پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴)| کاهش قیمت ادامه دارد؟ پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴)| تاثیر مثبت اخبار سیاسی استاندار خراسان رضوی: وظیفه دولت تسهیل امور، رفع موانع و توسعه استان است قیمت سیب‌زمینی در بازار به تدریج کاهش می‌یابد قیمت امروز خودرو‌های خارجی در مسیر ریزش (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | سراتو ۹۰ میلیون تومان ارزانتر شد تداوم روند ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | افت ۲۱ میلیونی شاهین بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم عدم صدور صورتحساب الکترونیکی پزشکانی که از دستگاه کارتخوان استفاده کرده‌اند عراقچی در الجزایر: اگر طرف آمریکایی با اراده واقعی به عمان بیاید، حتماً به نتیجه خواهیم رسید آخرین وضعیت ذخیره آب در سد‌های اطراف مشهد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شکاف دستمزد و قیمت مسکن انتظار برای خرید ۵۰ متر خانه را ۵۰ ساله کرد بازار خودرو در سال جدید همچنان بدون مشتری (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مذاکرات به بازار سرمایه مخابره شد | جهش حدود ۶۰ هزار واحدی شاخص بورس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هشدار برای کاهش راندمان تولید فولاد کشور | درخواست وزیر صمت برای حمایت برق رسانی در صنعت فولاد ریزش ۱۱ میلیونی قیمت سکه در مشهد | هر گرم طلای ۱۸ عیار حدود ۶۰۰ هزار تومان ارزانتر شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) حذف ۴۰ درصد از مهارت‌های فعلی بازار کار تا ۵ سال آینده سقوط دلار به زیر کانال ۱۰۰ هزار تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شوک خبر مذاکرات ایران و آمریکا به بازار طلا و سکه | ریزش طلا تا ۷.۲ میلیون تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: مطالعات ایجاد پنجمین منطقه ویژه اقتصادی استان به پایان رسیده است ممنوعیت صادرات خرما لغو شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) صنعت، تشنه سرمایه‌گذاری بر تولید | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی قیمت طلای جهانی امروز (سه شنبه، ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | طلای جهانی به مسیر افزایشی برگشت درباره نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» | سهم بورس از هدایت سرمایه افزایش ۸۰ درصدی سهم شهرداریها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی ترفند‌ فروشگاه‌ها برای تخلف و دور زدن طرح کالابرگ | چند نکته برای خرید با کالا برگ خودروسازان ۳۱ درصد از برنامه تولید خود در سال ۱۴۰۳ را محقق نکردند کالابرگ الکترونیکی از فردا (چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) شارژ می‌شود نرخنامه قیمت میوه و تره‌بار در مشهد به صورت عمده فروشی اعلام شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | بادمجان چند؟ جزئیات تغییرات دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد | احتمال ترمیم حق مسکن کارگران وجود دارد؟ ریزش شبانه نرخ تتر (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضرر بیشتر واحد‌های صنفی تلفن همراه مشهد به دلیل طولانی شدن و عدم تخصیص ارز

  • کد خبر: ۲۴۰۶۸۹
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
ضرر بیشتر واحد‌های صنفی تلفن همراه مشهد به دلیل طولانی شدن و عدم تخصیص ارز
رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: تلفن همراه دیگر کالایی لوکس نیست. میلیون‌ها نفر در کل کشور در این حوزه مشغول فعالیت و امرار معاش هستند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

احسان‌الدین تقی‌زاده در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت بازار موبایل اظهار کرد: امروز ما موضوع ورود صادرکننده‌ها به بازار موبایل را داریم، به این نحو که صادرکننده‌ها با ارز حاصل از صادرات خود کالا وارد می‌کنند.

وی افزود: تا قبل از این صادرکننده‌ها تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار را وارد می‌کردند، اما مدتی است تلفن‌های همراه زیر ۶۰۰ دلار نیز وارد می‌کنند؛ بنابراین با توجه به اینکه صادرکننده‌ها ارز حاصل از صادرات خود را با ارز آزاد محاسبه می‌کنند، شاهد نوسان قیمت هستیم و قیمت‌ها بر مبنای قیمت دلار محاسبه می‌شود که این موجب ضرر و زیان به واحد‌های صنفی ما شده است.

