روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

ناصر کنعانی: کشورهای بریکس با دروغ‌پراکنی‌های غرب مقابله می‌کنند

  • کد خبر: ۲۳۹۰۲۲
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶
ناصر کنعانی: کشورهای بریکس با دروغ‌پراکنی‌های غرب مقابله می‌کنند
رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای ایران گفت:‌ کشورهای بریکس با دروغ‌پراکنی‌های غرب مقابله می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر کنعانی در گفت و گویی در مسکو در پایان این نشست یادآور شد: نشست سخنگو یان در چارچوب برنامه‌هایی برگزار شد که دولت روسیه برای دوره یک ساله ریاست خود بر گروه بریکس تدوین کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی و تبادل اطلاعات مشترک میان کشورهای عضو گروه بریکس درباره اهداف این گروه از موضوعات مطرح در این نشست بود.

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای ایران گفت: در این نشست همچنین درباره راهکارهای مقابله با اطلاعات غلط و همچنین دروغ‌پراکنی از سوی رسانه‌های موسوم به رسانه‌های اصلی وابسته به گروه غرب در چرخه اطلاعات علیه کشورهای مستقل تبادل نظر شد.

وی ادامه داد: تقویت ارتباطات رسانه‌ای میان کشورهای عضو گروه بریکس و چگونگی تبادل و چرخش اطلاعات در زمینه‌های مورد علاقه اعضا در چارچوب اهداف این گروه نیز در دستور کار نشست سخنگویان وزارتخانه‌های امور خارجه کشورهای عضو بود.

کنعانی از بررسی چگونگی استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی برای تقویت همکاری‌های رسانه‌ای و دیپلماسی عمومی در چارچوب اهداف گروه بریکس در نشست مسکو سخن گفت.

وی افزود: توجه به هوش مصنوعی به عنوان ظرفیت جدید در حوزه فعالیت‌های رسانه‌ای و دیپلماسی عمومی نیز از موضوعات مهمی بود که روز جمعه مورد مشورت و تبادل نظر سخنگویان شرکت کننده در این نشست قرار گرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه نشست آتی سران کشورهای عضو گروه بریکس آبان‌ماه ۱۴۰۳ در کازان مرکز تاتارستان روسیه برگزار می‌شود، گفت: در نشست سخنگویان بریکس، درباره اجرای برنامه‌های مشترک اطلاع‌رسانی و دیپلماسی عمومی در این پیوند و نیز زمینه‌سازی برای تقویت همکاری‌های رسانه‌ای‌، فرهنگی و استفاده از شبکه‌های مجازی تبادل نظر شد.

وی اظهار داشت: در نشست مسکو توافق شد که گروه بریکس و سخنگویان وزارتخانه‌های امور خارجه کشورهای عضو این گروه، سازوکار مشترکی برای تبادل اطلاعات مشترک در فضای رسانه‌ای و نیز مجازی تعریف کنند.

به گفته کنعانی، تبادل گروه‌های رسانه‌ای و خبری و تقویت تبادل اطلاعات بین رسانه‌های اصلی کشورهای عضو بریکس از دیگر موضوعات نشست یک روزه مسکو بود.

وی افزود: در این باره مقرر شد که مشورت‌ها ادامه یابد و سازوکارهای مشترکی برای همکاری‌های اعضا تعریف شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین گفت: در حاشیه این نشست فرصتی برای گفت‌وگوهای دوجانبه با سخنگویان کشورهای شرکت‌کننده فراهم شد و در جلسات دوجانبه‌ای که با همتایان خود در کشورهای روسیه، برزیل، امارات و اتیوپی و دیگر اعضای شرکت‌کننده داشتیم درباره تقویت همکاری‌های رسانه‌ای و همچنین فرهنگی مشورت‌های خوبی صورت گرفت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->