موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد
سرخط خبرها

دعوت رییس کمیته ملی المپیک از پزشکیان برای حضور در افتتاحیه المپیک پاریس

  • کد خبر: ۲۴۰۰۶۳
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷
دعوت رییس کمیته ملی المپیک از پزشکیان برای حضور در افتتاحیه المپیک پاریس
ییس کمیته ملی المپیک از مسعود پزشکیان برای حضور در افتتاحیه المپیک پاریس ۲۰۲۴ دعوت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز نشستی در وزارت ارشاد با حضور محمود خسروی وفا، ریاست کمیته ملی المپیک و غریب نژاد، مدیرکل فرهنگی وزارت امور خارجه در رابطه با بررسی کاروان المپیک ایران برگزار شد.

در این جلسه که بخشی از آن به پرسش و پاسخ اختصاص داشت، یکی از حاضرین سوالی در رابطه با امکان حضور رییس جمهور منتخب در مراسم افتتاحیه پرسید. همچنین این سوال مطرح شد که آیا رییس جمهور فقید به افتتاحیه دعوت شده بود.

هم خسروی وفا و هم غریب نژاد به این سوال پاسخ دادند. در رابطه با دعوت از ابراهیم رییسی، هر دو بر این مساله صحه گذاشتند که دولت رییسی و شورای عالی امنیت ملی با حضور رییس جمهور فقید در مراسم افتتاحیه المپیک مخالف بودند و در پی آن، کمیته ملی المپیک با ارسال نامه‌ای به کمیته بین المللی المپیک اعلام کرده که رییس جمهور ایران در مراسم افتتاحیه حضور نخواهد داشت.

در رابطه با امکان حضور رییس جمهور منتخب، مسعود پزشکیان نیز خسروی وفا پاسخ داد:

تا این لحظه از جانب مسعود پزشکیان و اطرافیانش این موضوع با ما مطرح نشده است. با این حال من همواره گفته ام حضور رییس جمهور در المپیک یک فرصت برای کشور ماست چرا که طی چند ساعت تعداد زیادی از روسا و مقامات کشور‌های مختلف جهان در یک مکان گرد هم می‌آیند و این فرصتی عالی برای مذاکره و لابی گری است. رییس جمهور در طی این چند ساعت بدون نیاز به تشریفات دیپلماتیک و پروتکل‌ها می‌تواند با روسای سایر کشور‌های جهان گفتگو کند و چنین فرصتی بسیار نادر است و کمتر پیش می‌آید. از آنجا که دولت رییسی و شورای عالی امنیت ملی مخالف حضور رییس جمهور فقید در المیپک بود، ما این موضوع را در نامه‌ای با IOC اعلام کردیم، اما با توجه به شرایط کنونی، من فکر می‌کنم کمیته بین المللی المپیک از حضور مسعود پزشکیان استقبال کند. اگر رییس جمهور منتخب مایل به حضور در افتتاحیه باشد ما می‌توانیم در این خصوص با IOC تماس بگیریم.

همچنین غریب نژاد، مدیرکل فرهنگی وزارت امور خارجه اضافه کرد:

رییس کمیته بین المللی المپیک، توماس باخ در نامه‌ای انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان رییس جمهور را تبریک گفت، اما در آن نامه صحبتی از حضور در افتتاحیه به میان نیامد.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->