بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد رژیم صهیونیستی بندر الحدیده یمن را هدف حمله هوایی قرار داد+ فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) تهدید حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن شمار شهدای جنگ غزه به ۶۴ هزار و ۹۶۴ نفر رسید + (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا بمب‌افکن‌های اتمی در نزدیکی مرز اوکراین مستقر کرد

  • کد خبر: ۲۴۰۶۰۷
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
آمریکا بمب‌افکن‌های اتمی در نزدیکی مرز اوکراین مستقر کرد
ایالات متحده ۲ بمب‌افکن استراتژیک قاره‌پیما مدل «بی-۵۲ استراتوفورترس» را در یک پایگاه نیروی هوایی در رومانی، در مرز اوکراین مستقر کرده است. این انتقال توسط نیروی هوایی آمریکا در اروپا اعلام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این بمب‌افکن‌های آمریکایی به عنوان بخشی از بیستمین اسکادران بمب‌افکن‌های اعزامی نیروی هوایی ایالات متحده عمل و ادغام با نیرو‌های ناتو را آغاز خواهد کرد. استقرار این بمب‌افکن‌ها در رومانی واقع در جنوب اوکراین در شرایطی رخ می‌دهد که جنگ روسیه با کی‌یف ادامه دارد و کرملین نسبت به استقرار تجهیزات و تحرکات متحدان اوکراین هشدار می‌دهد.

به نقل از پایگاه خبری «یونایتد۲۴میدیا»، بمب‌افکن‌های بی-۵۲ در حین پرواز در حریم هوایی بین‌المللی بر فراز دریای بارنتز، توسط ۲ هواپیمای روسی در حدود ساعت ۸ صبح به وقت اروپای مرکزی در ۲۱ ژوئیه رهگیری شدند.

طبق اطلاعات منتشر شده، با وجود رهگیری، این بمب‌افکن‌های آمریکایی مسیر خود را حفظ کرده و برنامه پرواز برنامه‌ریزی شده خود را بدون حادثه ادامه دادند.

بمب‌افکن‌ها ماموریت از پیش برنامه‌ریزی شده خود را که شامل هماهنگی با هواپیما‌های جنگنده ناتو بود، قبل از فرود در پایگاه هوایی «میخائیل کوگالیچانو» به پایان رساندند.

به گفته ژنرال «جیمز هکر» فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در آفریقا و اروپا، این تمرین گروه ضربت بمب‌افکن فرصتی عالی برای اصلاح تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و رویه‌های بکارگیری رزمی نیرو‌های آمریکایی ارائه می‌کند.

در حالی که بمب‌افکن‌های بی-۵۲ در رومانی مستقر هستند، با متحدان ناتو و شرکای بین‌المللی برای افزایش قابلیت‌ها و حفظ تعهدات امنیتی در سرتاسر منطقه مسئولیت فرماندهی اروپای ایالات متحده ادغام خواهند شد.

جیمز هکر افزود: «ایالات متحده متعهد است در کنار متحدان ناتو و شرکای خود در امتداد جناح شرقی کار کند تا اطمینان حاصل کند که ما مهارت‌ها و قابلیت‌های هماهنگی لازم برای حفظ امنیت، امنیت و ثبات منطقه‌ای را داریم.»

این استقرار منظم و معمول بمب‌افکن‌های استراتژیک ایالات متحده بر آمادگی و تعهد این کشور و ناتو برای ادغام با متحدان و شرکای کشور میزبان، جلوگیری از تهدید‌ها و دفاع از اتحاد تاکید می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->