ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند
سرخط خبرها

رزمایش مشترک ایران و روسیه؛ شلیک های تمرینی به اهداف دریایی

  • کد خبر: ۲۴۰۴۲۴
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
  • ۱
رزمایش مشترک ایران و روسیه؛ شلیک های تمرینی به اهداف دریایی
عملیات تیراندازی شناورها به سمت اهداف دریایی در رزمایش امداد، نجات و امنیت دریایی ۲۰۲۴ خزر انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ناخدایکم عباس حسنی سخنگوی رزمایش امداد، نجات و امنیت دریایی ۲۰۲۴ اظهار کرد: در این مرحله از برگزاری رزمایش امداد، نجات و امنیت دریایی ۲۰۲۴ خزر، یگان‌های شناور جمهوری اسلامی ایران و فدراتیو روسیه که از بامداد امروز به محل اجرای ماموریت در دریایی خزر حرکت کرده بودند، به اجرای تمرینات پرداختند.

وی افزود: در این مرحله از رزمایش، یگان‌های شناور شرکت کننده در رزمایش به سر فرماندهی ناو موشک انداز جمهوری اسلامی ایران «سپر» و با استفاده از سلاح‌های تعیین شده به منظور ارتقای سطح مهارت کارکنان در برقراری امنیت، به سوی اهداف سطحی در دریا تیراندازی کردند.

سخنگوی رزمایش امداد، نجات و امنیت دریایی ۲۰۲۴ خاطر نشان کرد: همچنین در مرحله بعد تمرین صورت بندی و آرایش آفندی یگان‌های شرکت کننده در رزمایش متناسب با نظارت و پایش هوایی منطقه توسط بالگردها و پهپادهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی انجام شد.

رزمایش مشترک ایران و روسیه؛ شلیک های تمرینی به اهداف دریایی

وی اجرایی شدن تدابیر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر ارتقاء دیپلماسی دفاعی و آمادگی رزمی مبتنی بر همکاری‌های بین‌المللی را از جمله مهمترین اهداف این رزمایش اعلام کرد و افزود: ایجاد همگرایی و هماهنگی در اقدامات مشترک بین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و کشورهای حاشیه دریای خزر جهت تأمین ایمنی و امنیت دریانوردی در دریای خزر برای کشتی‌های تجاری و نفت‌کش، دستیابی به یک روش مورد پذیرش طرفین جهت طراحی و اجرای رزمایش‌های مرکب آینده و مشارکت نیروهای نظامی در تعمیق روابط دوستانه را در این رزمایش دنبال می‌کنیم.

ناخدایکم ستاد عباس حسنی‌، خطر بروز سوانح دریایی و ایجاد شرایط مخاطره‌آمیز برای شناورها و خدمه آنان را یکی از دغدغه‌های همیشگی کشورهای دارای مرزهای آبی دانست و گفت: دولت‌های ساحلی در طول تاریخ سعی خود را جهت فراهم نمودن امکانات لازم برای کمک به شناورهای صدمه‌دیده و کارکنان آنان به‌کار بسته‌اند تا علاوه بر حفظ وجهه بین‌المللی و تثبیت خود در جامعه دریایی جهانی موجب تقلیل سوانح جانی و مالی در عرصه بین‌المللی دریاها گردند.

وی ادامه داد: این رزمایش در راستای تأمین ایمنی کشتیرانی و با توجه به لزوم انجام تمرینات نوبه‌ای برای افزایش سطح هماهنگی‌ها و کاهش مدت‌ زمان عملیات نجات کشتی‌ها اجرا خواهد شد تا عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران جهت تأمین امنیت دریایی در ابعاد مختلف را به جهانیان ارائه نمایند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسینی
Germany
۰۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
0
0
خزر یا کاسپین ؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->