امروز پنجمین مرحله پیش‌فروش سکه برگزار می‌شود (۱۴ مهر ۱۴۰۴) | تحویل ۳۰ دی ماه ۱۴۰۴ کاهش قیمت دینار در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) | لیر ترکیه، ریال سعودی و درهم امارات چقدر شد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) | قیمت نجومی خیار در بازار آورده تکمیل شد، اما پروژه نهضت ملی مسکن نیمه تمام ماند قیمت جهانی طلا امروز (دوشنبه، ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | رکورد جدید اونس جهانی! جزئیات اجرای طرح حذف چهار صفر از پول ملی + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۴) آسمان کشور پویاتر شد | سرمایه‌گذاری ۱۲.۴ همتی در صنعت هوایی در دولت چهاردهم قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | افت شدید قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | عبور پراید از ۵۰۰ میلیون هشدار اتحادیه طلا و جواهر مشهد درباره خریدوفروش طلای آب‌شده قاضی‌زاده هاشمی: وزارت جهاد کشاورزی قیمت مرغ را به‌درستی مدیریت نمی‌کند + فیلم سهولت در ضدعفونی و تهویه؛ چرا آب ژاول و ساید چنل استریم بهترین انتخاب هستند؟ شوک جدید به بازار | افزایش ۳۰ درصدی قیمت لپ‌تاپ قیمت سکه‌های پارسیان چقدر شد؟ (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + جدول فتح قله ۲.۸ میلیون واحدی در بورس | رشد بیش از ۲ درصدی شاخص کل (۱۳ مهر ۱۴۰۴) شانس برنده شدن در قرعه‌کشی ایران خودرو چقدر است؟ (۱۳ مهرماه ۱۴۰۴) عرضه تجاری آیفون ۱۷ با قیمت نجومی ۲۸۰ میلیون تومانی آغاز شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت و مرغ در مشهد اعلام شد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) + جدول افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن | بیت‌کوین از ۱۲۵ هزار دلار عبور کرد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) مصرف ۴۰ درصد بنزین کشور در ۵ استان کشور | خراسان رضوی، دومین استان در مصرف بنزین کشور همایش بین‌المللی تجارت استان‌ها، در مشهد برگزار می‌شود | حمل‌ونقل، ظرفیت مهم خراسان رضوی در پیمان شانگهای کارگران شرکتی در انتظار تغییر وضعیت | چرا وعده‌های ساماندهی کارگران شرکتی عملی نمی‌شود؟ قیمت دلار در مشهد کاهش یافت (۱۳ مهر ۱۴۰۴) برنج با قیمت مصوب به دست مردم نمی‌رسد | چپاول مردم در غفلت ناظران بررسی قیمت امروز گل تازه و نگین زعفران (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | هر کیلو گل زعفران چند؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۳ مهر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت کیوی، لیموشیرین، هلو و سیب زمان قرعه‌کشی ایران خودرو برای اولویت بندی دور هشتم (مهرماه ۱۴۰۴)  مشخص شد + جزئیات قیمت امروز دینار عراق، دینار کویت، لیر ترکیه و روپیه پاکستان در مشهد (۱۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضرر بیشتر واحد‌های صنفی تلفن همراه مشهد به دلیل طولانی شدن و عدم تخصیص ارز

  • کد خبر: ۲۴۰۶۸۹
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
ضرر بیشتر واحد‌های صنفی تلفن همراه مشهد به دلیل طولانی شدن و عدم تخصیص ارز
رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: تلفن همراه دیگر کالایی لوکس نیست. میلیون‌ها نفر در کل کشور در این حوزه مشغول فعالیت و امرار معاش هستند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

احسان‌الدین تقی‌زاده در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت بازار موبایل اظهار کرد: امروز ما موضوع ورود صادرکننده‌ها به بازار موبایل را داریم، به این نحو که صادرکننده‌ها با ارز حاصل از صادرات خود کالا وارد می‌کنند.

وی افزود: تا قبل از این صادرکننده‌ها تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار را وارد می‌کردند، اما مدتی است تلفن‌های همراه زیر ۶۰۰ دلار نیز وارد می‌کنند؛ بنابراین با توجه به اینکه صادرکننده‌ها ارز حاصل از صادرات خود را با ارز آزاد محاسبه می‌کنند، شاهد نوسان قیمت هستیم و قیمت‌ها بر مبنای قیمت دلار محاسبه می‌شود که این موجب ضرر و زیان به واحد‌های صنفی ما شده است.

