پرونده جنایی هولناک؛ همدستی نوه و دوستش برای قتل مادربزرگ پلنگ ایرانی، نگهبان باغ وحش اسرائیل را کشت شرور خطرناک تهران در دام پلیس اطلاعات ۱۶ میلیون زن متاهل داریم، اما یک میلیون زایمان انجام می‌شود | سبزوار و تربت‌جام خراسان رضوی رکورددار کمترین میزان سزارین در کشور ۷۲۵ مدرسه در خراسان رضوی درحال ساخت | کمبود معلم به ۱۸ هزار نفر رسید بیمارستان‌ها باید آمار سزارین را کاهش دهند واژگونی ون زائران ایرانی در مسیر نجف به مهران با ۱۰ مصدوم (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) درددل‌های دردسرساز  | درباره اشتباهی به نام درددل کردن با یک آشنا یا غریبه غیرهم جنس آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد + فهرست (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) زنی جوان که متهم به قتل پیرمردی ۷۲ ساله است، در بازسازی صحنه جرم: پدرم من را معتاد کرد اولیای دانش آموزان مشهدی شرکت‌کننده در آزمون سمپاد چشم انتظار پاسخ پلیس فتا مشهد در جمع خنک‌ترین مراکز استان کشور (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) تأکید معاون استاندار خراسان رضوی بر ایمن‌سازی مسیر زائران در دهه پایانی صفر بانک‌ها در صدر قطع برق مشهد درباره دکتر شیرین بیانی بانوی تاریخ‌نگار، پژوهشگر و نویسنده | راوی تاریخ با بیان شیرین روح مدارا آزادی یک محکوم به قصاص به ضمانت امام رضا(ع) چگونه در روز‌هایی که شاخص اشعه فرابنفش بالاست، ایمن ورزش کنیم؟ غارتگری در لباس باستان‌شناسی حکم قصاص نفس قاتل الهه حسین‌نژاد در ملأ عام، صادر شد | پایان یک پرونده جنجالی دستگیری فروشندگان سکه‌های بهار آزادی غیر مجاز در سبزوار (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) کم‌تحرکی، قاتل خاموش و پرهزینه
سرخط خبرها

اعلام نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم (۲ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۰۶۱۳
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
اعلام نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم (۲ مرداد ۱۴۰۳)
وزارت آموزش‌وپرورش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم خردادماه از طریق نشانی اینترنتی my.medu.ir قابل مشاهده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم خردادماه ۱۴۰۳، از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش‌و‌پرورش و نشانی my.medu.ir قابل رویت است. لذا شرکت‌کنندگان در آزمون‌ها و معترضان به نتایج می‌توانند نمرات خود را ملاحظه و برای فرایند فارغ‌التحصیلی به مدارس مراجعه کنند.

همچنین از آنجا که به‌زودی سوابق تحصیلی هریک از شرکت‌کنندگان در آزمون‌ها به سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور ارسال خواهد شد، لازم است در روزهای آتی به همین سامانه مراجعه کنند تا نمرات به عنوان سوابق تحصیلی به تأیید ذی‌نفع برسد.

در صورت مشاهده مغایرت، امکان ثبت درخواست رسیدگی در سامانه my.medu.ir فراهم است. بدیهی است عدم مراجعه برای مشاهده و بررسی سابقه تحصیلی به منزله عدم تأیید سوابق است و پس از آن هیچ‌گونه اعتراضی در این خصوص پذیرفته نیست.

امتحانات نهایی دانش آموزان دوره متوسطه دوم از پنجم خرداد به مدت یک ماه با حضور بیش از ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار دانش آموز و داوطلب ورود به آموزش عالی در ۱۰۸ عنوان ماده درسی و بیش از ۱۴۷۰ حوزه آزمون برگزار شد.

نتایح اولیه امتحانات نهایی پایه دوازدهم برای حدود ۹۸۰ هزار دانش‌آموز از ۲۳ تیرماه روی سامانه my.medu.ir قرار گرفت و بر اساس اعلام مرکز سنجش و تضمین کیفیت نظام وزارت آموزش و پرورش، شرکت کنندگان در آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم تا - شنبه ۳۰ تیرماه - فرصت داشتند تا با مراجعه به ادارات سنجش آموزش و پرورش مناطق از نمرات خرداد ماه خود مطلع و درصورت تمایل، نسبت به ثبت درخواست تجدید نظر در تصحیح آنها اقدام کنند.

آموزش و پرورش این فرصت را برای مساعدت به دانش آموزانی که به هر دلیل به نتایج دسترسی نداشته‌اند، فراهم کرده بود.

منبع: وزارت آموزش و پرورش

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->