یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن + فیلم و عکس (۳۰ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۰۰۷۸
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۶
حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن + فیلم و عکس (۳۰ تیر ۱۴۰۳)

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های خبری از حمله سنگین هوایی به بندر الحدیده در غرب یمن خبر دادند که در پی آن آتش سوزی گسترده‌ای رخ داده است.

اکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد که جنگنده‌های اسرائیلی در واکنش به حمله پهپادی اخیر یمنی‌ها به تل آویو، به یمن حمله کردند.

الجزیره گزارش داد که حملات به شهر الحدیده، تاسیسات پالایشی در این بندر را هدف قرار داده است.
شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های اف ۳۵ اسرائیل به الحدیده حمله کردند که طی آن مخازن سوخت را هدف قرار دادند.

شبکه المسیره ارگان انصارالله رسما تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به خاک یمن را تایید کرد.

شبکه الجزیره به نقل از واحد اطلاع رسانی انصارالله یمن اعلام کرد که در این حمله انبار‌های سوخت و نیز مخازن سوخت در نیروگاه برق الحدیده هدف قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، این تجاوز رژیم صهیونیستی، چند شهید و زخمی به جا گذاشته است.

مشارکت آمریکا و انگلیس در حمله رژیم صهیونیستی به یمن

منابع خبری هم گزارش دادند که آمریکا و انگلیس هم در این تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن مشارکت داشتند.

حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن + فیلم و عکس (۳۰ تیر ۱۴۰۳)

حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن + فیلم و عکس (۳۰ تیر ۱۴۰۳)

تصاویری از بمباران مخازن نفت بندر الحدیده یمن منتشر شده است.

تعداد بازدید : 233

ساعات گذشته منابع خبری از تحرکات هوایی رژیم صهیونیستی در جنوب اراضی اشغالی خبر دادند.

این منابع اعلام کردند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در حال پرواز بر فراز ایلات و دریای سرخ در جنوب فلسطین اشغالی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->