تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است طالبان قراردادی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار برای تامین برق با یک شرکت خصوصی منعقد کرد ۱۰۰ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن افغانستان در هفته گذشته جابه‌جا شده است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: دشمن در تلاش برای ایجاد تصویر منفی بین ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها است گوترش با اشاره به بحران انسانی در افغانستان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد برنامه جهانی غذا: برای کمک به نیازمندان افغانستان ۵۳۹ میلیون دلار نیاز است
سرخط خبرها

فرماندار تایباد از آمادگی برای پذیرایی از زائران افغانستانی اربعین ۱۴۰۳ خبرداد

  • کد خبر: ۲۳۹۴۵۹
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
فرماندار تایباد از آمادگی برای پذیرایی از زائران افغانستانی اربعین ۱۴۰۳ خبرداد
فرماندار تایباد گفت: مرز دوغارون به عنوان تنها گذرگاه ورود زائران کشور افغانستان که برای شرکت در آیین‌های عزاداری محرم و صفر و نیز حضور در راهپیمایی اربعین حسینی در عراق راهی آن کشور هستند، آماده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی شیردل روز چهارشنبه در نخستین نشست هماهنگی استقبال از زائران افغانستانی گفت: تلاش شده تا با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته در حوزه‌های مختلف، بهترین خدمات به زائران ورودی به جمهوری اسلامی ایران داده شود که این اقدامات تا روز‌های پایانی ورود مسافران در دوغارون ادامه خواهد داشت.

او اظهار کرد: همه خدمات مورد نیاز در بخش‌های مختلف در این مرز زمینی از سوی دستگاه‌های متولی شهرستان برنامه ریزی شده است و با یک هم افزایی بستر و زیرساخت‌های لازم برای رفع مشکلات زائران در سال‌های گذشته در این منطقه فراهم شده است.

وی ادامه داد: دستگاه‌های مستقر در معبر زمینی دوغارون نیز در کنار سایر مسوولان تلاش خواهند کرد با استفاده از توان نیرو‌های مردمی و بر اساس تدابیر اندیشیده شده در خصوص افزایش زائران اربعین حسینی (ع) در سال جاری، خدمات مناسبی را به زائران حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) ارائه دهند و امکانات لازم برای عبور آسان و بدون دغدغه زائران کربلا را مهیا کنند.

فرماندار تایباد گفت: اتباع افغانستان برای شرکت در مراسم عزاداری پایان ماه‌های محرم و صفر در عراق، سفر خود از مرز دوغارون را به صورت رسمی از سال ۱۳۹۶ به این کشور آغاز کردند، که با شیوع کرونا، این سفر‌های زیارتی در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ متوقف شد، اما پس از فروکش کردن کرونا تاکنون افزون بر ۱۵۰ هزار نفر از مشتاقان افغانستانی زیارت مقابر اهل بیت (ع) به کشور عراق مشرف شده اند.

شیردل بیان کرد: مرز دوغارون اولین چشم انداز به ایران برای اتباع کشور افغانستان است که فراهم شدن امکانات لازم در این معبر نیاز به نگاه ویژه مسوولان استانی و کشوری دارد.

مرز دوغارون در فاصله ۱۸ کیلومتری تایباد و ۲۲۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد. شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد متشکل از ۲ بخش مرکزی و میان ولایت در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->