۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سقط جنین زن سرایدار با لگد دردناک همسایه سنگدل

  • کد خبر: ۲۳۹۷۷۳
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳
سقط جنین زن سرایدار با لگد دردناک همسایه سنگدل
مرد جوانی که در جریان درگیری باعث سقط جنین یک زن شده بود، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چهارشنبه بیست و هفتم تیرماه، کارکنان انتظامات بیمارستان رسول اکرم (ص) از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، سقط جنین یک زن جوان را روی تخت بخش اورژانس گزارش کردند.

با اعلام این خبر، تیم تحقیق با دستور قاضی محسن اختیاری؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امورجنایی، راهی این مرکز درمانی شدند و در تحقیقات ابتدایی پی بردند که جنین زن جوان در یک درگیری سقط شده است.

زن جوان ماجرا را اینطور توضیح داد: به همراه همسرم سرایدار یک باغ در محله کن هستیم. ساعتی پیش فرزندان همسایه ما سر و صدا کردند که جلوی درب خانه آنها رفتم و به این موضوع اعتراض کردم، اما ناگهان مشاجره‌ای میان ما شکل گرفت و در لحظه‌ای مرد همسایه یک لگد به شکم من وار کرد. بسیار حالم بد شد برای همین به بیمارستان آمدم، اما کادر درمان اعلام کردند که متاسفانه جنین سقط شده است.

ماموران پلیس پس از دریافت این اطلاعات مهم، با دستور قضایی بازپرس ویژه قتل مرد همسایه را بازداشت کردند و پس از تحقیقات میدانی در بیمارستان و صحنه جرم، تیم جنایی مأموریت یافتند تا با اقدامات فنی بررسی‌های خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

با دستور قاضی اختیاری از شعبه اول دادسرای امورجنایی، جنین برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->