آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت راکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چندین نظامی اسرائیلی در حمله پهپادی به جنوب جولان اشغالی زخمی شدند

  • کد خبر: ۲۴۰۱۰۸
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۵
چندین نظامی اسرائیلی در حمله پهپادی به جنوب جولان اشغالی زخمی شدند
منابع رسانه‌ای از زخمی‌شدن چند نظامی صهیونیست در حمله پهپادی به جنوب جولان اشغالی خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در نتیجه انفجار یک پهپاد در «کتسرین» واقع در جنوب جولان اشغالی چند نظامی صهیونیست زخمی شده‌اند.

همچنین این منابع تاکید کردند که از بیم رخنه پهپادی آژیر هشدار در «الغجر»، «دفنه»، «هگوشریم»، «دان» و «سنیر» در اصبع الجلیل اشغالی و «کیلع» و «شاعل» در شمال جولان اشغالی به صدا درآمده است.

همچنین سامانه‌های گنبد آهنین در بخش شرقی مرزهای شمالی سرزمین‌های اشغالی فعال شده‌اند و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با پرواز در ارتفاع پایین بر فراز جولان اشغالی و الجلیل علیا، در تلاش‌اند که پهپادهای مهاجم را رهگیری کنند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که در نتیجه برخورد یک موشک به شهرک صهیونیست‌نشین «سنیر» در اصبع الجلیل این منطقه دچار آتش‌سوزی شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->