزادی فوری و بدون قید و شرط همه اسرا آغاز می‌شود. زمان آن فرا رسیده است که طرفین شجاعت سیاسی و اراده سیاسی خود را برای دستیابی به توافق نهایی نشان دهند.»

در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، حماس یک عملیات موشکی در مقیاس وسیع علیه اراضی اشغالی انجام داد. در پی آن رژیم صهیونیستی حملات تلافی‌جویانه‌ای را آغاز، دستور محاصره کامل غزه را صادر و با هدف اعلام شده نابودی مقاومت حماس و نجات اسرا، حمله زمینی به این منطقه تحت محاصره فلسطین را آغاز کرد.

بر اساس برآورد‌های وزارت بهداشت فلسطین، تعداد قربانیان نوار غزه از اکتبر گذشته به ۳۸۳۴۵ نفر رسیده است و ۸۸۲۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند.

بایدن جمعه در فضای مجازی نوشت: «من شش هفته گذشته چارچوب جامعی را در رابطه با حصول آتش‌بس و بازگرداندن گروگان‌ها به خانه مطرح کردم. هنوز کار‌های زیادی باید انجام شود و این مساله‌ای پیچیده است، اما هم حماس و هم اسرائیل چارچوب آن را پذیرفته‌اند.»

او در ادامه نوشت: «تیم من در حال پیشرفت در این زمینه بوده و من هم مصمم به انجام این کار هستم.»

آنروا جایگزین ندارد

دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین روز جمعه اعلام کرد هیچ جایگزینی برای آژانس آنروا وجود ندارد و ۱۱۸ کشور از این نهاد امدادرسانی سامان ملل به عنوان یک سازمان امدادی ضروری حمایت کردند، در حالی که تلاش‌های تل‌آویو برای از بین بردن آن افزایش یافته است.

آژانس امداد و کار سازمان ملل به میلیون‌ها فلسطینی در نوار غزه، کرانه باختری، اردن، سوریه و لبنان، آموزش، بهداشت و کمک ارائه می‌دهد.

از زمان آغاز جنگ غزه در ۹ ماه پیش، مقامات سازمان ملل تاکید کرده‌اند که آنروا ستون فقرات عملیات کمک‌رسانی است.

گوترش روز جمعه در کنفرانس تعهد آنروا در نیویورک گفت: «درخواست من از همه این است؛ از آنروا محافظت کنید، از کارکنان آنروا محافظت کنید و از مأموریت آنروا - از جمله از طریق تأمین مالی، محافظت به عمل آورید. اجازه دهید واضح بگویم؛ هیچ جایگزینی برای آنروا وجود ندارد.»

رژیم صهیونیستی مدت‌هاست که برای تضعیف این سازمان تلاش کرده است، به طوری که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم خواستار برچیده شدن آن شده است و پارلمان تل‌آویو در حال حاضر در نظر دارد آنروا را به‌عنوان یک سازمان «تروریستی» معرفی کند.

به دنبال اتهامات اثبات‌نشده رژیم صهیونیستی مبنی بر دست داشتن برخی از کارکنان این آژانس در عملیات هفتم اکتبر حماس، چندین کشور کمک مالی خود به آنروا را متوقف کردند. از آن زمان، اکثر اهداکنندگان کمک‌های مالی خود را از سر گرفته‌اند، در حالی که سازمان ملل در حال انجام تحقیقات داخلی است.

به گزارش وبگاه نیو عرب، آنروا در جریان جنگ غزه ضربه سختی خورده است؛ ۱۹۵ کارمند این نهاد کشته شده‌اند. گوترش گفت: «آنروا از راه‌های دیگری هم هدف قرار گرفته است؛ کارکنان آن موضوع اعتراضات خشونت‌آمیز فزاینده و کمپین‌های اطلاعات نادرست و تحریف‌شده خشونت‌آمیز بوده‌اند.»

دبیرکل سازمان ملل گفت، برخی از نیرو‌های آنروا توسط نیرو‌های رژیم صهیونیستی بازداشت شده و متعاقبا گزارش بدرفتاری و حتی شکنجه داده‌اند. او افزود: «در کرانه باختری، حضور و رفت و آمد کارکنان آنروا هم توسط اسرائیل به شدت محدود شده است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->