چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

مراقبت از کودکان، سالمندان و مادران باردار در زمان سفر‌های تابستانی مورد تأکید است

  • کد خبر: ۲۴۰۱۳۵
  • ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
مراقبت از کودکان، سالمندان و مادران باردار در زمان سفر‌های تابستانی مورد تأکید است
مدیر آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در زمان سفر‌های تابستانی، باید ضمن رعایت مسائل و موضوعات بهداشتی و پیشگیرانه، مراقبت لازم را از اطفال، سالمندان و مادران باردار داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدجعفر صادقی اظهار کرد: در فصل تابستان که اوج مسافرت‌ها به نقاط مختلف کشور را داریم، باید بیش‌ازپیش به رعایت مسائل و موضوعات بهداشتی و پیشگیرانه توجه داشته باشیم تا دچار حادثه، مشکل و بیماری نشویم.

وی تصریح کرد: یکی از موضوعات روز در فصل تابستان امسال بحث بیماری تب دنگی است؛ اما در همین خصوص باید اشاره کنیم که پشه آئدس در مشهد و استان وجود ندارد و مواردی هم که مبتلا شده‌اند، سابقه سفر به کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس و استان‌های ساحلی کشور را داشته‌اند و فرد مبتلا هم تا دو هفته علائم و مشکلاتی همچون درد، تب، سردرد شدید، درد استخوان و شکم و حالت تهوع و استفراغ را دارد.

مدیر آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه به‌راحتی و با انجام چند کار ساده می‌توان از ابتلای به بیماری تب دنگی جلوگیری کرد، گفت: بهترین راهکارها برای دوری از ابتلا به بیماری تب دنگی تخلیه آب جمع‌شده در زیر گلدان‌ها، روفتن آب‌های راکد و عدم اسکان در کنار مرداب‌ها، پوشیدن کلاه و لباس‌های آستین‌بلند در بیرون منزل و استفاده از پشه‌بند در زمان خواب است.

دکتر صادقی اضافه کرد: مشکل دیگر این روز‌ها بحث حیوان‌گزیدگی بوده و توصیه مهم ما مبنی بر عدم حیوان‌آزاری است؛ به‌خصوص آزارندادن سگ‌ها و گربه‌ها. این روزها، این مشکل بیشتر برای کودکان و نوجوانان پیش می‌آید؛ بنابراین، از والدین تقاضا داریم که بیش‌ازپیش مراقب فرزندان خود باشند تا دچار حیوان‌گزیدگی نشوند.

وی با اشاره به اینکه موضوع بسیار مهم دیگر درخصوص گرمازدگی، برای تمامی گروه‌ها به‌خصوص اطفال، سالمندان و مادران باردار بوده و هست، بیان کرد: باید تا حد امکان از حضور در زیر نور مستقیم آفتاب خودداری شود و اگر فرد مجبور است، از کلاه یا چتر استفاده کند؛ زیرا در کاهش ده‌درجه‌ای دما نقش بسزایی دارند.

مدیر آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در فصل تابستان، بیماری‌های منتقله از آب و غذا را داریم و اگر بهداشت دست به‌خوبی رعایت شود و در قبل و بعد از وعده غذایی، دست‌های خود را با آب و صابون بشوییم، از این مشکل به‌دور خواهیم بود، خاطرنشان کرد: همچنین در این فصل از سال همچون دیگر فصول سال، توصیه به مصرف خوردنی‌های و نوشیدنی‌های سالم داریم و اینکه جهت صرف وعده‌های غذایی، به مکان‌هایی فاقد استاندارد‌ها و صلاحیت‌های بهداشتی مراجعه نشود.

دکتر صادقی تصریح کرد: در زمان سفر باید متناسب نیاز هر وعده غذایی، طبخ غذا داشته باشیم و اینکه باقی‌مانده آن وعده را دور بریزیم و برای مصرف در وعده بعدی نگهداری نکنیم تا دچار مسمومیت، حالت تهوع، استفراغ و اسهال نشویم.

وی با ذکر این نکته که در زمان مسافرت باید ضمن رعایت تمامی نکات بهداشتی به موضوع به‌همراه‌داشتن دارو‌های مصرفی و موردنیاز به میزان کافی توجه نماییم، تأکید کرد: همچنین اگر مادر باردار به سفر می‌رود، باید به استراحت‌های در طول سفر توجه داشته باشد و در زمان تردد در جاده، به‌ازای هر دوسه‌ ساعت تردد، چند دقیقه‌ توقف و استراحت داشته باشد تا دچار مشکل نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->