تقی‌زاده بیان کرد: ما واردکننده‌های تلفن همراه دارای تخصص را نیز داریم که کالای با‌اصالت وارد می‌کنند، اما حدود ۱۵۰ روز است از ثبت سفارش آنها می‌گذرد و هنوز تخصیص ارز برای آنها نیامده که در هفته گذشته شاهد بودیم این تخصیص‌ها بعد از ۱۵۰ روز توسط بانک مرکزی رد شد، بر این مبنا که واردکننده‌های تلفن همراه باید صادرات داشته باشند و از صادرات خود تلفن همراه وارد کنند. این یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما در حوزه تلفن همراه است. ما به این معتقد هستیم که هر فردی باید در حوزه تخصصی خود کار انجام دهد.

رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد ادامه داد: با توجه به سختی‌هایی که صادرکنندگان متحمل می‌شوند به اهمیت صادرات واقف هستیم و از این موضوع استقبال می‌کنیم، اما اینکه صادرکنندگان ارز حاصل از صادرات خود را تلفن همراه وارد کنند و واردکننده‌های تلفن همراه نتوانند این کار را انجام دهند، موجب می‌شود که واردکننده‌های تلفن همراه از این چرخه حذف شوند.

وی با بیان اینکه در این بخش در کل کشور حدود هزار شرکت حضور دارند، عنوان کرد: زیرمجموعه این شرکت‌ها نیرو‌های جوان، کارآمد و متخصص هستند، اما امروز شاهد این هستیم که این نیرو‌های متخصص و جوان بیکار شدند. امروز طولانی شدن و عدم تخصیص ارز یکی از معضلات مهم ما است. کمبود کالا و نوسانات قیمت در لایه‌های بعدی موجب ضرر و زیان عمده‌فروشی‌ها و خرده‌فروشی‌ها شده که ما این موضوع را نمی‌پسندیم.

تقی‌زا‌ده خاطرنشان کرد: اگر وضعیت به این منوال پیش برود که ارز نیمایی به حوزه تلفن همراه اختصاص پیدا نکند و از ارز حاصل از صادرات استفاده و با ارز آزاد محاسبه شود، شاهد افزایش قیمت خواهیم بود که باعث می‌شود قدرت خرید مردم نیز پایین بیاید، البته در حال حاضر قیمت‌ها کاهش پیدا کرده و در کف قیمتی قرار دارد؛ زیرا دلار در حال ریزش بوده، بنابراین الان بهترین زمان برای خرید است.

رئیس اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: با توجه به نیرو‌های جوانی که در حوزه تلفن همراه در کل کشور فعالیت دارند، باید نگاه ویژه‌ای به این صنف شود؛ زیرا با عدم حمایت، شاهد ایجاد مشکل در کلیه لایه‌ها اعم از واردکننده، عمده‌فروش و خرده‌فروش و در نهایت مصرف‌کننده خواهیم بود.

وی بیان کرد: وقتی صنف ما نتوانند به صورت تخصصی و قانونی کالای مورد نیاز بازار را تامین و وارد کنند، در نتیجه نیرو‌های زیرمجموعه بیکار می‌شوند. در لایه‌های بعدی عمده‌فروشی‌ها نمی‌توانند از شرکت‌های واردکننده متخصص خریداری کنند و حذف آنها صورت می‌گیرد که این امر موجب کمبود کالا می‌شود. نوسانات ارزی و تصمیمات بدون اطلاع و نظر کارشناسی متخصصین در سامانه گمرک، سامانه جامع تجارت و... موجب ضرر و زیان عمده‌فروشی‌ها و خرده‌فروشی‌ها و نهایت مردم می‌شود.

تقی‌زاده با اشاره به اینکه تلفن همراه دیگر کالایی لوکس نیست، بلکه کالایی ضروری است، تصریح کرد: میلیون‌ها نفر در کل کشور در این حوزه مشغول فعالیت و امرار معاش هستند؛ بنابراین حوزه مهمی است، به همین دلیل درخواست داریم وضعیت به نحوی پیش برود که مشکلی برای واحد‌های صنفی ما ایجاد نشده و بیکار نشوند. در حال حاضر اکثر واحد‌های صنفی ما در حال ضرر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->