توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون وزیر خارجه روسیه: مبارزه با تهدیدات ناشی از افغانستان اولویت سازمان همکاری شانگهای است

  • کد خبر: ۲۳۹۹۳۹
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
معاون وزیر خارجه روسیه: مبارزه با تهدیدات ناشی از افغانستان اولویت سازمان همکاری شانگهای است
سرگئی ورشینین، معاون وزیر خارجه روسیه به تازگی مطرح کرده است که مبارزه با تهدیدات ناشی از افغانستان از اولویت‌های ثابت سازمان همکاری شانگهای است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرگئی ورشینین، معاون وزیر خارجه روسیه در نشست شب گذشته شورای امنیت سازمان ملل در مورد همکاری‌های سازمان ملل متحد و سازمان‌های منطقه‌ای مانند سازمان همکاری شانگهای گفت: ما برای تقویت هماهنگی در مورد مسائل منطقه‌ای با تمرکز بر مساله افغانستان اهمیت خاصی قائل هستیم.

او افزود که یکی از اولویت ۹‌های ثابت سازمان همکاری شانگهای مبارزه با تهدیدات ناشی از تروریسم، جدایی‌طلبی، افراط‌گرایی و قاچاق مواد مخدر در افغانستان است.

معاون وزیر خارجه روسیه گفت که کشورش از سطح همکاری بین سازمان پیمان امنیت دست جمعی و سازمان ملل متحد راضی است.

او تصریح کرد که ما برای تقویت هماهنگی در مورد مسائل منطقه‌ای به ویژه افغانستان اهمیت زیادی قائل هستیم.

این اظهارات در مورد تهدیدات ناشی از افغانستان درحالی مطرح می‌شود که دیمیتری ژیرنوف، سفیر روسیه در افغانستان در مصاحبه با خبرگزاری تاس در مورد تهدیدات امنیتی ناشی از افغانستان مانند داعش گفت که طالبان این گروه را بیرون می‌کند.

او گفت که داعش دشمن طالبان و طالبان درحال بیرون راندن آنها است.

ژیرنوف همچنین بیان کرد که مسکو برای تامین منافع خود بر روی شناسایی طالبان و حذف نام این گروه از فهرست سیاه تمرکز خواهد کرد.

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه چندی پیش طالبان را واقعیت افغانستان و ارتباط با آن را یک نیاز خواند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->