وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراف یک رسانه آمریکایی به موفقیت حوثی‌ها در اخلال کشتیرانی اسرائیل در دریای سرخ

  • کد خبر: ۲۴۰۷۰۴
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۸
اعتراف یک رسانه آمریکایی به موفقیت حوثی‌ها در اخلال کشتیرانی اسرائیل در دریای سرخ
یک رسانه آمریکایی به شکست ائتلاف دریایی آمریکا در ماموریت مقابله با عملیات نیروهای مسلح یمن و نجات رژیم صهیونیستی از پیامدهای این عملیات‌ها اذعان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وبگاه آمریکایی « Maritime Executive» فعال در زمینه صنعت دریانوردی تجاری در گزارشی فاش کرد: حوثی‌ها (انصارالله یمن) موفق شدند کشتیرانی اسرائیل را در دریای سرخ مختل کنند و این اقدام غرب را به چالش کشید.

در این گزارش آمده است: عملیات «نگهبان رفاه» با حضور و فرماندهی ناو آیزنهاور و با پشتیبانی چندین ناوشکن و کشتی جنگی، نتوانست به هدف خود دست یابد.

این رسانه همچنین گزارش داد: عملیات «اسپیدز» اتحادیه اروپا مجهز به ناوچه‌هایی از آلمان، فرانسه، بلژیک، هلند و یونان است، اما ماموریت آن دفاعی است.

در ادامه این گزارش آمده است: قیمت پهپادهای یمنی ۲۰ هزار دلار و موشک‌های «آستر» فرانسوی هر کدام ۴.۳ میلیون دلار است و حوثی‌ها از این نتیجه خوشحال هستند.

بیشتر روزنامه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» در گزارشی در این باره هشدار داده بود: تهدید از جانب یمن نباید دست‌کم گرفته شود؛ چراکه عملیات‌های یمنی‌ها تاثیراتی با ابعاد جهانی به همراه دارد.

این رسانه صهیونیستی نسبت به دست‌کم گرفتن قدرت نیروهای مسلح یمن هشدار داد و فاش کرد که آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها قادر به دفع حملات صنعا نیستند.

من در حمایت از غزه با آغاز حملات خود در ۳۱ اکتبر و انجام ده‌ها عملیات پس از آن، تلاش‌های آمریکا و انگلیس را برای شکستن محاصره تحمیل‌شده بر رژیم صهیونیستی در سراسر دریای سرخ، ناکام گذاشته و این عملیات حتی از ناکام گذاشتن این تلاش‌ها فراتر رفته و صنعا در پی حماقت ائتلاف آمریکایی با انجام حملات به مناطق مختلف یمن، اهداف خود را گسترش داده و حالا کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی را نیز شامل می‌شود.

کارشناسان در این باره معتقدند که عملیات بی‌سابقه ارتش یمن علاوه‌ بر این‌که مانع از تلاش‌های آمریکا و انگلیس برای شکستن محاصره دریایی رژیم صهیونیستی شد، بلکه توان نظامی را نشان داد که واشنگتن از آن بی‌اطلاع بود و در واقع معادلات آن را به هم ریخت.

به‌رغم اصرار صنعا برای تحمیل محاصره دریایی بر رژیم صهیونیستی تا پایان محاصره و تجاوزات این رژیم در غزه و هدف قرار دادن کشتی‌های این رژیم و کشتی‌های آمریکا و انگلیس در نتیجه حماقت آن‌ها با حمله به یمن، اما بر حفظ امنیت ناوبری دریایی برای دیگر کشتی‌ها تاکید دارد و اظهارات مقامات آن گواه این نیت است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->