تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد
سرخط خبرها

اعترافات پدری که پسرش را با کلت به قتل رساند

  • کد خبر: ۲۴۰۱۰۳
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۷
اعترافات پدری که پسرش را با کلت به قتل رساند
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی که پسرش را با کلت‌کمری به قتل رسانده بود، خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: چندی پیش خبر مرگ مشکوک مردی حدودا ۳۰ ساله به کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ اطلاع داده شد که درپی آن کارآگاهان پلیس آگاهی به همراه تیم بررسی صحنه جرم راهی محل حادثه شده و تحقیقات ابتدایی خود را آغاز کردند.

وی با اشاره به تحقیقات اولیه کارآگاهان در محل حادثه گفت: تیم جنایی در پاگرد طبقه دوم ساختمان با جسد مردی حدوداً ۳۰ ساله‌ای به نام رامین مواجه شدند که از ناحیه سر هدف شلیک گلوله قرار گرفته و به کام مرگ فرو رفته بود. همچنین در تجسس‌های اولیه از محل یک قبضه کلت‌کمری، دو عدد پوکه و شش عدد فشنگ جنگی نیز کشف شد. بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد این خانه متعلق به یک خانواده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه پدر متوفی مدعی بود که پسرش با کلت‌کمری خودکشی کرده است، گفت: این مرد میانسال در جریان تحقیقات ابتدایی با اظهارات ضد و نقیضی به تیم جنایی گفت که پسرش در طبقه بالا زندگی می‌کرد. او مدعی شد که ساعتی پیش به‌خاطر اختلافات خانوادگی با پسرش مشاجره کرده، اما ناگهان او به طبقه بالا رفته و با کلت‌کمری که از قبل خریده بود به زندگی خود پایان داده است.

در ادامه با توجه به تناقض‌گویی‌های پدر جوان فوت شده، شکل قرارگیری اسلحه در کنار جسد و اختلافات شدید خانوادگی، فرضیه وقوع جنایت برای کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قوت گرفت و پرونده وارد فاز جنایی شد.

وی گفت: در نخستین گام، پدر متوفی به مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی اعزام و آثار گاز باروت روی دستان و لباس او مثبت اعلام شد که همین سرنخ مهم کافی بود تا وی به عنوان تنها متهم پرونده بازداشت شود.

در گام بعدی، مادر و خواهر متوفی نیز به صورت جداگانه هدف بازجویی قرار گرفتند که در این شاخه از تحقیقات مشخص شد، پسر جوان در جریان مشاجره‌ای که در طبقه اول رخ داده ابتدا با کلت‌کمری خانواده را تهدید کرده و پس از اینکه سلاح را روی میز گذاشته به طبقه بالا رفته، پدر خانواده همان سلاح را برداشته و به طبقه دوم رفته است.

ولیپور گودرزی اضافه کرد: مرد میانسال که همچنان در جریان بازجویی‌ها منکر ارتکاب قتل بود، پس از مواجه با شواهد و مدارک موجود به ارتکاب جنایتی هولناک علیه پسرش اعتراف کرد و گفت که پسرش فردی قمارباز و معتاد بود. او مدام اعضای خانواده را اذیت می‌کرد تا اینکه شب حادثه برای چندمین‌بار با همسرش درگیر شده و یک قبضه اسلحه کمری که از قبل تهیه کرده بود را برداشت و اقدام به تهدید خانواده کرد.

مقتول سپس اسلحه را روی میز گذاشت و به طبقه بالا رفته و پدر خانواده هم که خیلی از این حرکت ناراحت شده بود کلت‌کمری را برداشته و دنبال او رفته، این مرد مدعی شد که در ابتدا قصد داشته تا پسرش را بترساند و به همین دلیل هم یک تیر هوایی شلیک کرده که به سقف اصابت کرد، اما پس از آن این دو نفر با هم درگیر شدند و در این شرایط درحالی که پسر جوان قصد گرفتن اسلحه را داشت ناگهان یک تیر شلیک و به سرش این پسر اصابت کرد.

وی با بیان اینکه اصابت گلوله به سر موجب مرگ فرزند این مرد به دست پدرش شد، گفت: برابر اعترافات پدرخانواده، او پس از این حادثه اعضای خانواده را راضی کرده تا به تیم جنایی بگویند که فرزندش خودکشی کرده است.

به گفته رئیس پلیس آگاهی پایتخت با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->