اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانونگذار حامی فلسطین در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم روسیه: اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد
سرخط خبرها

رئیس جمهور منتخب بر اجرای توافقات صورت گرفته با ازبکستان تاکید کرد

  • کد خبر: ۲۳۹۵۷۰
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۵
رئیس جمهور منتخب بر اجرای توافقات صورت گرفته با ازبکستان تاکید کرد
در تماس تلفنی رئیس جمهور ازبکستان با رئیس جمهور منتخب بر اجرای توافقات صورت گرفته در دولت شهید رییسی تاکید و برای تحقق اهداف تعیین شده دو کشور اظهار امیدواری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب با اشاره به اولویت توسعه روابط با کشورهای منطقه آسیای مرکزی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، توسعه مناسبات دوستانه با ازبکستان را حائز اهمیت خواند و گفت‌: در دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی توافقات متعددی میان ایران و ازبکستان به امضا رسیده که مطمئناً در دولت جدید نهایت همکاری برای اجرای کامل این توافقات صورت خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش، شوکت میرضیایف رئیس جمهور ازبکستان در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت و ضمن گرامیداشت یاد آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور فقید ایران، ابراز امیدواری کرد دو کشور در دوره جدید نیز شاهد تداوم و تقویت همکاری‌های دوجانبه باشند.

رئیس جمهور ازبکستان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و ازبکستان در سال‌های اخیر گام‌های مهمی در جهت ارتقای سطح روابط دوجانبه برداشته و اهداف بزرگ و مهمی را در این زمینه معین کرده‌اند که امیدواریم در دوره ریاست جمهوری جنابعالی این اهداف را محقق کنیم.

شوکت میرضیایف با اشاره به علاقمندی ازبکستان برای توسعه همکاری‌ها با ایران به ویژه در بخش تجاری و اقتصادی، بر آمادگی کشورش برای برگزاری کمیسیون مشترک با ایران با هدف تسهیل فعالیت‌های بخش خصوصی در دو کشور تاکید کرد.

پزشکیان نیز در این گفت و گوی تلفنی ضمن قدردانی از تماس و پیام‌های تبریک مقامات عالی ازبکستان، با اشاره به اولویت توسعه روابط با کشورهای منطقه آسیای مرکزی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، توسعه مناسبات دوستانه با ازبکستان را حائز اهمیت خواند و گفت‌: در دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی توافقات متعددی میان ایران و ازبکستان به امضا رسیده که مطمئناً در دولت جدید نهایت همکاری برای اجرای کامل این توافقات صورت خواهد گرفت.

رئیس جمهور منتخب در ادامه تاکید کرد: ما مصمم به توسعه بیش از پیش همکاری‌های تجاری، اقتصادی و فرهنگی دو کشور هستیم و همچنین برای تسهیل تعاملات تجاری ازبکستان با دیگر کشورها از طریق کریدور شمال-جنوب آمادگی کامل داریم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->