توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش خیره کننده کمک‌ به دموکرات‌ها بعد از اعلام انصراف بایدن

  • کد خبر: ۲۴۰۴۶۳
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷
افزایش خیره کننده کمک‌ به دموکرات‌ها بعد از اعلام انصراف بایدن
داده‌های یک وبسایت مورد استفاده ستاد انتخاباتی جو بایدن برای جذب کمک‌های مالی نشان می‌دهند دموکرات‌ها در ساعات بعد از اعلام انصراف جو بایدن از نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میزان خیره‌ کننده‌ای کمک مالی به دست آورده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، داده‌های وبسایت موسوم به «اکت بلو» نشان داده دموکرات‌ها ساعاتی بعد از آنکه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا انصرافش از نامزدی برای دومین دور ریاست جمهوری را اعلام و از «کامالا هریس»، معاون رئیس جمهور، به عنوان نامزد جانشین ریاست جمهوری حزب، حمایت کرد بالغ بر ۴۶.۷ میلیون دلار کمک مالی به دست آورده‌اند.

روزنامه نیویورک تایمز تحلیل کرد که این باعث شده که بیشترین جذب کمک‌های مالی از طریق اینترنت در عرض یک روز از زمان انتخابات ریاست جمهوری گذشته تا به حال برای دموکرات‌ها رقم بخورد.

وبگاه «اکت‌بلو» که توسط ستاد انتخاباتی بایدن-هریس برای جذب کمک‌های خرد اهداکنندگان مورد استفاده قرار می گرفت از ثبت این رقم خیره‌کننده کمک‌ها تا حدود ساعت ۹ شب یکشنبه، حدود هفت ساعت بعد از اعلام انصراف بایدن خبر داده و همچنین اعلام کرد که به این ترتیب روز یکشنبه بیشترین حجم کمک‌های اهدایی انتخاباتی در کل دوره کارزار انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ تا کنون رقم خورده است.

این وبگاه اینترنتی در حساب خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت که در عرض پنج ساعت بعد از اعلام انصراف بایدن ۲۷.۵ میلیون دلار کمک مالی برای دموکرات‌ها جمع‌آوری شد.

نیویورک تایمز برآورد کرد در حالی که میانگین کمک های جمع‌آوری شده برای دموکرات‌ها در ساعات قبل از اعلام انصراف جو بایدن معادل ۲۰۰ هزار دلار در ساعت بود بعد از اعلام این انصراف این نرخ به ۷.۵ میلیون دلار در هر ساعت رسید.

«کنت پنینگتون»، یک استراتژیست حزب دموکرات آمریکا گفت: «شاید بتوان گفت که کمک های جمع‌آوری شدن در مدت بعد از انصراف باید در تاریخ حزب دموکرات یک رکورد بی سابقه است.»

در این میان اما یک حامی مالی بزرگ دموکرات‌ها به نام «جان مورگان»، یک وکیل اهل فلوریدا، به رغم آنکه خیلی‌ها به جهت حمایت از «کامالا هریس»، معاون رئیس جمهور آمریکا و جانشین احتمالی جو بایدن کمک‌هایشان را روانه دموکرات‌ها می‌کنند گفت که مایل به کمک مالی در حمایت از نامزدی کامالا هریس نیست.

او به ای.بی.سی نیوز گفت که از نظر او هریس ۵۹ ساله به علت بیش از حد لیبرال بودن نخواهد توانست ترامپ ۷۸ ساله را در انتخابات نوامبر آتی شکست دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->