تقی‌زاده بیان کرد: ما واردکننده‌های تلفن همراه دارای تخصص را نیز داریم که کالای با‌اصالت وارد می‌کنند، اما حدود ۱۵۰ روز است از ثبت سفارش آنها می‌گذرد و هنوز تخصیص ارز برای آنها نیامده که در هفته گذشته شاهد بودیم این تخصیص‌ها بعد از ۱۵۰ روز توسط بانک مرکزی رد شد، بر این مبنا که واردکننده‌های تلفن همراه باید صادرات داشته باشند و از صادرات خود تلفن همراه وارد کنند. این یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما در حوزه تلفن همراه است. ما به این معتقد هستیم که هر فردی باید در حوزه تخصصی خود کار انجام دهد.

رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد ادامه داد: با توجه به سختی‌هایی که صادرکنندگان متحمل می‌شوند به اهمیت صادرات واقف هستیم و از این موضوع استقبال می‌کنیم، اما اینکه صادرکنندگان ارز حاصل از صادرات خود را تلفن همراه وارد کنند و واردکننده‌های تلفن همراه نتوانند این کار را انجام دهند، موجب می‌شود که واردکننده‌های تلفن همراه از این چرخه حذف شوند.

وی با بیان اینکه در این بخش در کل کشور حدود هزار شرکت حضور دارند، عنوان کرد: زیرمجموعه این شرکت‌ها نیرو‌های جوان، کارآمد و متخصص هستند، اما امروز شاهد این هستیم که این نیرو‌های متخصص و جوان بیکار شدند. امروز طولانی شدن و عدم تخصیص ارز یکی از معضلات مهم ما است. کمبود کالا و نوسانات قیمت در لایه‌های بعدی موجب ضرر و زیان عمده‌فروشی‌ها و خرده‌فروشی‌ها شده که ما این موضوع را نمی‌پسندیم.

تقی‌زا‌ده خاطرنشان کرد: اگر وضعیت به این منوال پیش برود که ارز نیمایی به حوزه تلفن همراه اختصاص پیدا نکند و از ارز حاصل از صادرات استفاده و با ارز آزاد محاسبه شود، شاهد افزایش قیمت خواهیم بود که باعث می‌شود قدرت خرید مردم نیز پایین بیاید، البته در حال حاضر قیمت‌ها کاهش پیدا کرده و در کف قیمتی قرار دارد؛ زیرا دلار در حال ریزش بوده، بنابراین الان بهترین زمان برای خرید است.

رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: با توجه به نیرو‌های جوانی که در حوزه تلفن همراه در کل کشور فعالیت دارند، باید نگاه ویژه‌ای به این صنف شود؛ زیرا با عدم حمایت، شاهد ایجاد مشکل در کلیه لایه‌ها اعم از واردکننده، عمده‌فروش و خرده‌فروش و در نهایت مصرف‌کننده خواهیم بود.

وی بیان کرد: وقتی صنف ما نتوانند به صورت تخصصی و قانونی کالای مورد نیاز بازار را تامین و وارد کنند، در نتیجه نیرو‌های زیرمجموعه بیکار می‌شوند. در لایه‌های بعدی عمده‌فروشی‌ها نمی‌توانند از شرکت‌های واردکننده متخصص خریداری کنند و حذف آنها صورت می‌گیرد که این امر موجب کمبود کالا می‌شود. نوسانات ارزی و تصمیمات بدون اطلاع و نظر کارشناسی متخصصین در سامانه گمرک، سامانه جامع تجارت و... موجب ضرر و زیان عمده‌فروشی‌ها و خرده‌فروشی‌ها و نهایت مردم می‌شود.

تقی‌زاده با اشاره به اینکه تلفن همراه دیگر کالایی لوکس نیست، بلکه کالایی ضروری است، تصریح کرد: میلیون‌ها نفر در کل کشور در این حوزه مشغول فعالیت و امرار معاش هستند؛ بنابراین حوزه مهمی است، به همین دلیل درخواست داریم وضعیت به نحوی پیش برود که مشکلی برای واحد‌های صنفی ما ایجاد نشده و بیکار نشوند. در حال حاضر اکثر واحد‌های صنفی ما در حال ضرر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->