برگشت پرواز تهران-رامسر به دلیل شرایط نامساعد جوی (۳۰ تیر ۱۴۰۳) گزارشی از آیین ۳۰۰ ساله عزاداری عاشورا در روستای «فدیشه» نیشابور تغذیه با شیرمادر یکی از استراتژی‌های مهم کاهش مرگ و میر کودکان است ابتلا به تب دنگی در تهران تکذیب شد | شناسایی ۱۵۱ بیمار قطعی تب دنگی در کشور متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در پیچِ ماه‌های آتی؟! نقش تربیت در ارزش‌گذاری‌های غیرواقعی کودکان | هرکه پولش بیش، احترامش بیشتر؟ ویدئو | قیمت بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۳ اعلام شد تقاضای رو به رشد عمل زیبایی | فضای مجازی مرجع تخصصی تبلیغ جراحی پلاستیک نیست با دوچرخه‌سواری از بیماری روحی و جسمی پیشگیری کنید بهره‌برداری ۱۰۰ درصدی از سامانه‌های مبارزه با قاچاق تعزیرات حکومتی مصرف موادمخدر بیشترین میزان مرگ‌ومیر ناشی از مسمومیت‌ها را به خود اختصاص می‌دهد زمان واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری مشخص شد اعمال‌قانون ۱۳۴۳ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۳۹ خودروی متخلف توقیف شدند (۳۰ تیر ۱۴۰۳) شناسایی اولین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران (۳۰ تیر ۱۴۰۳) راهکار‌های ساده که بدون نیاز به قهوه و نوشیدنی‌های کافئین‌دار، سرحال و هوشیار بمانید بهسازی گسترده ۱۱۰ هزار کلاس درس در تابستان ۱۴۰۳ پرداخت بخشی از پاداش پایان خدمت فرهنگیان، پیش از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳ توقف آزادسازی قیمت بلیت هواپیما به دستور رئیس قوه قضائیه + ویدئو میزان ماندگاری ضد آفتاب‌ها ارتباطی به بالا بودن SPF آن ندارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه ٣٠ تیر ١۴٠٣) | بارش باران در نیمه شمالی استان از اواخر هفته
سرخط خبرها

مصرف موادمخدر بیشترین میزان مرگ‌ومیر ناشی از مسمومیت‌ها را به خود اختصاص می‌دهد

  • کد خبر: ۲۳۹۹۶۰
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
مصرف موادمخدر بیشترین میزان مرگ‌ومیر ناشی از مسمومیت‌ها را به خود اختصاص می‌دهد
فلوشیپ سم‌شناسی بالینی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مسمومیت با موادمخدر، بیشترین میزان مرگ‌ومیر ناشی از مسمومیت‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بیتا دادپور اظهار کرد: مسمومیت با انواع دارو‌ها و موادمخدر محدود به زمان خاصی نیست و در همه ایام سال معمولاً دیده می‌شود و بیشترین میزان مرگ‌ومیر ناشی از دارو‌ها و مواد مربوط به مخدرهاست.

وی افزود: برخی افراد به صورت تعمدی جهت افزایش سرخوشی و نیز کاهش درد، میزان دوز موادمخدر را بیشتر از دوز معمول مصرفی خود استفاده می‌کنند، غافل از اینکه این افزایش دوز ممکن است چه عواقب خطرناکی برای آن‌ها داشته باشد.

دکتر دادپور مسمومیت با موادمخدر را همراه با علائمی همچون اختلال هوشیاری و نارسایی تنفسی عنوان کرد و گفت: گروه دیگر بیماران بخش مسمومین افرادی هستند که به دلیل مصرف بیش‌ازاندازه دارو‌های اعصاب‌وروان، دچار مسمومیت دارویی می‌شوند.

وی ادامه داد: در این زمینه، بخش مسمومین با بخش روان‌پزشکی ارتباط نزدیکی دارد؛ چون افرادی که اقدام به بیش‌مصرف مواد مخدر و انواع دارو‌ها می‌کنند، گاه دچار اختلالات روحی‌روانی بوده و لازم است خانواده‌ها بدون هراس و شرم از مراجعه به روان‌پزشک، جهت درمان این اختلال اقدام نمایند.

مدیر گروه سم‌شناسی بالینی دانشگاه جایگزین.کردن خودسرانه دارو را از دیگرعوامل مسمومیت عنوان کرد و افزود: افرادی که اقدام به ترک ماده مخدر پرخطر و جایگزین‌کردن آن با مواد مخدر کم‌خطرتر می‌نمایند، با مراجعه به مراکز بازتوانی اعتیاد تحت نظر پزشک، داروی متادون یا بوپرنورفین یا شربت تریاک برای ایشان تجویز می‌شود. این فرد ممکن است، به مرکز درمان اعتیاد مراجعه نکند و اقدام به تهیه دارو از منابعی جز کلینیک مانند دوستان یا عطاری‌ها نماید، لذا ممکن است آن دارو حاوی ناخالصی یا غلظت کمتر یا بیشتر دارو باشد و فرد دچار عوارض یا مسمومیت گردد. 

وی خاطرنشان کرد: گاهی تداخلات دارویی منجر به بروز عوارض و مراجعه افراد به مراکز درمانی می‌شود، لذا بیماری که به هر دلیل به پزشک مراجعه می‌کند، باید پزشک معالج را از دارو‌های مصرفی خود مطلع کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->