نخستین اجرای نمایش میدانی «میاندار» در مشهد برگزار شد + ویدئو بیژن اشتری، مترجم نام‌آشنا، درگذشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + علت فوت هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده پیشکسوت، در بیمارستان بستری شد بزرگداشتی برای حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما مستند «سرزمین ستاره‌ها» روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت همکاری رابرت دنیرو و بن استیلر در فیلم «ملاقات با والدین» برگزاری مراسم گرامیداشت زنده‌یاد فریدون شهبازیان نگاهی به پرفروش‌های سینمای ایران در یک ماه اخیر | رضا عطاران و پژمان جمشیدی پیشتاز در گیشه سقوط از بام انسانیت به چاه درندگی اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه پوستر نمایش قرنطینه رونمایی شد + عکس واکنش حامد بهداد به قتل دلخراش الهه حسین‌نژاد + عکس کتاب «تا اطلاع ساموی» منتشر شد | داستانک‌های خوش‌خوان با لهجه‌های شیرین آغاز بلیت فروشی کنسرت حمید حامی فیلم کوتاه «دار» در راه ارمنستان اسکورسیزی و دنیرو در جشن سی‌سالگی فیلم کازینو بهرام افشاری با جوجه تیغی روی صحنه تئاتر مشهد
سرخط خبرها

درباره بازی زنده یاد «سعید راد» در سریال های تلویزیونی

  • کد خبر: ۲۴۰۴۳۲
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
درباره بازی زنده یاد «سعید راد» در سریال های تلویزیونی
سعید راد، هنرمند باسابقه و پیشکسوت کشورمان که امروز در سن ۷۹ سالگی درگذشت، در چندین سریال موفق تلویزیون حضور داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید راد، هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون صبح امروز دوشنبه، اول مرداد ماه دار فانی را وداع گفت.

در ادامه آثار تلویزیونی این هنرمند فقید را باهم مرور می‌کنیم:

آخرین همکاری سعید راد با صداوسیما به سریال «گیلدخت» در سال ۱۴۰۱ برمی‌گردد. این مجموعه تاریخی به کارگردانی مجید اسماعیلی ساخته شد و سعید راد نقش میرزا رضا را در آن ایفا کرد. سریال «گیلدخت» آبان ماه ۱۴۰۱ از شبکه اول به روی آنتن رفت.

سریال امنیتی «ترور خاموش» نیز از دیگر همکاری‌های راد در تلویزیون بود. این سریال در سال ۹۸ به کارگردانی احمد معظمی برای شبکه یک سیما ساخته شد. سعید راد در این سریال نقش یک مامور امنیتی را ایفا کرد.

ترور خاموش

از دیگر آثار ماندگار این هنرمند در تلویزیون می‌توان به حضورش در سریال «در چشم باد» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی اشاره کرد. او در این سریال تاریخی نقش رضاخان را ایفا کرد. «در چشم باد» سال ۸۸ از شبکه اول به روی آنتن رفت.

سرزمین مادری

راد همچنین در فاز دوم سریال «سرزمین مادری» کمال تبریزی ایفای نقش داشت. «سرزمین مادری» پس از گذشت سال‌ها از تولید، از شبکه سه سیما به روی آنتن رفت.

سعید راد در شبکه نمایش خانگی هم سریال «دل» به کارگردانی منوچهر هادی را در سال ۹۸ داشت و در کنار بازیگرانی چون حامد بهداد، نسرین مقانلو، بیژن امکانیان، افسانه بایگان و یکتا ناصر ایفای نقش داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->